paradontoze

Aizsāka zicits 

paradontoze
02.12.2007 00:19
Kas varçtu ieteikt kâdu zobârstniecîbas praksi Rîgas centrâ vai Íengaragâ kur nopietni var ârstçt paradontozi.Diemþçl ïoti vçlu uzzinâju par savu problçmu, kad vairs nebija glâbjama gandrîz puse no visiem zobiem. Tolaik salaboju un apârstçju cik varçja tâ laika daktere. Tagad atkal sâcies slimîbas saasinâjums. Ârstçjos vienâ glaunâ iestâdç, kur man pateica ka man esot ielikta nepareiza protçze, kas esot "noçdusi" þokli. Tagad þokli vajagot pieaudzçt, lai varçtu ieskrûvçt zobu protçzes. Pirms operâcijas jâlieto zâles ko aptiekâ nevarot dabût. Viòi dabûðot paði. Zvanîjos kâdu pusgadu. Vienmçr pateica - zvaniet nâkamnedçï. Domâju ka ar to viòi ir parâdîjuði savu attieksmi pret klientiem. Lai ar bija laba ârstçðana nav vairs vçlçðanâs griezties ðajâ iestâdç.
Ir kâdam idejas kur meklçt tâdu dakteri, varbût citur Rîgâ.
Re: paradontoze
02.12.2007 00:34
þokli "pieaudzç" pirms implantâcijas, ja tas ir stipri atrofçjies zobu trûkuma dçï vai traumatiskas zoba rauðanas rezultâtâ. Parodontoze ir kaula zudums ap zobiem zobakmens un "ïauno" baktçriju iedarbîbas dçï.

pçc pirmsimplantâcijas konsultâcijas un rentgenu analîzi jâgrieþas pie íirurga, kurð veiks implantâciju (piemçram, uz Stom. Institûtu - íirurgi tur ir labi).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 8?
Ziņa: