pieredze ar implantiem

Aizsāka AnnaM 

pieredze ar implantiem
03.01.2008 11:26
Vçlos pakonsultçties. Pirms 2 nedçïâm man ielika 2 implantus un mâkslîgâ þokïa daïinas. Tas ir apakðþoklî. Pirmâs 4 -5 dienas man viss vaigs uzpampa. Tad pampums nogâja. Tagad tâs vietas ir nedaudz jûtîgas, vai arî var teikt, ka pavisam nedaudz sâp. Daþreiz jûtîgi ir blakus esoðie zobi, bet arî tikai jûtîgi, nevaru tâ îsti teikt, ka sâp. Vakaros man ir temperatûra. Nekad ne vairâk par 37,5, bet daþreiz tikai 37. No rîtiem un pirms gulçtieðanas ap 23, man temperatûras nekad nav. Paðsajûta man ir laba, varçtu teikt lieliska. Ja vien mani neuztrauktu neziòa vai tas jûtîgums un nelielâ temperatûra ir normâla parâdîba vai nç. Rît eju pie ârsta izòemt diegus, bet bûtu ïoti pateicîga, ja tomçr kâds jau dalîtos savâ pieredzç. Kolçìe ielika vienu implantu , arî apakðþoklî, bet viòai ne uzpampa, ne sâp, ne jût vispâr.
Re: pieredze ar implantiem
04.01.2008 13:14
Neviens tâ arî neuzrakstîja:( Ðodien pati biju pie ârsta. Viòð teica, ka lîdz 1 mçnesim pçc operâcijas temperatûra var bût, pçc tam gan nç. Tâpat ar sâpçm vai jûtîgumu, pçc meneða - vairs to nedrîkst bût. Un Skrûvçs tâs skrûves man tikai pçc 4 mçneðiem.
Ja kâda laba dvçselîte uzrakstîtu kâ viòai gâjis ar ðo lietu, es bûtu ïoti priecîga. Dalîti uztraukumi ir mazâki uztraukumi. Paldies.
Mamba
Re: pieredze ar implantiem
04.01.2008 23:17
Labprât arî palasîtu atsauksmes - gribu sev ielikt...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 13?
Ziņa: