vai ir veerts?

Aizsāka ik 

ik
vai ir veerts?
08.11.2010 23:49
peec zoba saknes recekcijas pagaajis meenesis, ir izdzerti 5 ab kursi, iekaisums veel aizvien ir, strutas caur fistulu naak aaraa, kjirurgs iesaka atkal griezt valjaa un skatiities, kas tur ir, ja neglaabjams, tad raut aaraa. probleema ir ta, ka tas ir tilta balsta zobs, taatad raushanas gadiijumaa: tilta nonjemshana, zoba izraushana un gala rezultaats: bezzobu rinda. vai ir veerts veikt otreizeeju rezekciju? ja arii zobs buus glaabjams, cik ilgs muuzhs tam vareetu buut? vai veerts tereet naudu ( neesmu LV, un taa ir patieshaam milzu nauda sheit) vai uzreiz teikt, lai njem kroni nost un rauj aaraa. ja arii zobs buus brinumainaa kartaa glaabjams, tad tam buus milzu slodze ( ar noiisinaatu sakni) balstiit tiltu, zem kura nav jau 2 zobu. vai tas iespaido taa muuzhu?
Re: vai ir veerts?
08.11.2010 23:59
nu ceriiba mirst peedeejaa. varbuut lai atgriez, paluur, kas tur ir. varbuut labaak aiziet pie endodontista - tiem ir mikroskops varees izpeetiit - varbuut saknee plaisa - tad neko nevar dariit un nav veerts turpinaat.
ik
Re: vai ir veerts?
09.11.2010 00:08
kjirurgs teica, ka redzees, kad atgrieziis valjaa, kas tur ir, nekur mani nesuuta taalaak konsulteeties. vienkaarshi ir jau samaksaata par rezekciju milzu summa, ja veelreiz jaagriezh, un tomeer zobs peec kaada laika ir raujams aaraa, tad par attieciigo summu jau implantus ar uzviju var ielikt.
Re: vai ir veerts?
09.11.2010 10:10
nu tad, droši vien, jādomā par implantiem. LV implants = kādas 6-7 rezekcijas :)
Re: vai ir veerts?
17.11.2010 20:59
Sakiet,kas ta par valsti,kur tik dargi attieciibaa pret algu arstesana?Loti interese arstesanas visa pasaulee.
Ipasi attieciba pret darba algu cenas.
ik
Re: vai ir veerts?
18.11.2010 09:49
Somija, viena zoba rezekcija 350eur, man tika veikta 2 zobu saknes rezekcija+rtg+konsultaacijas ar kjirurgu ( 10min konsultaacija maksaaja 70eur), taa kaa zobs beigaas tomeer tiks rauts aaraa ( veel 200eur), tad man tas viss process ir izmaksaajis vienu implantu LV. ( vareetu teikt, ka daargi tika samaksaats par zoba izraushanu, jo beigaas jau tiek izrauts).

ps. taa kaa LV cenas ir veel ok, saliidzinot ar zobaarstnieciibas cenaam citur pasaulee, un sheit attieciibaa pat pret vieteejo algu, shiis ir "fantastiski" augstas cenas, tieshi taapat kaa LV, pret LV algu, arii sheit cilveeki nelabraat dodas pie privaatiem zobaarstiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 17?
Ziņa: