jaunie zobi un sakodiens bernam (8 gadi)

Aizsāka kleo 

jaunie zobi un sakodiens bernam (8 gadi)
22.02.2011 14:18
Sveiki!

augšā pirmie zobi ir nomainījušies, otrie mainās (viens aug, otrs kustās)
apakšā pirmie zobi ir nomainijušies otrie kustās...


Jautājums1, kad var sākt koriģēt zobus un vispār diagnosticēt ir problēma vai nav.

Starp pirmajiem augsejiem zobiem ir skirba un tie skiet ir nedaudz skībi. Pie kāda speciālista ir jāiet?

Jautājums2: Pirms 1 gada tika izrauts 4.zobs augšā (bezcerīgi caurs), taču nepilnīgi - palika daļa saknes, ārsts teica, ka nākot ārā kaula zobs izstums to sakni, bērns sūdzās par niezi tajā vietā. vai ir pamats satraukumam?
Re: jaunie zobi un sakodiens bernam (8 gadi)
22.02.2011 19:11
tagad ir iistais laiks aiziet pie ortodonta pakonsulteeties.

par satraukumu - neredzot gruuti pateikt - vajag atradiit kaadam dr klaatienee
Nu manam bērnam 10 gadi, bet joprojām ortodonts saka, ka jāgaida lai visi kaula zobi izaugot, tad varēšot koriģēt, ja vispār vajadzēšot, jo vēl varbūt paši iztaisnošoties! Tā kā nekāda korekcija visdrīzak Jums vēl nesanāks! Mūs aizsūtīja 3 piena zobus izraut pie ķirurga un nākt atkal pēc gada un tā es jau 3-šo gadu staigāju un man tik saka, lai vēl pēc gadiņa atnāku! Bet aiziet jau varat, tas jau neko nemaksā un pašai sirds būs mierīgāka! Attiecība uz otro jautājumu, tad tur gan vajadzētu parādīties, jo manam bērnam nemaz tik viegli tie piena zobi nekrīt ārā, runā ka tā gadoties, ka par daudz fluora tabletes dzerot- caurumu nav, bet ārā arī nekrīt un tik lieki aizņem vietu žoklī, kur jau tā vietas par maz!
Re: jaunie zobi un sakodiens bernam (8 gadi)
24.02.2011 08:46
Bet aiziet jau varat, tas jau neko nemaksā un pašai sirds būs mierīgāka!

----------------------> Kaa sarunaa, bet parasti jau kautkas ir jaaiemaksaa. un jo aatraak saak reguleet jo labaak. NAV jaagaida kad iznaaks visi "kaula" zobi!

Attiecība uz otro jautājumu, tad tur gan vajadzētu parādīties, jo manam bērnam nemaz tik viegli tie piena zobi nekrīt ārā, runā ka tā gadoties, ka par daudz fluora tabletes dzerot- caurumu nav, bet ārā arī nekrīt un tik lieki aizņem vietu žoklī, kur jau tā vietas par maz!

----------------------------> tas gan jaunums
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: