sapampusi smagana

Aizsāka Vectēvs 

sapampusi smagana
12.04.2011 01:29
Pirmdiena. Pa dienu pieakstijos pie zobārsta, bet par nelaimi tieku tikai cetrutdien. Tagad tikai pirmdienas nakts, bet pampums nenormāls, pats zobs nesāp, bet tieši tas pampums. Daktere teica, lai ejot pēc ibuprofeīna un skaloju ar kumelītēm. par nelaimi aptieka ciematā ciet, atliek tikai kumelītes.
Vai varat lūdzu ko ieteik? Nespēšu aizmigt ar tādu vaigu :D
Re: sapampusi smagana
12.04.2011 05:56
vispaar jau antibiotikas vajadzetu...
Nekādas ziedes, vai kas tamlīdzīgs nav, kas noņemtu to pampumu?
Būtu jauki, ja ieteiktu kaut ko, kas ir dabonams bez receptes, jo lieks gabals pie ģimenes ārsta jābrauc.. bet nu ja nekas cits neatliek :)
Lilly
Re: sapampusi smagana
12.04.2011 11:19
Ai, man tā gadās reizi gadā... Nezinu vai Tev ir līdzīgi, bet man - piepampušas smaganas, sākumā vienā konkrētā vietā, pēc tam pāriet plašāk; sāpes; grūti ieēst cietu ēdienu; apsārtums. Tādās reizēs lietoju Stomagelu vai Sanageu, bez receptes un salīdzinoši lēti nopērkami aptiekās:) Ar to gēlu iesmērēju smaganas un tad vnk turu mutē kādu pusstundu un nerunāju, tad izspļauju, un tā pāris x dienā. Tur ir klāt kkāds anestēziķis un tas padara uz briidi smaganas arī nejutīgas, tātad noņem sāpes :) Tikai gels negaršo pēc zemenēm.. :D Un protams nevar aizmirst veco labo kumelīšu tēju!
Milzu paldies par padomu, Lilly!
Gēls jau ir uz manām smaganām :)
Re: sapampusi smagana
12.04.2011 23:19
Stomagēls, mālu aplikācijas, sālsūdens...
Re: sapampusi smagana
13.04.2011 17:58
ja vaigaa "pampums nenormaals" tad neko daudz gan nevajadzeetu gaidiit un aakstiities ar geeliem. var beigties beediigi.
Re: sapampusi smagana
25.12.2017 18:22
man vakar sapeja smagana un bija tepretura un sorit bija sapampis vaigs bet smagana nesap sodien rit ir visur ciet zobarsti kaneka ziemasvetki tapec gribeju paprasit ko es varetu darit majas apstaklos
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 22?
Ziņa: