beernam kariess

Posted by zancha 

beernam kariess
August 07, 2012 10:35PM
izskataas,ka manai 2gadinju jaunai meitinjai ir kariess,domaaju,ka tas no taa,ka daudz man sulas maza dzera//un jaaa,arii caurums zobinjaa.es taa vislaik skatiijos zobinjus,nemaniiju,ka caurums veidojas,bet ir ..apaksaa4zobins :(
ko es varu dariit lietas labaa,jloti baidos,ka tas kariess buus visiem zobinjiem,prieksejais jau ir tads nesmuks :( zobus tiiriit mums ir probleema,nepatiik,aped zobupastu un viss :(
Re: beernam kariess
August 07, 2012 11:07PM
jaaiet pie zobaarsta. jo aatraak jo labaak
August 07, 2012 11:18PM
jaa bet taadu mazu bernu kaa var pie zobaarsta aizvest..vinja tak neseedees kreeslaa un veel jo vairaak muti valjaa neveers:(
kitana
August 08, 2012 07:16AM
Ja bērns nesēž un mutes stāvoklis ir slikts, tad institūtā iespējama narkoze.Tas gan ir maksas pakalpojums.
August 13, 2012 08:14PM
Njā 2 gados narkoze ar nav labi!
August 14, 2012 07:10AM
nu ja zobus tiiriit ir probleema tad tagad jaaizveelas starp diviem "ljaunumiem"
August 16, 2012 04:24PM
zb.... bet beernu daarzaa arii vinjiem neliek veel zobinjus tiiriit.. :( nu nav jau taa ka mute izpuvusi,bet vienalga bailes par mazo ...jo vinja tak veel tik mazinja
August 17, 2012 07:02AM
beernu daarzs nav piemeers kam jaaseko.

jaasaak ar pashizgliitoshanos vai jaaiet pie zobaarsta kad zobi saakt diigt lai apskaidro: sulas, saldas teejinjas, piens un citi "labumi" radiis kariesu piena zobos ljooti aatri. ja to laikus neaarstes (kas tagad buutu jaadara - maajiens ar mietu), paliks tikai sliktaak (saapes, infekcijas, probleemas ar "iistajiem" zobiem)

taa kaa pirmais posms (profilakse) palaista garaam ,tad tagad steigshus jaasaak riikoties ar agru aarsteeshanu pirms kljuust ljaunaak....
August 25, 2012 04:45PM
kaa tad arstee to kariesu? ko es varu dariit,lai neietu taaalaaktas kariess vai vairaak neko???
August 25, 2012 06:42PM
urbt un plombēt. ja caurumiņš ir vēl sākumstadijā, var mēģināt neurbt, bet apstrādāt ar ozonu (tāds aparāts, šķiet, bija SI un vēl kaut kur)
August 26, 2012 12:05PM
paldies Puce....nu man izskataas,ka sakumstadijaa..viens augsejais zobinsh taakaa pa vidu taads brunumins uz ieksu..un tad apaksaa viens 4tais zobins taads melnuminjsh,,izbertz nevaru,taaka izskataas,ka veidojas caurums
August 26, 2012 05:37PM
parādi bērnu dakterim, un visi jautājumi atkritīs :)
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.