steidzami palidziet

Aizsāka luliii 

steidzami palidziet
13.10.2016 13:38
Ludzu, palidziet ar padomu. Pirms aptuveni desmit gadiem man noluza prieksejais zobs (nedzivs), toreiz man uzreiz zobam pieblomebja klat atlikuso dalu un vareju vismaz normali staigat un but kaa cilevks, kamer izgatavoja inleju, pec kadas nedelas ielika skruvi un inleju. Tagad man visa inleja ar metala skruvi izkrita un tur palikusi pavisam maza melna malina. Biju pie zobarsta, man teica, ka jaiet pie kirurga un jarauj viss ara, kas tur atlicis (varbut pat lidz zoba kaulam) un tikai tad varot domat, ko darit talak. Lidz tam vispar neko man nevarot pateikt. Man pat aptuveni nevareja pateikt ar kadu laiku jarekinas, lai tiktu kaut vai pie pagaidu zoba, jo vina nevarot prognozet kaa man viss sadziis. Man prieksa tadi divi lieli zobi un kad viens izkritis, tur duraas mele un juutos looti nekomfortabli, ne paest varu, neko, un pie runasanas visu redz, ka trukst zobs.
Bet man sobrid ir grutnieciba un nevaru taisit nekadus rentgenus vai likt implantus. Esmu tik loti satraukta, ka nespeju nomierinaties. Vai tiesam nevar uzlikt kadu pagaidu zobu, lai man grutnieicbas laika nebutu jarauj un japiedzivo lieks stress? Jo ja pec rausanas vel iekaisiis, vajadzes dzert zales utt. Un ja tagad izraus zobu, kads ir labakais variants uz grutniecibas laiku (vel 5 menesi atlikusi)?
Re: steidzami palidziet
26.10.2016 12:05
Staigā tāpat.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: steidzami palidziet
16.11.2016 09:29
Var pieslīpēt to saknīti, lai būtu gluda un līdz ar smaganu, un uztaisīt izņemamu 1-zoba protēzīti uz grūtniecības laiku, kā arī uz laiku, kamēr dzīs pēc izraušanas.

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 3?
Ziņa: