Nevaru izarstet zoba kanaalu.

Aizsāka hohohoho 

hohohoho
Nevaru izarstet zoba kanaalu.
15.11.2016 08:50
Labdien. Man taads jautaajums. Tresho reizi jau tiiru zoba kanaalu bet nekaa nevar izveseljot to zobu,vislaik bakteerijas iekshaa. Ir iziets antibiotiku kurss arii un bez rezultatiem. Kaa riikoties taadaa situaacijaa,iet to tiiriit vislaik simtiem reizhu kameer taas bakteerijas beidzot nebuus un vai vinjas taa vienkaarshi pazudiis vienreiz?
egle1
Re: Nevaru izarstet zoba kanaalu.
15.11.2016 09:57
Pie kura ārsta ejat? Kā var zināt, ka jums baktērijas? Mums visiem baktērijas. Jāiet pie tāda, kas strādā ar mikroskopu. Viņi strādājot, izolē zobu tā, ka labošanas procesā netiek siekalas iekšā. Iesaku vai nu Stomatoloģisko institūtu vai arī citu vietu, kur endodontists strādā ar mikroskopu.
Re: Nevaru izarstet zoba kanaalu.
16.11.2016 09:17
1. Visiem baktērijas zobu kanālos NAV.
2. Diemžēl, jo vairāk ir darīts zoba kanālos (un rezultāta nav), jo mazākas cerības zobu izārstēt. Baktērijas arī nav muļķes, un mākslīgās atlases (neveiksmīgi kanālu dezinfekcijas mēģinājumi) rezultātā paliek tikai tās izturīgākās.

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Nevaru izarstet zoba kanaalu.
16.11.2016 09:19
Un strādājot kanālos, jebkurš ārsts izolē zobu, mikroskopam ar to nav nekāds sakars.

__________________
dr.puce@gmail.com
egle1
Re: Nevaru izarstet zoba kanaalu.
16.11.2016 12:37
Vēlreiz - aizejiet vai nu Stomatoloģisko institūtu (vai arī iesaku Swiss dental - googlē var atrast) pie endodonta. Tikai uz konsultāciju. Pirms ēst antibiotikas. Man pašai ir izdots apraksts pēc ārstēšanas ar tekstu "prognoze laba". Es nevaru teikt, vai tā prognoze atbildīs īstenībai, domāju, ka pats dakteris arī nevar, tomēr dakteris tā domā un uzrakstīja. Un tad lai viņi iesaka, ko darīt. Varbūt arī nevar pārārstēt un saārstēt. Ja jūs ejat pie parastajiem zobārstiem ar šādu gadījumu - nu neejiet, ejiet pie endodonta, lai ko te forumā jums rakstītu. Es, starp citu, SI uzdevu vienreiz jautājumu, kā ieteica šajā forumā zobārsts. Man endodonts atbildēja - mazāk tādas muļķības lasiet.
Re: Nevaru izarstet zoba kanaalu.
16.11.2016 16:39
egle1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vēlreiz - aizejiet vai nu Stomatoloģisko
> institūtu (vai arī iesaku Swiss dental - googlē
> var atrast) pie endodonta. Tikai uz konsultāciju.
> Pirms ēst antibiotikas.

Antibiotikas vispār nespēj izārstēt iekaisumu zem zoba saknēm, tās var tikai noņemt akūtu iekaisuma fāzi.

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 8?
Ziņa: