Pirms 5 mēnešiem liktie kroņi krīt nost

Aizsāka Skaistums 

Pirms 5 mēnešiem liktie kroņi krīt nost
01.06.2020 02:53
Labrīt! Pirms 5 mēnešiem tika veikta zobu restaurācija tika nomainīti vecie kroņi uz jauniem. Pa vīrusa laiku sāka smakot 1 kronis plus arī stipri kustēties. Zvanīju ārstam atteicās pieņemt jo bija nesaskaņas pirmajā reizē. Tapēc vērsos citā klīnikā kur kronis tika noņemts inleja izkrita pati plus jau karies. Zobu izdevās glābt protams ieguldot tajā ap 1000€. Nepagāja ne 3 nedēļas tagad 2 kronis kustās. Sazinoties ar jauno dakteri saprot ka jāiet cauri visai tai pašai procedūrai. Jautājums pirmajam ārstam par kroņu un venīru maiņu tika atstāti pāris tūkstoši. Ko darīt šajā situācijā jo gan vienā gan otrā klīnikā par šo joku kopējā summa tuvojas 8000€. Vai tas ir normāli ka kroņi krīt nost pēc 5mēn? Kas var būt par iemeslu? Un kādas cerības likt uz vesel.insp vai tiesu? Paldies!
Re: Pirms 5 mēnešiem liktie kroņi krīt nost
08.07.2020 04:23
48 lasījuši un nevienam nav ko teikt?! Skumji...
Re: Pirms 5 mēnešiem liktie kroņi krīt nost
09.08.2020 20:53
Protams, normāli tas nav.
Vai Jums ir saglabājušies maksājuma dokumenti no pirmās klīnikas?
Viņiem tomēr vajadzēja neatteikt Jums konsultāciju, bet noskaidrot neveiksmes iemeslu un gadījumā, ja tur ir viņu vaina, novērst problēmu.

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Pirms 5 mēnešiem liktie kroņi krīt nost
27.08.2020 18:01
Ir visi čeki. Gaidam atbildi no Veselības inspekcijas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 5?
Ziņa: