Sagrauta zobārstniecība

Aizsāka Juris66666 

Kas notiek ar zobārstniecības sistēmu? Gadi 20 atpakaļ pie zobārsta rindu nebija. Tagad zobārstu deficīts. Cenas kosmiskas. Tikai zāles uzlikt 40 euro. Vēl jāsaka paldies tiem zobārstiem kas to dara par 10 euro. Tas tiek darīts apzināti lai būtu deficīts un cenas tàdas?
Re: Sagrauta zobārstniecība
04.11.2021 16:22
Agrāk bija daudz vairāk zobārstu, liela daļa tagad iet pensijā.

Par cenām - iesaku painteresēties, cik maksā zobārstniecības materiāli, aparatūra un izglītība :)

__________________
dr.puce@gmail.com
Kauut ka ta nauda ir japelna - ire, komunalie, darbinieki utt
Klinka Denta
egle1
Re: Sagrauta zobārstniecība
27.12.2021 20:25
Agrāk arī Latvijā cilvēku bija vairāk. Ne tikai zobārstu. Man šķiet, ka arī tas, ka ārsti skraida pa praksēm veicina nenormālas rindas. Piemēram, skatos, implantologs, kas man liek implantus, strādā 6 vietās - no Rīgas līdz Jūrmalai un Jelgavai. Uz Jelgavu brauc ārsts no Daugavpils. No Jelgavas cits ārsts brauc uz Liepāju. Savu klientu uz vietas nav, vai kā? Un tad es, loģiski, pierakstos pie ārsta, kas strādā 1 reizi nedēļā, skaidrs, ka rinda 2 mēnešus uz priekšu. Man pat pret cenām pretenziju nav, kā pret to, ka bardaks ar pierakstiem. Labi, es piekrītu, ka implantēšana nav tik ļoti pieprasīts pasākums, taču arī pat maksātspējīgam pacientam attieksme nekāda - ne skaidro, ne pēc operācijas īpašs atbalsts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 4?
Ziņa: