izdegðana darbâ

Aizsāka M25 

M25
izdegðana darbâ
07.01.2008 13:49
ðíiet, ka esmu izdegusi savâ darbâ. visu decembri atpûtos, bet ðodien atnâkot atkal jûtos slikti. bija tâ, ka kompânija palielinâja apgriezienus un man tika 3 cilvçku darbs. es savâ maksimâlismâ to vilku 3 mçneðus. un bija arî virkne nesakârtotîbas, milzîgs stress un kas ðíiet pats ïaunâkais kabinetâ dubultojâs civlçku skaits, no kuriem daþiem bija ïoti spalgas balsis un tie nemitîgi runâja pa tel.. rezultâtâ es pçc kâda 1,5 mçn kïuvu ïoti jûtîga pret skaïiem trokðòiem. lîdz pçdçjâs nedeïâs man bija grûti to paciest jau katru dienu. pçc nostrâdâtas dienas mâjâs savukârt jutos ïoti labi. brîþiem vakaros kïuvua tik slikti, ka likâs, ka nâkamais skaïais troksnis saplçsîs manju galvu kâ glâzi. palielinâjâs problçmas ar kuòìi, sâka sâpçt urînpûslis, naktîs murgoju, no rîta vajâja uzmâcîgas un nekontrolçjamas domas par darbu. pçdçjâs nedçïâs arî bija sajûta, ka nestrâdâ visa zarnu sistçma, ka çdiens vienkârði vairs negremojas, sâkâs apâtiskas domas un reizçm arî kïuvu ïoti aizkaitinâta un brîþiem izteikti negatîva.

man ir aizdomas, ka viens no iemesliem ir b vitamîna trûkums. pirkstu gali kluvusi ïoti jûtîgi, visu laiku "sit ar elektrîbu". esmu kïuvisi arî izteikti emocionâla.

vakar atkal sâka likties necieðami tie trokðòi (nonâcu skaïâ vidç). tad kâds tuvinieks man iedeva Novapasit un man palika daudz labâk. sânaca miegs un labi izgulçjos.

man ir jautâjums kâdam speciâlistam vai kâdam, kas zina, kâ rîkoties. cik tas ir nopietni? vai man vajadzçtu lietot kaut ko? varbût vienkârði nepiecieðams atpûsties?
Re: izdegðana darbâ
07.01.2008 14:36
Protams ka vislabaak ir to risinaat kompleksi. Atpuusties un vairs neatgriezties tajaa darba vietaa. Visi paareejie varianti buus tikai daljeejs risinaajums. B vitamiina speejas shajaa gadijumaa buus nepietiekamas bet tas nenoziimee ka to nevajadzeetu lietot. Vispaar vitamiinus vajag lietot ja gribi buut izturiigs/a. Ar elektriibu sit nevis taapeec ka pirkstu gali juutiigi bet gan taapeec ka sakaraa ar salu ir sauss gaiss un viss elektrizeejas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: izdegðana darbâ
07.01.2008 15:09
M25, man pirms kâda laika bija lîdzîgi. Centos visu padarît un vairâk, nekâ vienam cilvçkam tas ir iespçjams, neizgulçjos, saasinâjâs gastrîts, arî ðíita, ka balsis ir pârâk spalgas. Nevaru teikt, ka visu esmu atrisinâjusi, bet es vairs nesaspringstu, darbu atstâju arî citiem. Ja jûtos pârstrâdâjusies un sagurusi, vienkârði paòemu slimîbas lapu un atpûðos.
Par sevi ir jâdomâ.
Re: izdegðana darbâ
07.01.2008 22:06
strawberry Wrote:
-------------------------------------------------------
> Par sevi ir jâdomâ.


pilnîgi piekrîtu!
Re: izdegðana darbâ
07.01.2008 22:08
...jaa, neviens darba deveejs Tev pieminekli neuzcels...
Re: izdegðana darbâ
09.01.2008 08:57
mjaa... nu izejas principaa taa pa lielam ir 2-vas. vai nu pacensties sakaartot savu veseliibu piedomaajot par sevi un pamazaam vairojot savu energjiju atguut kaut nelielu patiku pret darbu, vai nu darbu nomainiit. Ja ir galeejaa izdegshanas stadija, tad labaak tomeer izveeleeties darba mainju. Bet principaa, nav veelams darbaa atdot sevi visu, jo tas tikai veicina visas shiis sekas. Cilveeks straadaa ar milzu entuziasmu, dara vairaak, kaa speej, un reizeem arii vairaak, kaa prasiits, straadaa virsstundas utt.. un taa visa rezultaataa no paarmeeriigaa stressa un paarslodzes saakas nepatika pret darbu kaitina koleegji un viss riebjas.. Vajag uzmaniigi ar to. Sevi jaapasaudzee. Kaa te saka- pieminekli tev necels, bet gan ar laiku izmantos arvien vairaak tavas darba speejas, kuras pieraadi paarstraadaajoties... kam to vajag?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: