kaapeec ir taada VD?

Aizsāka koriante 

koriante
kaapeec ir taada VD?
31.01.2008 18:04
kas tas ir ? nu cik ilgi var shitaa mociities ar taadu pashsajuutu! nevar saprast vai tieshaam VD vai sirds
! man jau kaadu laiku ir probleemas, ar elposhanu, liekas , kad gaisu nevaru ievilkt un ja varu tad vajag vairaakas reizes atkaartot! biezhaak zhaavaajos nekaa parasti! un triic kjermenis! uzkaapju uz 4to staavu sirds skrien kaa traka un galva reibst! un man tik shausmiigi bail paliek! ko tas viss vareetu noziimeet!? kaapeec taa notiek? padalieties miiljie cilveeki! kopaa vieglaak shitaadas lietas paarvareet! kaa Jums liekaas?
Re: kaapeec ir taada VD?
31.01.2008 19:22
Cilvçka zemapziòâ ir ierakstîjusies kâda informâcija, kas pie noteiktiem apstâkïiem palaiþ vaïâ kâdu mehânismu...un tad notiek visâdas lietas, par kurâm nevar saprast, kâpçc tâs notiek. Lai to pârvarçtu (vai, lai no tâ atbrîvotos) ir jâmçìina saprast, kas notiek, kâpçc notiek un ko var darît, lai to novçrstu.
espats
Re: kaapeec ir taada VD?
31.01.2008 22:34
Tew ir viss tass pats kas man.Sâkumâ arî do,mâju ka sirds pie vainas,taèu tad aizgâju uz kardiogrammu tâ noteica sinus tahikardiju(paâtrinâts pulss) vienrwiz pat uzleca uz 137 sitieniem minûtç ârste teica ka tas no maniem nerviem.Kad uzzinâju ka sirdij viss kârtîbâ.Taèu vçl nelika mieru tie reiboòi un depersonalizâcijas sajûta(Sajûta ka es no sevis atsveðinâtos)..,beigâs sâku domât ka es bieþi çdu tâ sauktâs atrâs pusdienas(hamburgerus picas u.t.t.)un nemaz neuzòemu vitamînus ,un aizgâju uz asinsanalîzçm ,kur man konstatçja zemu hemoglobîna lîmeni,kas var radît reiboòus smagâkos gadîjumos ìiboòus sînusa tahikardiju un arî psihiatriska rakstura problçmas tai skaitâ arî VD(Kas ir visbieþâk)un arî depresiju.TaD nu sâku lietot dzelzs preperâtus un pçc mçneða sâku justies kâ cits cilvçks,dzîvesprieks atgriezâs reiboòi pazuda un puls normalizçjâs.Taka es tew ieteiktu aiziet uz analîzçm un uzzinât vai tas nav ðis cçlonis.Es ar to mocîjos gadu lîdz konstatçju cçloni. Un varu piekrist ka tâs sajûtas ir briesmîgas.Lai tew veicas.
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
31.01.2008 22:44
Paldies visiem , kas atbild! lasot kaut nedaudz paliek vieglaak1
Bellla
Re: kaapeec ir taada VD?
01.02.2008 13:41
Noteikti, izlasiet grâmatu "Mûks, kurð pârdeva savu Ferrari" (Robins S. Ðarma).
Ïoti iedvesmojoða ar konkrçtiem padomiem.. Cilvçkiem, kas mocâs pa dzîvi, kâ mçs- distoniíi, ïoti noderçs ðî grâmata...
Lûle Vîlma (ja esat lasîjuði) ir grûtâk izprotama un grûtâk pielietot praksç viòas padomus, bet ðajâ grâmatâ viss ir vienkârðâk izklâstîts!
Lai veicas!
Re: kaapeec ir taada VD?
01.02.2008 14:53
Bella
Nevajag uzskatît, ka Tu mocies pa dzîvi - ja tâ uzskatîsi, tad tâ arî bûs. VD laikus (15-20 gadi) neatceros kâ vienu vienîgu mocîðanos. bija periodi, kad bija pavisam sûdîgi, bet vienmçr zinâju, ka atkal bûs labâk. Gan priecâjos, gan bçrnus audzinâju, gan sportoju... Tagad apzinos, ka íezas ar VD/depresiju mani tikai stiprâku un imûnu par uztraukðanos par niekiem darîjuðas.
Bellla
Re: kaapeec ir taada VD?
01.02.2008 15:09
Nu norma jau tâ nav.. ðitâs lçkmes un panikas.
Ja jau uzskatîsim, ka viss ir kârtîbâ, tad jau nekas nemainîsies.
Domâju, ka ðis nav normâli un ar steigu kaut kas jâdara, lai bûtu labi :)
VD
Re: kaapeec ir taada VD?
03.02.2008 11:42
Tieshi taa, norma ta nav, un ar to nav jasadzivo 15-20 gadus. tacu, lai cik divaini tas izklausitos, es piekritu, ka ari esmu daudz ko ieguvis no taa gada, kamer mocijos ar VD. sobrid ir pilnigi cits skats uz dzivi, vertibam.. varetu teikt, ka sobrid maku patiesi izbaudit katru dienu
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 19:37
es zinu savu iemeslu, nu vismaz man taa liekas, reagjeeju uz skjirshanos paaraak asi, lai gan normaals cilveeks nemaz nereagjeetu taa, patiesiibaa lai gan nebija no kaa shkjirties, jo es to meiteni biju saticis tikai vienu reizi, bet vairaakus meeneshus chatojaam, kad vinjai uzradaas ists draugs es to nevareeju paardziivot, visu laiku suutiiju sms ar kkaadiem tizliem tekstiem, ka man vinja pietruukst utt, vnk es pats sev ar to visu dariiju paari, un te nu luuk es esmu shajaa forumaa ar VD

shausmiigs kauns ka taadu itkaa siikumu deelj taa ir sanaacis
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 20:05
es domaaju kas Tev umpaci ir jaakauneejas par taadaam lietaam! tas tieshi ir interesanti ja cilveeks atklaati runaa!!!!!! :)
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 20:44
koriante iisti nesapratu vai tas ko es uzrakstiju ir labi vai slikti :)

katraa zinjaa, tieshi tas ko es uzrakstiiju ir manii kraajies un tagad naak aaraa kaa VD, taa luuk, uzrakstiit to visu ir ljoti vnk un publiceet, bet tikliidz tas ir kaadaam jaastaasta ir baigi gruuti jo kauns atziit ka esmu bijis taads muljkjis
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 21:37
zini man Tev ljoti jaatvainojaas! jo esmu nepareizi uzrakstiijusi! sajaucu :))) viss ir ok! un neesi Tu nekaads muljkis! man pashai ir gruuti sadziivot ar savu VD, briizhiem nesaprotu vai taa ir VD? vai kas nopietnaaks?
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 21:57
tieshi taa, tagad piemeer seezhos pie datora, paaris reizes sirds apviduu bija taada kaa kniebjosha sajuuta, bet es uz to nemaz nereageeju, jo saku sev ka taa ir tikai VD bet ja nu taa tomeer ir sirds vaina? tas gan ir stulbi, ka taa nevar neko saprast ko novelt uz VD un kam ir cits iemesls
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 22:20
arii man ir taa kad es nesaprotu vai taa ir sirds vaina vai nee! es biezhaak zhaavaajos, man gruuti citreiz ievilkt gaisu! galva shad tad reibst! dulla un smaga arii! un bailes, bailes bailes! visam paari! :(((((((
Re: kaapeec ir taada VD?
04.02.2008 22:24
njaa tas ir traki, arii man skolaa ir stulbi dazhreiz, taada jociiga sajuuta galvaa, dazhreiz taada smaga dazhreiz liekas ka vareetu pagjiibt utt, vnk tad seezhu un negribaas neko dariit lai pieveerstu savu uzmaniibu

klausies koriante, Tu ieprieksheejaa rakstaa rakstiiji ka tev ir gruuti sadziivot ar savu VD ...bet Tu tieshaam meegjini ar to vnk sadziivot vai arii kaa meegjini risiinaat, piemeer AD vai psihoterapija. ko Tu dari lietas labad?
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 08:45
es meeginu ar to sadziivot!!!!! bet laikam jau jaasaak kaut kas dariit! no saakuma, jaasakaarto savas domas! es nelietoju AD, zinu, kad shobriid veel to neveelos! vieniigais, ko veel vareetu , tas ir iedzert kaut ko no homeopaatijas !
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 16:06
un cik ilgi jau Tev ir VD?
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 16:22
koriante
Neielaid gan savu VD, mçìinot sadzîvot. Ar to , diemþçl ir tâ: cik ilgi sadzîvo tâpat vien, tik ilgi íepurojies laukâ. Laikos, kad nebija pieejama NEKÂDA ârstçðana, nomocîjos 12 gadus, tad 12 kârpîjos laukâ pa augðupejoðo lîkni uz labo pusi.
Par vaïâ tikðanu te forumâ bezgala sarakstîts. Bet kâ Runcene rakstîja - katram savs ceïð ejams.
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 17:42
...alsterît, maigumiò, kur râvi, ka nebija pieejama nekâda ârstçðana???...padomju laiku ar ðîm te lietâm sastîtie bija daudz profesionalâki par tagadçjiem ðmuïiem, kuri lepni izrieztu krûti saka - es iraid psihoterapeits...
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 18:04
madcynics
Vot man viss storijs sâkâs tâlajâ 1978. gadâ. Slikti -> pârbaudes -> zâles, no kurâm vçl sliktâk ->nevaru aiziet uz darbu -> psihiatrs (nevar dot slimîbas lapu, ja nav bûts psihenç) -> psihene (zâles, no kurâm kâjas var atstiept) -> tipa sanatorija depresiíiem -> tâda depresija, kâda nav vairs atkârtojusies -> sadzîvoðana. Tâ saucamie ps.t - pupu mizas toreiz, izmçìinâju. Normâli ps.t. parâdîjâs ap 1990. gadu, tad viss uz labo pusi sâka bîdîties.
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 18:11
...nevajag...normali vîruki bija arî agrâk...ar tâdiem saskâros tâlajâ 1975...khm, jâsaka, ka visiem ðie te nebija pieejami...tas gan...:)
koriante
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 19:00
umpaci!!!!! man jau 10 gadus ir VD :((( ar uzlabojumiem un kritumiem!
Re: kaapeec ir taada VD?
05.02.2008 20:20
madcynics
Da es jau tikai parasta straadaajosha daudzbeernu maate biju. Absoluuta nesavienojamiiba ar tolaiku mediciinas spiidekljiem;)
Re: kaapeec ir taada VD?
06.02.2008 14:29
toreiz tie, kas meegjinaaja kaut ko vairaak par psrs pieljauto, arii briesmiigi atklaati nedarbojaas. psihiatri bija iipashaa uzraudziibaa. man ir rados cilvis, kas tajaa sisteemaa visu muuzhu nostraadaajis.

liidz ar to rezultaats ir taads, kaads nu ir. esmu runaajusi ar paaris cilveekiem, kam ir shizofreenijas diagnoze, kaadas 12 tabletes dienaa un invaliditaates grupa. bet saaka vinji kaa parasti distonikji un depresijas maaktie... a uzmauca jamiem kaartiigu aminaziinu ar amitriptiliinu taa, ka meele vispaar vairs nekustas, nerunaajot par paareejaam kjermenja daljaam, un aamen.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 14?
Ziņa: