pârpûle/pârslodze

Aizsāka Hanna 

Hanna
pârpûle/pârslodze
14.02.2008 08:42
Pie kâda ârsta doties, ja ir emocionâla pârslodze, vajadzîgs laiks sakârtot bioritmus, atgûties no pârslodzes...
Situâcuja tâda, ka strâdâju diennakts darbu un daþâdu apst. dçï esmu izsitusies no normâliem bioritmiem, vakaros nevaru savlaicîgi aizmigt, bet pirms diennakts darba vispâr vairs neizdod;as aizmigt...
Ilgstoðâ laika periodâ esmu pilnîbâ "izpumpçjusies", sistemâtiski neizguïoties...
Ir nepiecieðamîba apm. 1,5. ned. atpûtas, lai savestu bioritmus kârtîbâ un spçtu turpinât strâdât savas diennaktis...
Pie kâda ârsta doties, jo nepiecieðama slimîbas lapa...
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 09:07
Pie ìimenes ârsta.
Hanna
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 09:19
Paldies!
p.s. lai arî atkal pag.nakti neesmu varçjusi iemigt ne uz mirkli (stress par nespçju starp diennaktîm laicîgi aizmigt un sakârtot bioritmus), grûti jau ir, bet vismaz ceru, ka mani neaizsûtîs pie psihiatra... ;)
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 09:33
Man tâpat ir bijis traks darba reþîms, naktis ieskaitot. Mana ìimenes ârste saka, ka tas ir pilnîgi dabiski, ka ejot gulçt daþâdos laikos, var bût grûtîbas aizmigt. Atpûties un izgulies un bûs atkal labi.
Hanna
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 13:24
Nesen pârnâcu no dakteres...
pie psihiatra mani neaizsûtîja, bet burvju tbl. XANAX receptîti dabûju...
Eh, bet centîðos iztikt bez...
Bet tagad eju gulçt - miegs ta man nâk un stabili jûtu, ka tagad aizmigðu mierîgi, tik tie ritmi kâ Austrâlijas iedzîvotâjiem, pilnîgi aègârni...
Kâ tas tâ, ka, kâ nakts, tâ iemigðana/atslçgðanâs nenotiek, kaut miegs nâk, bet, kâ diena, tâ visas domas/raizes izkûp un spçju mierîgi aizmigt...?
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 13:52
Labâk bûtu kâdas miega zâles. Ja palieto pâris nedçïas, nav tâda pieraduma, bet toties var kârtîgi atpûsties un izgulçties.
Re: pârpûle/pârslodze
14.02.2008 13:55
No vieglajâm miega zâlçm ir tâds Imovan (ja pareizi atceros). Tas domâts iemigðanai pçc laika joslu maiòas. Dod miegu uz 4-6 h un galva pçc miega nav dulla.
Hanna
Re: pârpûle/pârslodze
15.02.2008 10:15
Nu re, tiklîdz "òospïâvos" uz darba priekðnieku (draudçja atlaist, ja slimoðu + slimîbas lapas netiek apmaksâtas)..., tiklîdz sâku domât par sevi, savu veselîbu, labsajûtu, tâ rezultâtâ pag. naktî aizmigu vçl pirms pusnakts un pamodos ðorît ap pl 09.00..., i tabletes nevajag nekâdas..., tukai LAIKS, jo organisms patreiz nevar sakârtoties tik îsâ laika posmâ, t.i., no vienas diennakts lîdz nâkamai...
Tagad es sev esmu devusi brîvu laiku lîdz nâkamnedçïas svçtdienai - ar to man pietiks atgûties un sakârtoties...
Nu ko, nekâdâ gad. neaizmirsîsim mîlçsim sevi! ;)))
Re: pârpûle/pârslodze
15.02.2008 10:25
Varbût ir vçrts pameklçt citu darba devçju? Tâdi draudi jau ir par traku un plus vçl slimîbas lapas neapmaksâðana! Tas jau nekâdos vârtos neiet. Kâdreiz jau var sanâkt saslimt un ko tad- dzîvot bez naudas?
Hanna
Re: pârpûle/pârslodze
15.02.2008 10:35
jâ, strawberry, Tev taisnîba...
Pamazâm jau taustos apkârt..., vismaz vieni kursi ir izieti (paðas apmaksâti), starp ðîm diennaktîm..., kas arî ïaus man sâkt strâdât citur, bet kâ un kad tas notiks, to vçl nemâku teikt, tikai zinu, ka tas noteikti notiks... ;)
Nç, dvçsele man neizputçs...! ;)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: