bulimijas arstesana tvaika iela

Aizsāka Fantasy 

Fantasy
bulimijas arstesana tvaika iela
10.03.2008 14:33
Sveicinâti,

Jau sen mocos ar bulimiju, nespeju sevi pienemt, loti sevi ienistu tamdel vel vairak saasinas slimiba. no majam ara neeju. domas tikai par edienu, pieesanos, meginajumu izvemt, kas ne vienmer ir veiksmigs, nekas neinterese, visu saasina apstakli majas, parmetumi utt..
Gribeju vaicat, vai kada meitene/ sieviete ir arstejusi so slimibu Tvaika iela 20.nodala. biju pie psihiatra, mani pierakstija rinda (kads menesis jagaida)..velos zinat ka tur notiek arstesana, kadi rezultati?
zinu, ka psihologisku slimibu arstesanas pamata ir pasa griba. griba man ir. bet man vajag palidzibu, vismaz sakuma, jo pati nespeju. ilgi esmu centusies.

paldies.
par bulîmiju
Re: bulimijas arstesana tvaika iela
10.03.2008 17:23
Bulîmija ir psihosomâtiska slimîba un jâârstç nevis slimîba, bet tâs cçlonis, lai to noskaidrotu, es jau nu gan meklçtu psihoterapeita palîdzîbu, nevis psihiatra.
Re: bulimijas arstesana tvaika iela
11.03.2008 10:58
KAut kad lasîju laikam ðajâ paðâ forumâ, ka kâds tur bija ârstçjies, varbût meklçtâja kaut kas atrodâs
sakne
Re: bulimijas arstesana tvaika iela
11.03.2008 18:20
Man pazîstams skuíis tur regulârs viesis, sakaèâ ar zâlçm, ârâ, pçc 2 ned. atkal...jau kâdas 6x bijis, tak jau ne pçdçjo.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 15?
Ziņa: