Bipolâri afektîvi traucçjumi

Aizsāka Vintera 

Vintera
Bipolâri afektîvi traucçjumi
04.04.2008 17:11
Ðo diagnozi uzstâdîja Tvaika ielas dakteri. Cik nu man sanâca par ðo vârdu salikumu palasît, esmu sapratusi, ka tâ ir recidivçjoða slimîba un remisiju nav iespçjams panâkt. Bet vai tik traki ir praksç? Un vai ârsti arî nevar kïûdîties, diagnosticçjot tieði ðo slimîbu cilvçkam?
Re: Bipolâri afektîvi traucçjumi
04.04.2008 17:16
;-) pashi termini recidiveejosha un nav iespeejama remisija neiet kopaa... recidiveet var tikai tas, kas kaut uz briidi ir bijis paargaajis... praksee ir dazhaadi... ja jau diagnozi uzlika, tad kaadai vainai ir jaabuut... robezhas starp dazhaadaam diagnozeem shai nozaree meedz buut izpluudushas... shad tad uzliek citu sociaalu iemeslu deelj (piem, lai vareetu bezmaksas zaales izrakstiit)... vai tad tas nosaukums kaut ko maina...
Vintera
Re: ,,,
04.04.2008 18:34
Nu varbût es tieðâm nepareizi pateicu, bet es sapratu, ka izârstçt to nevar un uzturçt arî stabilâ stâvoklî nevar, jo depresija mijas ar mânija posmiem.
It kâ tam cilvçkam bija psihoze ar raksturîgiem ðîs slimîba elementiem, tâ dçï arî nokïuva uz Tvaika ielu. Bet ko tad tagad tâlâk? Kâ bût un kâ domât tiem, kas ir blakus?
Re: Bipolâri afektîvi traucçjumi
04.04.2008 18:48
...no psihiatru skatupunkta skaitaas, ka izaarsteet nevar, var tikai vaajinaat izpausmes regulaari dzerot zaales...
Re: Bipolâri afektîvi traucçjumi
04.04.2008 19:53
Vajag kârtîgi iedot galvâ un pateikt, ja kas tâds atkârtosies tad nositîs pavisam... un viss...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bipolâri afektîvi traucçjumi
04.04.2008 19:57
...uubergudrs ieteikums...
dþodþo
Re: Bipolâri afektîvi traucçjumi
05.04.2008 10:02
Neticu, ka ku! to teicis :(
Re: ,,,
05.04.2008 12:13
Vintera

remisiju IR iespeejams panaakt. jaaseko liidz, kaads tas cilvis ir. jakorigjee zaales peec iespeejas atraak, tikliidz saakas izmainjas.

shai slimiibai raksturiigi kaapumi un kritumi, kad depresiivs staavoklis mijas ar maniakaalo... nezinu, kaa to visu tagad preciizi sauc, jo psihiatriju maaciijos sen.

zaales ir nopietns aspekts. bez taam pie shiis diagnozes nekaa. vai cilveeks pats apzinaas, ka tas ir ljoti svariigi? ja ne, jaanotur runas. jaaluudz to izdariit psihiatram, vinji parasti prot... runas var naakties atkaartot, bet ir cilveeki, kas ar sho dg. labi apzinaas savu situaaciju un zales podaa nemet.

veel var buut taads aspekts, ka valsts apmaksaataas zaales nav tik kvalitatiivas... vajag izrunaat shiis lietas atklaati ar aarstu... ja jums gjimenee ir naudinjas, varbuut varat ko nopirkt pashi.

no zaalju kvalitaates atkariigs tas, kaada buus shim cilvim dziives kvalitaate...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 3?
Ziņa: