Sâpes

Aizsāka Brasilia 

Sâpes
16.04.2008 21:53
Tiem, kam Vd..kâ ir ar sâpçm izjûtat kâdas sâpes, kas liekas reâls, bet apskates un izmeklçjumi neko neapstiprina?

MAn te vçders sabuntojies, sâp tâ kâ labâ paribe, tâ kâ sâns, tâ kâ olnîca, îsti nevaru saprast, liekas, ka labajâ sânâ, kur laikam akna kaut kas tâ kâ traucç, sâpes maina atraðanâs vietu un veidu visu laiku, tad pâriet, tad uznâk, bet ne tik stipras, lai to nevarçtu paciest, biju 2x pie ârsta, izèamdîja, nodevu urîna analîzes un asinsanalîzes, viss oki, iekaisuma nav, izrakstîja man antibiotikas (tipa olnîcu iekaisumam), es jau te par aklo zarnu satraucos, ârste teica, tad jâbût leikocitiem par daudz, man viss normas robeþâs, kunìis arî tâ kâ streiko, vai tâs sâpes labajâ sânâ varçtu bût no kunìa, vçdera pûðanâs, olnîcu apsaldçjuma (otrdien tikai tieku pie ârsta) vai tâ tomçr psihosomatika?
Re: Sâpes
16.04.2008 22:34
nu no savas pieredzes varu teikt taa... bija man spiedosha sajuuta labajaa paribee, salasiijos netaa par kaut kaadiem zhults akmenjiem un uzseedinaaju tik sevi un krenkjiem. tad veel kad biju saauksteejies tad bija saapes muguras lejasdaljaa, atkal netaa salasiijos par nieru audzeejiem un atkal sastresojos. reaalu izskaidrojumu taam neesmu radis, lai gan nepiekaadiem aarstiem neesmu bijis jo esmu 100% paarliecinaats ka tas viss no VD, bet noteikti ka profilakses peec vajadzeetu uztaisiit asinanaliizes un veel kaadas, laI paarliecinaatos par sav veseliibu



man arii interesee taada lieta... kaa var atshkjirt kuraam saapeem un sajuutaam ir reaals fiziologjisks un anatomisks iemesls un kuras var norakstiit uz psihosomaatiku ?
Re: Sâpes
16.04.2008 23:54
Nu kâ lai saka, man arî bijis èakars ar labo paribi un vçl tagad ðad tad ir... Vienu reizi pat neizturçju un uz slimnîcu aizgâju kad gandrîz nedçïu bija sâpejis tâ ka neerti gultâ gulçt kïuva... bet diemþçl nekâdu rezultâtu... un es neesmu tas dþeks kuram no medicînas grâmatu lasîðanas slimîbas piemetas... Tâ kâ visâdi mçdz bût un medicîna nav bez nepilnîbâm.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Sâpes
16.04.2008 23:55
...80% suudziibu par k-z traktu ir psihogeenas...
Re: Sâpes
16.04.2008 23:58
Cerçðu ka tâ tas arî ir!
Re: Sâpes
17.04.2008 09:57
Varu piebilst, ka psihogçnas liela daïâ gadîjumu ir arî galvas, muguras un locîtavu sâpes.
Re: Sâpes
17.04.2008 10:40
Re: Sâpes
17.04.2008 13:21
Aha, tas gan tiesa...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 10?
Ziņa: