kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka

Aizsāka snukers 

kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 13:29
Es jûtu , ka tieði ðîs lietas man trukst. Esmu ticis audzinâts pesimistiskâ ìimenç, laiks bûtu kïût dzîvespriecîgâkam. Liekas , ka daþreiz nekas pat nespçj mani sasmîdinât. Pie vainas laikam mana pârlieku nopietnâ dzîves uztvere.
Man nepatîk manas ìimenes uzskats - nav naudas, nav laimes! Taisniba jau ir, bet tomçr tas pamatigi nosedz to ,kas dzive ir skaists.Un diemzel pamazam ari es tads saku palikt. Un tas ari mani neapzinati noveda pie ideala meklesanas, pie ''lielas''nopietnibas un neapmierinatibas ar sevi. Kads cels man butu veicams, lai tiktu vala no si visa ?
mad no kautkurienes
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 16:19
...nu ko Tev teikt...negatîvais piesaista negatîvo...gauðanâs par naudas trûkumu rada paðas naudas slikto attieksmi pret îdçtâju...un viòa bçgtin bçg prom...bet tas tâ...
...divi rumpji gâþas no kraujas...viens domâ - vo, pizdec, nositîðos...otrs - johaidî, bet es lidoju...
...un vçl...nekad nav tik slikti, lai nevarçtu bût vçl sliktâk...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 16:53
Mmm, varbût sâc ar to, ka aizej uz zooloìisko dârzu un uz kâdiem karuseïiem (bçrnu rotaïu laukumu, piemçram :))
Ja esi dzimis un audzis kâ pesimists, nekâdas mâkslotas izdarîbas nelîdzçs, saku no pieredzes, ja nu uz kâdu mazu mirklîti...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 18:36
C



Edited 1 time(s). Last edit at 19.08.2012 16:48 by kachenite.
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 21:00
Zinu, zinu par tiem postiem :)
Vienu bridi juutos okej, nakosaja jau atkal liekas, ka nav kaut kas kartiba.
Kapec es sev mekleju kaut kadas kaites vai slimibas ? Jatiek no taas idealu busanas vaïâ.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.05.2008 21:00 by snukers.
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
11.05.2008 21:15
No ideaaliem valjaa tiksi tad, kad pienaaks laiks. Taa nu tas ir, ka jauniibaa gribas kaadam liidzinaaties, kaadu apjuusmot. Peec tam tas vairs nav tik aktuaali. Vispirms ideaali kalpo par dziives celja ziimeem, peec tam cilveeks paaraug savus ideaalus,
Par gjimenes attieksmi pret naudu. No taa, ko Tu shad tad te forumaa esi teicis, es saprotu, ka Tavai maaminjai ir gruuti gaajis. Bija vilshanaas, bija paceelumi. Un Galvenais, ko vinja dariija - audzinaaja Tevi. Man shkjiet, tas vinjai izdevaas labi. Plus pie visa, tas sakrita ar diezgan gruutiem laikiem, kad daudzi jutaas nedroshi savaas darba vietaas, uztraucaas par riitdienu. Tavai maaminjai bija jaauztraucas arii par Tavu labklaajiibu. Droshi vien taapeec, Tu daudz esi dzirdeejis maajaas par naudas lietaam. Tas vinju satrauca. Tu esi viirietis, Tev jaapguust kaada specialitaate, Tava attieksme buus savaadaaka. Var buut tas, kas Tev likaas pesimisms, bija vienkaarshi ruupes un uztraukumi, atbildiiba, veelme, lai Tev nekaa netruukst.
Ideâli (kaut kas, kam ðíietami nav nekâdu trûkumu) ir viena lieta, bet cita - cilvçks vai kâds dzîvesveids, kam gribas lîdzinâties. Par to jau raksta kaèenîte.

Paraugi ir vajadzîgi tâpçc, ka cilvçks gandrîz neko neizdomâ savâ galvâ, drîzâk seko kâdâm apkârtnç novçrotâm formâm. Vientulîbâ/norobeþotîbâ var izgudrot tikai kâdu filozofiju, ne darbîbu; vai arî kïût par tâdu kâ "maugli".

Ko darît, ja liekas, ka apkârt nav neviena vçlama parauga?
Es arii esmu pesimiste un no taa neizbeegt. Galvenais, ka nav iemesla iisti, kaapec tadam buut, bet taa ir un viss. Man diemzeel viirs ir veel lielaaks pesimists un, ja apkart tadi ir, tad ir veel gruutaak. esmu vissadi meeginajusi, bet no taa neizbeegt. Var jau apkartejiem telot jautriiti, bet dvesele tapat esi pesimists un svaa gimenee un vientuliibaa jau neteelosi.
Esmu pamanijusi, ka pesimisms pazuud, kad ir daudz darba vai kkas interesants notiek. bet taa - velc savu ikdienu.
Kâ teica çzelîtis Iâ-Iâ-visi jau nevar, visiem jau nav...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 16:55
Mâte mani labi izaudzinâjusi, jâpateicas ari vecmâtei. Vispâr jâsaka paldies Dievam ,ka man ir mâte. Un pareizi Mad teica :
...un vçl...nekad nav tik slikti, lai nevarçtu bût vçl sliktâk... :)

Bçrnîba tiku treniòos apcelts, tâdçï man bija zems paðnovçrtçjums. Biju kautrîgs , kluss, diezgan nopietns. Man bija bail, ka ja es izdarîðu kaut ko pa savam, tad citi nesapratîs un es vçl vairâk tikðu atstumts. Apzinât vai neapzinâti es centos bût ideâls. To drîkstçja darît, to nedrîkstçja. Ja gâju ar draugiem izklaidçties, tad vçlâk pârmetu sev, ka esmu slikts, neesmu labs. Tad, kâ jau visi pusaudþa vecuma zçni, sâku iepazît savu íermeni.Arî skatoties erotiskâs filmas man bija iekðçji pârmetumi, ka es esmu slikts, citi taèu tâ nedara, es esmu dîvains. Citos , ja redzçju kâdu sliktu îpaðîbu, uzskatîju par sliktu cilvçku. Daïçji kïûdijos arî attieciîba uz meitençm. Es biju pieradis, ka visas tâs ''bârbijas'' ir iedomîgas un neizglîtotas cûkas :D , bet kâ vçlâk sapratu , tâ nebût nav. Nezinu kâpçc, bet es agrâk domâju , ka nekad man nebûs sekss tik svarîgs, nebûðu pervers.Bûðu labs , khm ideâls. Bet tad sapratu, ka ideâli tak nav.Ideâli ir tikai mûsu iztçlç un sapòos.Sasniedzot jau jaunieðu gadus, parâdîjâs tieksme uz pretçjo dzimumu, sâkâs hormonu vçtras.Arî to es uzskatîju daïçji par sliktu, jo nedrîkst visu laiku domât par seksu un attiecîbâm. Nav labi domât daudz par seksu, tas sievietçm nepatîk. Un tâ tâlâk... vârdu sakot mocîju sevi :(
Tagad sâku lietas saprast. bet ir pâris lietas , kuras man patieðâm ir neskaidras:

* sekss un viss ap to,tâpçc nolçmu kaut kad doties pie seksologa Jâòa Orbidâna.Kâdam varbût ir atsauksmes ?

* un otra lieta ir tâ, ka es meklçju sevî kaut kâdas sliktas lietas. Liekas, ja iedzerðu alkoholu varu kïût par dzçrâju, ja kaut kas iesâpas, domas par to sliktâko.Protams ne katru reizi ðâdi ir, varu mierîgi ar draugiem iedzert kâdâ pârgâjienâ nedaudz, bet bieþi parâdâs sirdsapziòas pârmetumi.Daþreiz uznâk arî tâds depresîvs garstâvoklis. Laikam tomçr man ir nosliece uz depresiju vai kaut ko tamlîdzîgu, kâ nekâ mâtei ir VD.

Bails, ka ðâdi uzvedoties, varu palaist garâm savus skaistâkos gadus.
Es vienkârði vçlos jauku ìimenîti,pârtikuðu, ar 2 bçrniem, ar mâju netâlu no jûras. Nâkotnes perspektîva man ir laba, tikai to visu var sabeigt mana nesapraðana :( Varbût es pârâk daudz gribu? Dzîve ir taèu tik gara, un var tak tik daudz pagût, kâpçc steigties ?
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 19:12
...snuker, nu Tu gan brauc auzâs...pricipâ, lietas notiek paðas par sevi..vnk notiek...un vari apdirsties - lietu ritçjums no tâ nemainîsies...bet tas tâ, vispârinâti...
...varu saderçt, ka nekad neesi mçginâjis plnîbâ atslâbinât muskuïus...bet tâ, lîdz nesaprotamâm sâpçm, tirpðanai...un lîdz ar to arî izmest absolûti visas domas no galvas...lai iekðçjâ redze saskata tikai melnu tukðumu paurî...lai sajûta ir tâda, it kâ Tu bûtu izkusis, palicis tikai Tavs EGO...notverot ðo te stâvokli, absolûto NEKO, un atjçdzoties no tâ, viss nostâjâs savâs vietâs...un tad pielec, ka daudz kas, par ko mçs lecam uz ecçðâm, ir SûDS...gribas ieraut - kapçc ne???...ir vçlme izcirst kâdu jumpravu???...tad dari to autopilotâ, nevis pielietojot zinîbas, kuras Tev sniegs Orbidâns...ïaujies laika un notikumu ritçjumam, nepieslânî galvu ar mçsliem...:)
...ak jâ...kapçc paudu par mâku atslâbinâties???...da viss ( arî zinâðanas, kâ izdrâzt beibi pareizi):) jau ir ielikts Tavâ paurî...RACIONâLISMS ir bremze un vaþas, kuras daudziem sasien rokas un kâjas...un tieði RACIONâLISMS neïauj sajust paðam sevi
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 19:46
Neesmu gan, jo biezi tas neizdodas. Vienigais palidz vientulas pastaigas, pasedesana jura un saulrieta verosana. Tas gan ir loti skaisti un izraisas loti patikamas emocijas.
Bet tas ir ïoti grûti, un problemas ar seksa izpratni man gan gribetos atrisinat. Briziem vienkarsi nesaprotu savu uzbudinajumu. Pedeja laika , kad esmu sacis partapt par virieti, esmu krasi izmainijiem areji, pateicoties smagajiem treniniem, bet tas mani izraisa tadas divainas sajutas, taa kaut kaa divaini skatities uz muskulainu viriesa kermeni, ja savu dzivi nav redzets viriesa tels un tadas lietas. Lieta , kas mani nomac, baida un vienkarsi riebjas ir geji. Es milu sievietes, seksuali taas iekaroju, un ari gribu seksu, bet ta divaina sajuuta ieraugot viriesa kermeni, man ir nesaprasta. Pirms neilga laika vel biju nesaprasana par to , ka abi dzimumi tak ir skaisti, simpatiski. A ko es? Ja iet pa celu kads sharmants virietis un ja patik , kaa vins izskataas, man zemapzina rodas doma ,ka es esmu nepareizs. un taa es ilgi peeros. Vot luuuk mana problemu probleema :@
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 20:07
Tâ viòð ir, pçc pastaigâm vienatnç es jûtos kâ no jauna piedzimis. Dzîve atkal kïûst krâsaina, ikdienas problçmas liekas kâ jau tu teici sûdi un vispâr atgrieþas dzîvesprieks. Savu ikdienu esmu nolçmis papildinât ar ìitârspçli un derçtu kâds suòuks, piemçram, vâcu aitu sugas . Un vçl nolçmu savas dzîves atziòas un daþâdus man svarîgas domas pierakstît kladç, tâ lai ir kur atsvaidzinât prâtu.
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 22:03
Tev bail no tâ, ka Tu izrâdîsies gejs???
mad no kautkurienes
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
12.05.2008 23:09
...nja..klau, brasilia, a kas ir gejs???..
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 07:43
Tu klausiijies ko teicu? Es pirms tam nespeju to saprast , ka abi dzimumi ir simpatiski. Jebkurai sievietei , tapat ari virietiem , var likties simpatisks kads sava dzimuma parstavis, bet tas nenozime , ka vins ir gejs vai lesbiete blin. Man tikai bija tadas ieksejas problema ka taa notiekas, uzzinaju to kaa kaut ko jaunu. Bet nesanemot atbildi no kada dzives pieredzejusa cilveka bija gruti ar to tikt gala, jo galva bija tikai sliktas domas, bet nu jau esmu sapratis. Un noteikti teva trukums man arii izraisa shis divainas sajutas ieraugot viriesa kermeni, kuras ir jasaprot.
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 09:39
Nevajag uzreiz mest kreòíi, ka es tâ izteicos..es vnk to izlasîju starp rindiòâm, ka Tu baidies no tâ, ka vîrieða íermenis var bût skaists utt...Sorry, ja aizvainoju!

Mad, gejs ir tas, ka m patîk vîrieði, ne?? :))))
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 09:49
...snuker, neklausies kazas...:)...ir divas dzîves uztveres...kâ demo...:)...puika prasa vecâkiem - klau, viedie, paskaidrojiet man, kas ir orâlais sekss!!??...mamma nosarkdama - tas, dçliò, ir tad, kad es tçtim pimpi mutç òemu...tçvs, aizspiezdams mâtei muti: nçç, tas ir tad, kad es dodu...:)

...es savos 94 i tad noskatos uz forði veidotu vîrieti...nu un???...un tas nenozîmç, ka esmu pediòð...par provi - seno grieíu íermeòa kults...tâ ka...vecît, domâ pats...galva nav domâta kâ tapa, lai putniòu rumpi nepiedirstu...bet taja paðâ laikâ - dod vaïu instinktiem...visam jâbût lîdzsvarâ...:0)



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2008 15:45 by madcynics.
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 09:51
...brasilia, laikam Tev ir sveða ðî apzîmçjuma - gejs - izcelsme...un mçríis...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 10:23
Varbût...pati jau nezinu..nevaru bût gejs...bet ir paziòas geji un viòiem toch DIKTI patîk vîrieði...un ne tikai patîk, bet dara TO ar vîrieðiem...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 10:28
...un Tevi mâc zinâma skaudîba???...nevelies parunât par to???...:)
Snuker! Tev nav par ko pat uztraukties. Tev šobrīd tāds dzīves posms, no kura Tu kaut ko mācies un uzkrāj pieredzi. Vienkārši Tu neesi sameklējis vēl vietu šajā pasaulītē, tāpēc visu šausmīgi kristalizē. Sāc ar to, ka mēģini sevi sakārtot ikdienišķās lietās- sākot no dzīves vietas, attiecībām ar draugiem, dienas ritma. Izvirzi kaut mazus mērķīsus, ko tuvākajā laikā gribētu sasniegt. Nevajag jau steigties, lai tas notiek lēnāk, bet notiek. Kā pats teici, ka gribi iemācīties ģitārspēli. Tad tā arī dari. Es arī šobrīd mācos spēlēt, tas ļoti palīdz sakoncentrēt domas un neļauj tajā brīdī domāt ko citu, tā arī ir sava veida atslābināšanās. Nevajag koncentrēties tieši uz sevi, bet gan censties iemācīties kaut ko jaunu, izdarīt kaut ko neparastu. Un vispār Tev derētu izmest no galvas, kas ir PAREIZS un kas nē. Tie ir rāmji, kuri ir izveidojušies pieredzes rezultātā. Atslābinies, esi kas esi, domā, ko pats vēlies. Tu patiksi sev un citiem tikai tad, kad pieņemsi sevi tādu, kāds esi un paskatīsies patiesībai acīs. Pasaki skaļi sev- esmu tāds, tāds, tāds..... Un? Gribu mazliet kaut ko mainīt? Ok, tā arī izdarīšu. Izdari katru dienu kaut ko, lai zini, ka nestāvi uz vietas. Vēlu veiksmi! Atceries, ka pareizu cilvēku nav. Un nevajag. :)
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 12:07
Zini, ka nmâc gan, es zinu kâ ir TO darît ar vîrieti ;)
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 12:20
...ko darît???...un kas TAS ir???...
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 12:23
Tu nezini? ahhhh...eh.... :)
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 12:48
...es parasti lietas saucu îstajos vârdos...var mîlçties...var nopisties...atðíirîbu nemani???...tâtad - kas TAS ir???...:)
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 12:50
....vai TAS rada kârtîgu devu optimisma un dzîvesprieka???...TAS lai sasaucas ar tçmu...citâdi mûs te nomçtâs drîz ar akmeòiem...:)
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 13:32
Reizçm dsaucu to ðâ un tâ (kâ tu saki, mîlçties un nopisties), reizçm tas dod kârtîgu devu optimisma un dzîvesprieka, reizçm tikai morâlas paìiras :))
Re: kârtiga deva optimisma un dzîvesprieka
13.05.2008 16:00
Sorry par rîtu, biju dusmigs pat Latvija drausmigo speli hokeja!
Es tieði arî cenðos bût tâds , kâds esmu. Jo lîdz ðim esmu bijis stereotipu pârpilns. Pamazâm , pamazâm jâiet uz priekðu. Ðie noþçlojamie sabiedrîbas stereotipi jâiznîcina, jo tieðâm man neïâva justies brîvi. Esmu pçc dabas steidzîgs , vienmçº cenðos bût lîderis, tas arî sekmçja tik daudzu problçmu raðanos, jo pats sev sâku uzdot jautâjumus, gribçju saprast ðo un to un viskaut ko citu,kâ rezultâtâ nespçju sakârtot savas domas. Dzîve ir gara, un , ja cilvçks gribçs ,viòs paspçs visu ko grib ðai saulç sasniegt.
Es tak atceros, ka vienu brîdi uzskatîju visas skaistâs meitenes par iedomîgâm kazâm. Centos nemest aci, bet tagad kad pamodâs îstâ vîrieða daba , es sapratu , cik ïoti vçlos sev blakus sievieti, ak cik forsi buutu pamaigoties ... :D :D . Pret sievietçm es izjûtu lielu cieòu,jo pçc manas mâtes dzîve pierâda to, cik sievietçm ir grûti, un kâdi mçs vîrieði mçdzam bût cûkas. Kauns un negods uztaisît bçrnus un tad tos arî pamest. Noraut olas tâdiem, lai vairs nekad neizjustu orgasmu :)
Tik daþreiz pârdomâju, vai sekss un cilvçka fiziskie dotumi ir tik svarîgi? Laimîgâka dzîve bûs kopâ ar gudru, inteliìentu un vçl visâdu labu îpaðîbu pilnu cilvçku. Ja man mazs krâniòs , tas nenozîmç , ka esmu slikts gultâ :D :D :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 17?
Ziņa: