atkal viss no sâkuma

Aizsāka vituks 

vituks
atkal viss no sâkuma
11.05.2008 18:34
Mokos jau ar veì.dist. 3 gadus.Un laikam esmu uztvçrusi galveno, neviens nevar palîdzçt tikai cilvçks pats sev, viòa pazûd un nemanot nâk atkal, un tâ visu laiku rotç ap tevi ar domu, cik ilgi tu vari to izturçt un vai tu laid viòu sev klât. Viena lieta ir tas , kad katrs jaunais trieciens tev nozîmç samierinâðanos kad tas turpinâs un tas sâp ar katru reizi vairâk, nu cik ilgi, cik ilgi???
Nodzîvoju pus gadu bez tabletçm, bet laikam ikdienas steiga un stress lika atgriezties pie vecâ sâkuma, kâ lai noturâs kâ? Mocît sevi, bet vai tam nav paliekoðas sekas , ja tu pastavîgi uztraucies, pieòemos svarâ kâ muca un atkal pçc laika kâ bârbija :)))))))) viens labums ir?? Paskaties uz sevi no malas tev taèu vituk viss kârtîbâ, varbût SPA???
:))))))))
Re: atkal viss no sâkuma
11.05.2008 20:25
jaasaprot, no kurienes sliktumi naak, kas taas par reakcijaam, uz ko... pie taa jaadarbojas kaadu laiku... tad pamazeem var cereet, ka taps labaak.
Re: atkal viss no sâkuma
11.05.2008 22:13
Es arii jau 5 meenesi iztieku bez AD. Bet visu laiku ir doma, varbuut pietiek ciiniities un atsaakt dzert AD, jo tomeer ar AD tie sliktuni nav tik biezi. :(
Minnis
Re: atkal viss no sâkuma
13.05.2008 08:24
Kad paartraucu lietot zaales, paklausiiju aarstei , kas ieteica neesaat taas liidz sominjaa,macinjaa.Un, kad paliek slikti, zinaat,ka zaales ir, bet.. pameegjinaat nedzert.Atlikt.Oi,kas par labu sajuutu, ja iztur.Taa neesaaju liidz laikam pat paaris gadus, tas pats Xanax un Lexotanils, bet nedzeeru,iztureeju.Un pamazaam, ljoti pamazaam taa doma par medikamentiem aizsliid no aprites.Ticiet man, ka arii pilniigi, absoluuti VG briivs cilveeks shad tad juutas suudiigi.Nevajag norakstiit itin visu uz VG vai depresiju.Ir spiediens, hormonaalas svaarstiibas, stress vai vienkaarshi neizguleeshanaas vai neveiksmiiga diena.
Re: atkal viss no sâkuma
13.05.2008 10:45
Ja iztur, tad tiesaam ir laba sajuuta, bet ja neiztur, tad veel paaris dienas juuties slikti.
vituks
Re: atkal viss no sâkuma
14.05.2008 09:17
Man vienam no labi pazîstamiem draugiem arî tas pats , bet viòð ir pirmajâ stadijâ, kad nezin kas tas ir un dzîvo pa slimnîcâm , bet tâ arî neviens vçl îsti diagnozi nav viòam uzstâdîjis es nezinu kâ rîkoties, varbût labâk kad viòð pats to saprot un iziet visam cauri viòam bûs vairâk spçka, vai ar vîrieðiem arî notiek tas pats???
Re: atkal viss no sâkuma
14.05.2008 10:52
vituk

tagad labaak par sevi domaa...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 25?
Ziņa: