Sapòi

Aizsāka creativa 

Sapòi
24.05.2008 08:54
Bieþi redzu sapòus, kuros râdâs paziòa, par kuru es neesmu îpaði sajûsmâ, vienkârði nevaru viòu ciest. Nu, tad lûk - ko vispâr tas nozîmç, kâ lai no tiem sapòiem tiek vaïâ, jo nav nekâds prieks redzçt to cilvçku pat sapòos, kur nu vçl dzîvç. :(

Varbût daþi ieteiks iet pie psihologa un psihologs droði vien ieteiks satikties ar to cilvçku un aprunaties utt. Bet tas viss man nav vajadzîgs. Vienkârði negribu to cilvçku vairs nekad redzçt un viss.

Ko iesakat?

_______________________________________________
never loose your sense of wonder!
Re: Sapòi
24.05.2008 10:32
Tieði tâpçc Tev ðis cilvçks râdâs sapòos, ka Tev ar viòu nav nokârtotas attiecîbas. Zemapziòa saka, ka tas ir jâizdara. Mçìini sakârtot savas domas attiecîbâ uz viòu. Cilvçki ir daþâdi, mainît kâdu nav mûsu spçkos. Ja Tev nav jâbût ar viòu kopâ, tad vienkârði atlaid domas par viòu.
Re: Sapòi
24.05.2008 10:47
Tas ir ïoti divkosîgs cilvçks un jo tâlâk es bûðu no viòa, jo labâk. Bet tie sapòi, es jau sâku domât, ka tas ir kâds lâsts. Varbût smieklîgi, bet tas ir nepatîkami. :(

_______________________________________________
never loose your sense of wonder!
Re: Sapòi
24.05.2008 11:09
Creativa

jebkursh sapnis ir staasts par mums. nu, jaa, ja redzi to cilveeku biezhi, taatad krenjkjina vinjsh Tevi. buutu veerts saprast, kaapeec tik ljoti... vai ir pamats tik lielaam baileem? vai vinjsh tik ljoti apdraud Tevi. Tu tachu esi liela meitene... varbuut vari ljaut vinjam iet tomeer... tieshi taa -- palaist valjaa...

ps. divkosiigie ir riebiigi, juutu liidz ;)
Re: Sapòi
24.05.2008 12:18
Jûs domâjat palaist vaïâ tâ, ka nedomât vairs par viòu? Ja tâ, tad es prakstiski nemaz nedomâju.
Man riebj tâpçc, ka cilvçks pat 10 gadu laikâ nav sapratis savas kïûdas un nemaina savu izturçðanos, darbîbu un raksturu nemaz.
Bet cilvçkam kâ dzîvai bûtnei ir jâmainâs, kaut kas jâsaprot, domâðanai un dzîves uztverei ir jâbût savâdâkai kâ agrâk.
Es esmu mainîjusies un tas ir labâkais. Bet tas cilvçks dzîvo pagâtnç un sâk jau tur pûst pamazâm. Tas cilvçks nezina, kas notiek ar mani un citiem draugiem, kas viòam bija un ik pa laikam rok vecos sûdus uz augðu tâdçjâdi piesâròojot visu.

_______________________________________________
never loose your sense of wonder!
Re: Sapòi
24.05.2008 12:23
zemapzinjas procesi liecina, ka domaa tomeer... tur Tu neko nevari dariit, ja kaads nemaina savu iztureeshanos utt.

shis jebkuraa gadiijumaa ir staasts par Tevi pashu. velk uz to, ka Tu tomeer gribi, lai vinjsh mainaas... a taa ir bezjeedziiga sevis plosiishana.
Re: Sapòi
24.05.2008 12:45
Ko man darît ar sevi, lai tas beidzas?

_______________________________________________
never loose your sense of wonder!
Re: Sapòi
24.05.2008 13:05
Netîðâm uzgâju ðo -
Piedoðana ir divvirziena iela. Ja mçs kâdam piedodam, mçs vienmçr piedodam arî paði sev.
Varbût ðâdi? :)

_______________________________________________
never loose your sense of wonder!
Re: Sapòi
24.05.2008 15:19
Tas jau tâ kâ pçc Lûles Vîlmas..piedod sev un esi vesels..ar piedoðanuatlaidîsi, bet piedoðanai jânâk no sirds un lîdz tam ir `jâizaug`, jo ne katrs ir spçjîgs piedot..nevajag turçt aizvainojumu, tas Tev paðai nodara pâri...
Re: Sapòi
24.05.2008 15:24
Daþkârt piedot izdodas tad, ja var saprast otra rîcîbas motîvus. Vizbieþâk cilvçks ir tâds, kâds viòð ir, un, lai arî bieþi gribas sagaidît kaut ko citu, tas varbût vispâr nav iespçjams.
Re: Sapòi
24.05.2008 17:30
var meegjinaat saprast, kaapeec cilveeks ir taads, kaads ir... parasti jau pasham kaut kas dziivee ir negludi, -- tad arii nepatiikami izturas. motiivus varees uzmineet tikai aptuveni... bet, ja runa par divkosiibu, tad taa ir manipuleeshana ar citiem, un shaada metode netiek lietota vnk prieka peec.

visi "sliktie" peec definiicijas kaut kaadu iemeslu deelj ir sevii ljoti nelaimiigi ljaudis.
Re: Sapòi
24.05.2008 18:31
Jâòem arî vçrâ, ka ikvienam cilvçkam ir arî çnas puse. Parasti tâ ir noslçpta no citiem, bet ekstremâlakos apstâkïos lien laukâ tik un tâ. Fakts, ka ikvienam no mums tâ ir. Arî to atzîstot, vieglâk pieòemt otra cilvçka divkosîbu. Varbût tâ viòam ir paðaizsardzîbas sistçma, varbût viòð ir ïoti vâjð un tikai ðâdi viòð spçj pastâvçt- variantu ir daudz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 3?
Ziņa: