diagnoze

Aizsāka Aivis Laizis 

diagnoze
25.05.2008 17:42
kaapeec mees baidaamies uzstaadiit diagnozi ticiigajiem?
tikai taapeec ka vinji ir 90 % , bet ja es ticeeshu spainim kaa savam pestiitaajam ,vai juus man uzstaadiisiet diagnozi?
Kaapeec kaads gudrinieks nevar latviski iztulkot God delusion
In The God Delusion, Dawkins contends that a supernatural creator almost certainly does not exist
Jo jebkura veida ticiiba ir idiotisms, to izskaidro pats vaards ticiiba. taapeec tika nomainiits pret religjiju.
Un taa ir gariiga slimiiba
ja 90 % ir gariigi slimi vai tad normaalajiem tas jaanoliedz?
Ruandas genociida 90 % Hutu bija iesaistiiti slepkaviibaas , protams ,ka visu valsti nevar ielikt cietumaa , bet nevar tachu noliegt ka vinji nebija slepkavas un nebija pie pilna praata. Tas veelreiz apliecina tikai to ka tikai 10 % ir normaali.

http://news.sbs.com.au/worldnewsaustralia/priest_jailed_for_life_over_rwanda_massacre_542672
Re: diagnoze
25.05.2008 18:00
religjijas tomeer ir dazhaadas. ir advanceetaakas un primitiivaakas.

kursh baidaas?

tajaa pashaa laikaa -- kaads ieguvums? es zinu, ka es iriteeju kristieshus ar savu materiaalismu. ljaudiim saakas bailju leekmes. kaada jeega vicinaat sarkanu lupatu?

bet ticiiba (ne religjiska) ir absoluuti nepiecieshama. sev, piemeeram.

par Ruandas genociidu... tur, starp citu, ir ljoti augsts procents kristieshu. viens kristietis burtiski kaa lopu nokaava citu kristieti no citas cilts. slakteeshana notika pat vienas konfesijas un draudzes ietvaros. un tak pavisam nesen tas notika...

man shkjiet, ka svariigi ir buut skaidriibaa ar sevi. un buut paarliecinaatam par to.

ja man taisnaa tekstaa neuzbruuk, man neviens ticiigais netraucee. dziive ir paaraak iisa, lai shkjiestu laiku, meegjinot raut citiem no rokaam aaraa stabus, pret kuriem tie balstaas. ir svariigi veidot savu pamatu.
Re: diagnoze
25.05.2008 18:55
Es gan sajuutu draudus gan tieshus gan netieshus no kristieshu puses.
patiesiibaa tas ir agresors sleeptaa formaa, taapeec tas ir veel biiistamaaks.
Atklaati draudi tiek izteikti ar elli. Ja es draudeeshu ar jums izreekjinaaties
un teikshu ka klopsis jums izdariis to vai sho ja man neticeesiet, es par to tikshu sodiits. Tiiigajiem tas iet secen.
Arii matreaalaas pasaules noliegshana ir sava veida Draudi. man sheit patiik (kaut vai taa ir reaalaa nerealitaate) bet diemzheel man patiik to redzett un es to redzu.
kam nepatiik kaapeec mociities lai njem strikji un karaas
delta
Re: diagnoze
25.05.2008 19:12
Vai tad materiâlistiskais pasaules uzskats vienlîdz nebalstâs uz ticîbu? Kuram ir izdevies izskaidrot, kâ no nedzîvâs matçrijas radâs dzîvîba? Viss ko ðajâ sakarâ var izdarît, ir atbîdît to padarîðanu pçc iespçjas daudz miljonus gadus atpakaï un pârâk par to neaizdomâties. Kaut kas tur bija, kaut kas sprâga, kaut kas gâja pa gaisu un – Voilà! Un kad nu kaut kâ esam pasaulç iemânîjuði to dzîvîbu, tad arî visa evolûcijas teorija vairâk turâs uz pieïâvumu, ka pa miljoniem gadu sazin kas var notikt, nekâ reâliem pierâdîjumiem, ka no târpa kâdreiz bûtu sanâkusi zivs un no zivs putns. Evolûcijas teoriju radîja cilvçki ar ïoti stipru ticîbu.
Grozi kâ gribi, izziòâ mçs varam iet ïoti tâlu, bet ir viena robeþa, kur diemþçl jâpaïaujas uz ticîbu, kâda nu kuram pçc viòa izglîtîbas un attîstîbas lîmeòa un personîbas iezîmçm liekas atbilstoðâka.
Un vienu var droði teikt, ja vien jebkad vçsturç bûtu bijusi kaut mazâkâ reâlâ iespçja ticîgajiem piekarinât diagnozi, tas bûtu pavisam noteikti izdarîts...
delta
Re: diagnoze
25.05.2008 19:14
Vari pavisam droði draudçt ticîgajiem, ka pçc nâves ar viòiem nâksies ar Darvinu parunâties, goda vârds, pçc likuma panta par to nekas nedraud.
Re: diagnoze
25.05.2008 21:10
To Aivis

Ko tev Dievs izdariijis, ka tu taa? :)))
Bet ja nopietni, tev dziivee probleemu truukst - kristiesi,draudi, diagnozes.....Man tavs rakstiitais, atvaino, skiet baigais marazms.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 5?
Ziņa: