Lîdzatkarîba, pârstrââðanâs

Aizsāka Jonita 

Jonita
Lîdzatkarîba, pârstrââðanâs
31.05.2008 13:29
Labdien,
Iesakiet kur var tikt vaïâ no lîdzatkarîbas attiecîbâs, regulârâs pârstrâdâðanâs lîdz spçku izsîkumam. Kâ atmâcîties no tâ, ka uzòemos vairâk ne kâ reâli var panest.
Re: Lîdzatkarîba, pârstrââðanâs
31.05.2008 14:33
ljoti paziistamas lietas... "atmaaciities" var, bet es neteiktu, ka dikti aatri, jo shii sevis zemaa veerteeshana ir ieziidusies katraa shunaa.

jaaatveseljo savs priekshstats par sevi dveeseliskajaa liimenii. ljoti veseliigi saakt ar graamataam. tiiri tehniski var meegjinaat sanjemt drosmi un iemaacities teikt "nee". buut klaat "sheit un tagad" situaacijaas, kad kaads veelas, lai daraam vairaak, nekaa varam. var buut sarezhgjiijumi un paarpratumi. ja cilveeki ir pieradushi, ka mees velkam vairaak nekaa varam, vinji var justies viilushies.

tas pats par liidzatkariibu, bet vnk jaasaak teikt "nee". tas var visaadi beigties, jo dazham labam varbuut vajag tikai upurveidiigu partneri... vinjsh var nesaprast situaaciju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 23?
Ziņa: