paðievainoðana - self injury

Aizsāka cherry berry 

cherry berry
paðievainoðana - self injury
10.06.2008 16:07
sveiki.

ta ka pati nu jau 10 gadus ciesu no sadas problemas, bet LV neviens par to neruna, esmu izveidojusi savu blogu ar iespejam uzzinat par so temu pec iespejas vairak, ka ari komentet un izteikt savu viedokli.

tas ir darits tadel, ka si ir loti smaga problema daudziem, bet isti nav vietas, kur uzzinat par to vairak, bet pats galvenais - kontakteties ar sev lidzigajiem. dazkart var rasties iespaids, ka tu tads esi vienigais, bet ta ne tuvu nav patiesiba.

si nav slavinasanas vai self injury popularizesanas lapa.
ta ir domata, lai palidzetu. un tiem, kas nezin, kas ir self injury vai nevelas izprast ta butibu, lugums netraucet ar mulkigiem vai agresiviem komentariem.

sobrid esmu atveselosanas procesa, un un man loti palidzeja/palidz kads starptautisks forums, kura regulari tiekas cilveki, kas sev dara pari, runa par savam sapem un problemam, atbalsta viens otru un mekle izeju.

blogs ir tikko sakts, bet apsolu, ka citigi rakstisu un papildinasu to ar jaunam temam un resursiem. tacu man ir vajadziga jusu lidzdaliba.

adrese: http://selfinjurylv.wordpress.com/
Re: paðievainoðana - self injury
10.06.2008 16:15
labi dariits. pateikshu cilveekam, kam ir shii probleema.

un starptautiskie forumi arii ir labi. par visaam teemaam, kas saistiitas ar gariigo veseliibu. es tur no depresijas vismaz seedus pieceelos.

lai veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 15?
Ziņa: