Iesakiet lasâmvielu internetâ vai grâmatas par depresijas ârstçðanu !

Aizsāka Janetty 

Iesakiet lasâmvielu internetâ vai grâmatas par depresijas ârstçðanu !
28.06.2008 16:37
Padalietes ar info! :) Lasu arî krieviski, bet angliski nç....
Tas, ka angliski nç, tad man ir grûtâk ko ieteikt :) Es pârsvarâ lasu angliski...iesaku to paðu Kurpatovu, es lasu Osho, man patîk.
Jâ, Kurpatovs labs! Es viòu lasu abâs valodâs :) Mjâa... ar angïu val. esmu uz "jûs".... Bet varbût ir izdots arî kâds româns vai atmiòas, kurâ galvenais varonis cînâs ar depresiju? Protams, ar labâm beigâm! :) Bet ne angliski!
Zinu vienu grâmatu, bet angliski (nevaru vçl saòemties un pasûtît amazon.co.uk)..autore- Gwyneth Lewis, vinja rakstniece, kas cînîjusies un cînâs ar depresiju. Grâmata saucas "Ðunbathing in the rain" (Sauïoðanâs lietû), viòa it kâ skatâs uz depresiju, cik nu iespçjams, no pozitîvâs puses un apraksta savu pieredzi..varçtu bût iedvesmojoði, bet neesmu gan VÇL lasîjusi :) Bet vispâr angliski dauuuuudz labu grâmattu par depresiju, spçj tik pirkt :))
Vispâr jau visâdas labas grâmatas no angïu valodas ir tulkotas arî krieviski. Ja atrodu no ezotçrikas kaut ko angliski, paskatos , vai nav krieviski, un bieþi vien ir un pat elektroniskâ formâtâ. Vajag tikai pameklçt.
Nu nelasu es angliski! Tik labi nepârzinu ðo valodu! :))) Paldies! Jautâju par latv.v. vai krievu! Laikam bûs paðai jâpasçrfo pa in-tu.... Es biju iedomâjusies, ka kâds ir lasîjis kautko interesantu tieði latviski vai krieviski...
Re: Iesakiet lasâmvielu internetâ vai grâmatas par depresijas ârstçðanu !
28.06.2008 20:21
Janetty

krievu valoda ir liela. daudzas graamatas noteikti buus tulkotas, jo depresija ir riebiiga un, par nelaimi, izplatiita seerga. meklee. google noteikti kaut kas buus. pastaigaa pa krievu graamatbodeem. varbuut krieviski ir kaads depresiju vai mediciinas forums. paprasi tur.

es arii angliski diemzheel, krieviski man vaardi par gariem...:))) esmu nepacietiiga.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 9?
Ziņa: