VD un kâjas

Aizsāka Justîne 

Justîne
VD un kâjas
18.12.2008 09:35
Gribçju apjautâties, vai kâds no klâtesoðajiem, kam ir VD, ir saskâries ar tâdu simptomu kâ nevarçðana nostâvçt kâjâs? Man kâjas visu laiku ir tâdas kâ slâbas, kâ ïodzîgas, kâ dreboðas, pat îsti nezinu kâ lai ðo sajûtu apraksta. Mana terapeite domâ, ka man tikai LIEKAS, ka man kâjas ir slâbas, bet esmu pamanîjusi, ka man tik tieðâm raustâs ceïu muskulîði, un piem. pietupstoties ir ïoti grûti uzdabût sevi atkal augðâ. Tiklîdz ilgâku laiku jâpastâv kâjâs, tâ sajûta ir briesmîga, liekas, ka kâjas neizturçs un es nokritîðu. Padalieties, ja kâdam ir bijis lîdzîgi, kâ tiekat (tikât) ar ðito galâ?
Re: VD un kâjas
18.12.2008 13:22
Tas protams tikai LIEKAS, bet prieksh pasha sajuuta ir pietiekami reaala...
rama
Re: VD un kâjas
26.12.2008 01:44
Jâ , tâda sajûta ir reâla. Kâjas ïimst un ir kâ vatç, liekas varçtu nokrist. Arî roku muskuïi paliek vâjâki. Nevar panest, pacelt .....
Muskuïus jau arî darbina veìet.nervu sistçma. Sajûtas dramatiskas un tas nav mierinâjums , ka tâ tik liekas.
zannema
Re: VD un kâjas
26.12.2008 15:55
Ir licies un reâli kritu zemç, jo kâjas "neturçja".
teufelin
Re: VD un kâjas
06.01.2009 13:10
Pçc personîgâs pieredzes, dakterienei droði vien nav tik unikâlas pieredzes, ir konkrçta robeþa, kad LIKÐANÂS pâriet reâlâ darbîbâ, proti, kriðanâ; tâ vecais, labais teiciens, ja LIEKAS, tad var sasisties, attaisno sevi. Pçdçjo reizi to piedzîvoju pagâjuðâs piektdienas vakarâ, mçìinot aiziet lîdz tuvînajam veikalam. :)
Re: VD un kâjas
06.01.2009 14:24
JAa, ir gadîjies, sajûta bija-kâjas kâ vate, protams, ja bija iespçjams, tâdos brîþos likos uz auss
Re: VD un kâjas
06.01.2009 15:21
tur nu psterapeitam nevajag nekaadu unikaalo pieredzi... jebkuram psihiski veselam cilveekam no baileem kaajas ljimst. sheit tik droshi vien nav reaalaa faktora no kaa baidiities. taatad panika vai kas tml.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 6?
Ziņa: