Indijas rīsu sēne

Posted by zancha 

Re: Indijas rīsu sēne
June 28, 2009 10:50PM
Strawberry, es esmu reti veiksmīgi (tfu-tfu) kakājošs kadrs pat pēc liela un mīksta baltmaizes radziņa ar visu savu sēdošo darbu savā cienījamajā vecumā... ;P

Esmu manījusi tos laikus, kad psihiatrijā vēl veica hlorālhidrāta klizmas: izveseļoties gan neviens nepamanījās :(

Izrāžu skaits laimīgā kārtā ir samazinājies... gana daudz no aizmugurē apgūtā ir pārcēlies uz diezgan karstiem punktiem...

Šai pasaulītei tad nu pietiks: kazi, nākamajā dzīvē paprovēsim: Tu jau saki, ka esot... Daži mani draugi kristieši gan saka, ka šie tikšot debesīs, bet man būšot pa šķīstītavu jāpadzīvo vispirms... 8]

Edited 1 time(s). Last edit at 06/28/2009 10:55PM by Runcene.
June 28, 2009 11:21PM
A Tu esi pavērojusi, kad tas baltmaizes radziņš iznāk ārā: tajā pašā dienā vai pēc nedēļas? ;)

Nepinies ar tiem kristiešiem, ko tikai viņi neizdomā;)

Es parasti saku, ka labāk kopā ar draugiem un siltā vietā. Man te darbā viena kristiete tā mīl vēsumu un kondicionieri, ka es domāju, ka vienā vietā ar viņu nonākt negribētu. Un tā kā viņa jau ir tik svēta, ka paradīze garantēta, tad man jāmeklē cita vieta :)
June 29, 2009 02:35PM
Iedomājos to skatu, kā strawberry katru dienu sēž pie poda un pēta, vai baltmaizes radziņš ir iznācis ārā... :D
June 29, 2009 02:52PM
Kachenit, a vai nav interesanti- viens gals mute, bet otrs jau krīt podā?:D
June 29, 2009 03:07PM
..katrs savu laiku teeree, kaa atziist par labu esam...
cicii
March 16, 2010 02:04PM
nu moins sitaa novirziities no teemas! :D :0
es jau dazhas nedeeljas draudzeejos ar sho seeni un to kopju. razheni vairojaas...
efektu gan nekaadu nejuutu ne pozitiivu, ne negatiivu... Bet man garsho shis dzeeriens. Labi veldzee slaapes. Un gan jau kaut kas labs tajaa ir. Labpraat dzirdeetu citu cilveeku pieredzes par so seeni.
March 16, 2010 08:53PM
nu moins sitaa izvilkt gadu vecu mironi! :D :0

Visi shitie briinumliidzeklji ir suu.
Ir atsevishkji dabas stuki, kuriem veicot kliniskus petijumus pieraadiita to iedarbiiba. Bet neviens no tiem neaarstee visu :D nervus un zarnu traktu vienlaiciigi. Kaa ari neviens dabas preps nav tik speeciigs lai njemtu un ar visu tiktu galaa. Palidz protams.
Bet ne jau nu tagad varenaa riisa seene un viss bus.

Teksti - sliktaak nebuus = nevietaa. Tad jau labaak mildronaatu dzert un atbalstiit muusu tautieshus ;) Sliktaak nebuus un ir kas no jamaa sajuut reaalu pruhu.
March 28, 2010 07:23PM
Hmm? Par to baltmaizes radziņa iznākšanu pēc nedēļās... Tā mūsdienās ir reāla problēma...
March 30, 2010 04:35PM
Njā, rīsu sēne ir kruta lieta - regulaari strebjot raudzētu padzērienu, vājāks rumis staigā permanentā šmigā... :D
freeon
October 07, 2012 02:02PM
Dzert sēni sāku 2007. g. Man bija problēma ar kārpām! Izmeiģināju visas pieejamās zāles aptiekā! Nekas nelīdzēja! Līdz viens paziņa pastāstīja, par sēni, un par to kā viņš pats ticis vaļā no kārpām! Rezultāts bija tieši tāds, kā man paziņa stāstīja. Pēc 4 mēnešiem nogāja pilnīgi visas kārpas, vairs nekādu kāju sēnīšu. Esmu palicis mierīgāks, vieglāk koncentrējos sarežģītiem darbiem. Vienā vārdā esmu laimīgs, un pateicīgs paziņam par to ka viņš man ieteica rīsa sēni. Dzeršu to līdz kapa malai he he!
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.