depresija. bezjedziba.

Posted by coco 

coco
depresija. bezjedziba.
April 23, 2010 10:57PM
man dzīve liekas bezjēdzīga. jūtos neiederīga šajā pasaulē. mani nemitīgi vada dzīves bezjēdzība un viss, ko vēlos ir nomirt - kaut gan nav nekāda iemesla tā justies. citiem vajag ģimeni, karjeru, māju - man neko no tā nevajag - man neko nevajag. ļoti bieži raudu ne no kā, man bieži mainās garastāvoklis. šāda iekšējā sajūta man jau ir vairākus gadus un es domāju, ka ar laiku pāries, bet ir kļuvis tikai sliktāk un es nezinu ko iesākt. ar vien vairāk domāju par to, ka vēlos atstāt šo pasauli. bieži palieku mājās nedēļu, ne uz minūti neiziedama ārā. aizvakar braucu atobusā 3h un visu ceļu raudāju - bez jebkāda iemesla, jutu bezjēdzību. nolēmu jums uzrakstīt, jo kļūst arvien ļaunāk un nezinu kur, lai meklēju palīdzību, jo nekad neesmu gājusi pie psihologiem.
AndrisBerz
Re: depresija. bezjedziba.
April 23, 2010 11:18PM
nu tā jūtās daudz tagad, es tā jūtos sen
tas pāries ... padomā tu esi citiem vajadzīga katram cilvēkam ir vismaz 4 vai 7 cilvēki kuri viņu mīl netakarīgi nenokā
es piem neeju no mājām kādu gadu jo tā ir lētāk... :-) dienā gulju naktī nē :-)
tagad ir juku laiki, jukas pāries un viss būs citādi...
aizej labāk uz zumbo fitness palēkāt...
pie ārsta var aiziet(ja nu kautkas nopietns) bet tikai bez īpašas vajadzības zāles lietot neiesaku, zāļu lietotšna ir uz ilgiem laikiem
no šīs biedrības grūti tikt ārā... es 10gadus zinu ko saku

pašnāvību nevaig taisīt to stāvokli vaig pārciest kā devīto vilni pār galvu....
dzīve ir gara ir vismaz 3 jaunības un varbūt vēl dzīvosi uz mēness un varbūt pēc 20 gadiem sagribēsi māju

veiksmi
April 24, 2010 10:30AM
coco
Es gan iesaku, ja vien ir iespējas un kaut cik līdzekļi aiziet pie psihoterapeita. Nu vispār iesākumā vienalga pie kā, varbūt pat var sākt ar psihologu. Ja nav naudas, varbūt sākumā pat var aiziet uz krīzes centru Skalbes. Vienkārši saņemies, paņem telefonu, piezvani sarunā vizīti un aizej. Tālāk tad jau redzās, ko tālāk.
miii
April 24, 2010 11:01AM
lasi graamatas par pozitiivu domaashanu. kad ienaak praata negatiiva doma, pasaki pie sevis preteejo... piem ienak praataa - es nevaru... - tuuliit pasaki sev, nee - es varu gan! un taa jebkuraa jautaajumaa... buus labi!
AndrisBerz
April 24, 2010 02:43PM
pie ārsta aizej .......
reizēm ir tā ka pats nevar tikt galā
to pats arī nevar zināt... vienk. aizej sliktak nebus..
April 24, 2010 11:28PM
Life sucks...
mad uzjautrinās
April 25, 2010 05:00PM
...dzīve ir interesanta...āzi..:)
skumjaa
April 27, 2010 08:59PM
Pagājusi bēdīga nedēļa...Jauna sieviete izdarīja pašnāvību...Bērēs visi raudāja, bija daudz cilvēku...daudz ziedu un jautājums,kāpēc? Jo tālāk iet laiks, jo vairāk saprotu viņu! Depresija, un neviens īstenībā nevar palīdzēt, jo katrs tikai par sevi domā! Mani ļoti nomāc šis notikums...
laura k
April 28, 2010 09:23AM
Pie psihiatra-ĀTRI !!!.............ir arī bezmaksas psihiatri...........tev iedos dārgs- bezmaksa zālītes,un sāksi justies labak.
April 28, 2010 10:28AM
skumjaa, jā, skarbi, bet tik maz parasti vajag, lai dzīvotu. mēģini parunāties ar kādu par to vairāk, paliks vieglāk ap dūšu.

laura k, sērot ir normāli...
R.
June 06, 2010 04:04AM
coco - kas par problēmu tev ir? pietrūkst draugu? interešu? neredzi nekur jēgu? ģimene - tas ir pats pēdējais par ko tev vajadzētu uztraukties. domā par savu esošo ģimeni, parūpējies par viņiem.
karjera - kas tā par hu*ņu? māju gribi... sievietei par māju nav jāuztraucās - vecim gan. bet neviens normāls vecis negrib sev blakus nelaimes čupiņu. tev jāattīsta sava personība, par spīti visam. pakārties tu paspēsi jebkurā laikā.
manuprāt, svarīga ir sievietes individuālā pašrealizācija, reālo lietu atpazīšana, savu prioritāšu, vērtību sistēmas izstrādāšana. mīli sevi, baudi brīvību, izmanto savu laiku! iemācies atšķirt normālus cilvēkus no kretīniem. jēdzīgas nodarbes no bezjēdzīgām. un noteikti jābūt kaut kam, kas tevi interesē vai agrāk interesēja. kaut kur dziļi smadzeņu krokās noteikti tas tev ir, tikai tu nevari to pieslēgt atpakaļ. no ilgas sēdēšanas savos sūdos tev ir atmirušas svarīgas neironu saites. noteikti tev bija kaut kāds lūzuma punkts dzīvē.
parasti pats stulbākais ko cilvēks dara pēc tā ir, ieraujās sevī, mazāk kontaktējās ar apkārtējiem, paliek vienaldzīgs. ja tu būtu pietiekami pacietīga, mēģinātu visu atgriezt kā iepriekš, progress neizpaliktu. nevajag apstāties dēļ vienas problēmas.
padomā kas ir sliktākais kas ar tevi varētu notikt. piemēram banka atņem tev dzīvokli, draugu tev nav, darba nav. vot tad ir dziļā dirsā.
'bieži palieku mājās nedēļu, ne uz minūti neiziedama ārā' - zini kas ir cietuma efekts? tu pati sevi dzen aizvien dziļākā aizā, norobežojoties no realitātes. vēlreiz jautāju kas TEV ir par problēmu. varbūt tu nepaciet citu kritiku? esi pārāk jūtīga? tad būtu īstais laiks mainīties un saprast kas ir melns, kas balts. šis ir īstais laiks, lai mainītu to, ko tavos ir mainīt. svarīgu lomu spēlē draugi. pats labākais draugs ir tavs kritiķis. dirsā līdējus aizmirsti. šķiro cilvēkus. uztaisi sev totalitāro režīmu un genocīdu savām negatīvajām domām. tas nenozīmē ka tev jāizliekas. netaisi viltus smaidu, nemēģini nevienam izpatikt, bet neesi arī maita.
un tas nav no tādām grāmatām kā 'Uzlabo sevi', 'Veiksmīga karjera', 'Pozitīva domāšana'....es to no savas pieredzes, zinu ka tas strādā.
tā nav tava vaina, ka valsts ir tādā dirsā. bet ja tu esi dirsā, tā ir tikai tava vaina.
June 06, 2010 11:00AM
R. Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>> bet ja tu esi dirsā, tā ir tikai tava vaina.

Šaubos, vai šāds apgalvojums spēs kaut mazliet palīdzēt. Neesmu manījusi, kas vainas sajūtas kultivēšanai jebkad būtu kāds terapeitisks efekts, bet pretējo gan esmu manījusi.
R.
June 06, 2010 12:24PM
gaga - nerauj no konteksta ārā, stulbā vecene!
June 07, 2010 09:03AM
R. Rakstīja:
> gaga - nerauj no konteksta ārā, stulbā vecene!

Paldies, R, šis lika pasmaidīt!
R.
June 08, 2010 12:29AM
gaga Rakstīja:
> R. Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > gaga - nerauj no konteksta ārā, stulbā
> vecene!
>
> Paldies, R, šis lika pasmaidīt!

Neņem pie sirds. Es ar pasmaidīju. Pozitīvi :]
AlijaM
September 21, 2012 01:41PM
Es saprotu šīs izjūtas, man bieži uznāk sajūta, ka dzīve ir ļoti netaisnīga. Bet es zinu savas nomāktības iemeslu. Krīzes laikā paliku bez draba, tagad tīru ielas, macos magistraturā budzeta, bet darba meklejumi sava profesija neveiksmigi. Un besis nak par to ari, ka macibas bezjedzigas, jo maca pliku teoriju nesaistitu ar praktisko darbu.
September 21, 2012 02:35PM
AlijaM

Dzīve ir gana teisnīga. Vienkārši jāsaprot ir to, ka dabīgo atlasi un izdzīvošanu neviens vēl nav atcēlis. Krīzei bija jābūt. Jo bija kārtējais cilvēku neprātības vilnis. Kāpēc izvēlējies apgūt profesiju kuru nevienam nevajag un arī patstāvīgi strādāt tajā Tu nevari?
aberz
September 21, 2012 06:10PM
coco Rakstīja:
> man dzīve liekas bezjēdzīga. jūtos neiederīga
> šajā pasaulē. mani nemitīgi vada dzīves
> bezjēdzība un viss, ko vēlos ir nomirt - kaut
> gan nav nekāda iemesla tā justies.

citiem vajag
> ģimeni

citiem vai citiem nevaig

, karjeru,

citiem darbu citiem naudu citiem neko nevaig, dzīvo kā pagadās

māju

a kam vaig māju vienk cilvēki strādā vai kauko dara un ir iespējas nu nopērk māju vai pardod veco
iet uz jaunu dzīvot citi būvē lai pārdotu, citiem vienk ir nauda a ko banka ieguldīt vai? mašīna zeltā

- man neko no tā nevajag
> - man neko nevajag. ļoti bieži raudu ne no kā,
> man bieži mainās garastāvoklis. šāda
> iekšējā sajūta man jau ir vairākus gadus un
> es domāju, ka ar laiku pāries, bet ir kļuvis
> tikai sliktāk un es nezinu ko iesākt. ar vien

> vairāk domāju par to, ka vēlos atstāt šo
> pasauli. bieži palieku mājās nedēļu, ne uz
> minūti neiziedama ārā. aizvakar braucu atobusā
> 3h un visu ceļu raudāju - bez jebkāda iemesla,

nu un kas, es piem 3 gadus staigāju viens gar jūru un ir tonnām cilvēku kuriem vienīgais
ar ko parunāt ir telefons vai pasta darbinieks kad maksā par elektrību

nevienam nevaig ne naudu ne māju ne karjeru neko vienkērši civlēki grib būt civlēki
dzīvot kā normālas būtnes

a vinīem stāsta k air jāņem kredīti jātaisa bizness jāskirien jācīnās ... a par ko priekš kam
viņi kā tirliņi arī bizo un tad? tad atkal nāk citi saka ka tie ir duraki ka vai gpadomāt par citiem ka vaig darbu sociālāļs garantijas
atpakaļ vecos laikus

a normāli cilvēks dživo kā pukē uzdīgst priecājās par suli uzzied iemīlās
sarazō augļus un novīst... tā ir visur dabā uz zemes iekārtots un no ta nevar nviens izlīst
ārā tikpat kā neaiziet uz tualeti pied par salīdzinājumu

tāpēc ikdienas dzīve ir tikai izkārtne teātris kas cenšas atraut cilvēkus no savas dzīves
kautkā cita dēļ parasti lai tir kas propogandē to visu bodrošīnātu particīgu vairošanos un uzdzīvi
un tavas depresija rēķina

> jutu bezjēdzību. nolēmu jums uzrakstīt, joār
> kļūst arvien ļaunāk un nezinu kur, lai
> meklēju palīdzību, jo nekad neesmu gājusi pie
> psihologiem.

kāpēc domā ka psihiatrs tev palīdzēs
viņš tāpat tikai strādā tu būsi viņa privātās dzives sponsors
par savu naudu sabeigsi sev smadzenes un dzīvosi kā gurķis
dārzenis , kā tos savus ADtu nobarotos pacientus sauc tie psihiatri

nav nevienam palīdzēts, ir saindēti cilvēki tūkstošiem
brīvpŗatīgie narkomāni

paņem kautvai
http://www.youtube.com/
šite iekraksti

antidepresants

http://www.google.lv/

vai šeit

un lasi kautvai mūsu pašu profesorus
pirmais raksts
ir atklāts jauns antidepresants, kas paidzina tārpiem mūžu
vai jaunie antideresanti nav tādi kā vecie
nav tik traki vairs
utt...

es to rakstu tāpec ka pats zinu tos visus
un ja tu gribi izārstēt savu depresiju parunā ar kādu kas lieto tos antidepresantus
kadus pusgadu, pirms sāc kautko domāt par tiem

kamēr tu vēl nedzer viņus tev tiešam pāries depresija jo tu jutīsies kā
psihiatrs par divām galvam pari viņiem un tas tev pacels pašabziņu ka ir
tādi gurļķi jutīsies kā bagātais starp nabagiem, veselai starp silmajiem,
uzvarētajs starp lūzeriem, vai darbu vadītājs starp simtlatniekiem
vai psihiatrs kas iedomājas ka ir ārsts, jo izraksta zāles

psihiatrija sgrāmatas pat grāmatu katalogos pārdod atseviški no medicīnas
grāmatām

ceru ka paglābu tevi
iet pie psihiatra it tads pats mazohisms kā
iet pie sadista lūgt lai moka tādējādi .......

kautgan ta aŗi ir viena no izejām
ADtu iedarbība savā ziņa ir līdzīga , viņi izraisa sāpes a sāpes tur kautko dara ar nerviem ilgu laiku ciešot sāpes
rodas kautkādas izmaiņas, kas ir piem kristu ciešanas , nu attaisnotas mokas kas izraisa kautkādas
lietas..

nu ja gribi lai tev izraisa ģīboni ar insulīna pārdozēšanu vai pieleito elektrošōsku
ar anestēzīju nu ok

varbtū nevaig atrast to ko meklē

cilvēkam nevaig māju darbu karjeru viniem vaig mīlestibu viņi ir
izčakaretām smadzenēm jo domā ka būs tas viss būs tā mīlestība

bet viss ir ptrādi būs mīlestība būs tev i maja i karjera
i viss ko negribi ... jo tev to nevaig

:-)

a mīlestība ir tāpati kīmija ko niogalina tās AD psihiatru zāles
iespējams ar mērķi lai nav neviens laimīgs ka nevaru būt es

lasi pshiatrs

buca
aberz
September 21, 2012 06:17PM
laura k Rakstīja:
> Pie psihiatra-ĀTRI !!!.............ir arī
> bezmaksas psihiatri...........tev iedos dārgs-
> bezmaksa zālītes,un sāksi justies labak.

pirmās devas ir bezmaksas
interesanti ka jau narkobiznesa metodes atklātā veidā
lieto medicīna

pēc tam būs jāmksā jo pfizers jau parvelti vinjas nerazō
un ir jāmksā tak par visu

tas ir kā nieres savas pārdot
:-)
nu tavas pātdod tu pat nezini
September 22, 2012 12:18AM
aberz

Ļoti labi uzrakstiji... tikai saraustīti...
aberz
September 23, 2012 01:06AM
ku! Rakstīja:
> aberz
>
> Ļoti labi uzrakstiji... tikai saraustīti...

balderjanji jaiedzer man rokas ari drusku raustas
tas atbrivo muskulju spazmas un visadas raustishanas

a vispar nekas nav labāks par depresiju
jo kad ta pāriet tad ir jauna skaista džīve a tiem kam ir skaista dzīve ir priekšā tikai depresija
September 23, 2012 08:39PM
Nezinu jēga, ka nedzeru šmigu, tās zāles tāpat neko vairs nepalīdz, jāmaina cits AD, vismaz effekts ir uz kādu laiku, jāmaina arī trankvilis, kā jau ārste teca Rudens, pavasaris, ir pāasinātāka trauksme.

aberz: es jau tās tējas pļumpēju, nekāda effekta! Šodien kauli sāp, jāstrādā tāpatās, neko darīt.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.