iemiegot !!!!

Aizsāka Cossa 

iemiegot !!!!
29.10.2010 07:00
Brīdī kad iemieg īss ass troksnis ausīs uzmodina kopā ar tādu kā īslaicīgu bezsamaņas sajūtu ( grūti aprakstīt , itkkā strauji iemiemiedz ) , tas parādījās, kad jau 8-as dienu antidepresantu ( lidz pirmdienai 20 mg arketis , tad psihiatrs nomainīja pret cipraleks sākumā 5 mg un tajā dienas vakarā/ naktī tas bsākās ), arī iepriekšējās naktis slikti gulēju , to īso stundu -divas intensīvi sapņoju dienā piedzīvoto . Kad psihiatram kurš nomainīja uz cipraleks to teicu , viņa ,ka vis ok, ka es pārdzīvojot no pašas zāļu dzeršanas..... varbūt es tajā kabinetā biju mierīgs un ne visu papateicu, . Arketi man Jūnijā profesore Biruta Kupča izrakstīja , toreiz nopirku bet nedzēru .

Tas bij izteikti pirms 2 vām naktīm , arī vakar laižoties miegā ļooti līdzīgi un īslaicīgi tas pats . Tad pāris stundas pavārtījos tomēr aizmigu . Antidepresantu uzsācis lietot jau samazinu devu un izskatās ,ka jāatmet , jo milzīga trauksme nemiers , svīšana tahikardija , negulēšana .....viss kā pie serotonīna sindroma .psihoterapēts saka( pakonsultējoties ar savu psihiatru ), saka lai metu nost un trešdien bij vizīte viņa tik teica lai daudz dzerot , ejot pirtī , lai skalojot ārā , man aizdoma , ka viņa visu nopietnību neteica lai mani vēl vairāk neuzvilktu . psihoterapēts mani jau pāris mēnešus pazīst , un redz cik es mainos pēdējās dienās un galu galā viņai arī taču ir klienti kuri uzsāk antidepresantus un redz kā tie uzvedās .

Jāpiezīmē pāris reizes gadā jau agrāk ir reizēm tāda sajūta ,ka "baidies" iemigt kautkas Tevi rauj augšā tā kā no besamaņas, kritirna , un tieši tajā starpnomodu un iemigšānu fāzē
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:16
Cik sapratu troksnis ausīs , daudziem parādās uzsākot dzert AD .
aberz
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:25
Cossa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
t> , un tieši tajā starpnomodu un iemigšānu
> fāzē

rdzi psihiatri ir tadi pashi cilveki ka citi, ja vinji neko nesaprot, tad vienk
uzjautrinas

bet tas viemer palidz
ja tev ta butu ka tu te raksti tad
tu ta nerakstitu, bet tici man
kautka njeveicas parasti tiem dd
un reizem ta ari notiek

dzive ir nezeliga shtuka
joki mazi
var nejaushi pielikt ......
pie algas vai?
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:27
Visi forumā raksta cik labi un mierīgi paliek no AD , bet man taisni otrādi

Tā šitās dienas trauksme nepajokam . Vakar aiztesos vēl pie vienas citas psihoterapētes( kā uzzināju arī narkoloģes) . Pateicu ko dzeru ,kādas blakusparādības ...ši man saka devu paaugstināt , jo man liela alkohola tolerance ...... Un vakar tāda trauksme ,ka jau no rīta 8 veicī sapirkos alu, nevāji sadzēros , nezināju kā vakaru sagaidīt , pie viņas biju 17.00 .Nekda agrāk ne pie viena doka pat zem mazākā grāda nēsmu bijis . Viņa laikam domāja ,ka pekstiņus stāstu kopš man VD dzeru ļooti minimāli , tik kautkā pēdējo mēnesi vairāk sanāk 2-as nedēļas nogales pēc kārtas 2dienieki .
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:37
Varbūt man slēpta epilepsija, tagad paršo esmu sadomājies
aberz
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:39
Cossa Rakstīja:
------------------------------------------------------- stāstu kopš man VD dzeru ļooti
> minimāli , tik kautkā pēdējo mēnesi vairāk
> sanāk 2-as nedēļas nogales pēc kārtas
> 2dienieki .

redzi dzīvē viss ir vienkārši, vajag ciest
sava norma ir jācieš....
ja tev sūdīgi tad nedzer AD nedzer šņabi bet ciet, un viss paies laiks un viss būs labi
var dzert AD var šņabi, var pat rīt koku ja vari ciest un izlīst, nelien trubā ja nevari izlīst no viņāš
ārā..........

jo asaras un ciešanas palīdz izturēt to sāpi kad tev nāk veselība, bērns kad aug viņam sāp visulaiku tikai mēs to
neatceramies

un lai tiktu pāri problēmai vaig viņu izsāpēt, jācieš, bet tie visi suuu ir prierkš hjupikiem ,kas cura bikses
un nevar izciest savu ciešamo un izturēt to kāpienu kalnā pie svaiga gaisa

bucas
tu jau tapt esi feix ka pienjemc
bet kas nav cietis pats liek ciest citiem
bet ļaunums atgriežas un diemžēl nāk no kurienes nacis un
paņem vēl 7 līdzi
tāpēc arī ir slikti un jādzer zāles

bucas
aberz
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 07:46
Cossa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Varbūt man slēpta epilepsija, tagad paršo esmu
> sadomājies
vot skaties ka neuznāk arī tad tu atcerēšies šito
brīdi bet neko nevarēsi padarīt, būs jāraustās kā tiem
kam ir epilepsija tagad bet tev redzi tikai iedomas

kaut tev nebūtu jālielien to feisu ādā par kuriem tev
iedomas
aberz
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 08:09
Cossa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Brīdī kad iemieg īss ass
troksnis ausīs
> uzmodina kopā ar tādu kā īslaicīgu
> bezsamaņas sajūtu ( grūti aprakstīt , itkkā
> strauji iemiemiedz )

klausies es domāju ka te tikai viens kas
salīdzina visu ar sevi.........

2gadi foruma?
oppaaa
nu re dd ir rokaa
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 12:40
Cossa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Varbūt man slēpta epilepsija, tagad paršo esmu
> sadomājies


atņemtiet Cass-ai (am) medicinās grāmatas un atslēdziet internetu, vitādi vel kautko sec atradīs. bļāviens, ej strādā un pelni ģimenei naudu, nevis čakarē sev un pārejiem smadzenes.
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 12:52
nevar no shitaada siikuma buut nekaads serotoniina sindroms. mosh Tev veel neiroleptikji vajag kopaa ar trankvili un AD. manaa izpratnee Tu tagad taisi histeeriju. un ja cilvis grib patrakot, tad zaales var vispaar buut kaa uudens. par to liecina staasts par epilepsiju uc. murgi, kaa arii veelme bizot pa entajiem aarstiem vienlaiciigi. kaada jeega? Tev maajaas buus 30 iepakojumi ar dazhaadaam zaaleem, baigi daudz izmestas naudas un nekaada progresa. katram dokam vajag laiku, lai cilvi iepaziitu, bet tagad tas nav iespeejams.

ir cilvji, kas shitaa njemas visu psihoterapijas laiku, lai nekur netiktu uz priekshu.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.10.2010 12:58 by Runcene.
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 13:11
Kad es sāku mētāties no vieniem AD uz otriem, sākās kautkas līdzīgs (strauji pazeminājās garastāvoklis + trauksme), likās, galus atdošu............ Jau sāku domāt, ka nevienas zāles vairs nelīdzēs un no tā vēl lielāka panika..... Kad doks mani sapurināja un pateica, ka tā nedrīkst (katru mēnesi citus AD), ķēros pie prāta, saņēmos un turpināju lietot to pašu Venlafaxine, lai gan jutu, ka nelīdz..... bet pēc 2 mēnēšiem beidzot psihiskais stāvoklis normalizējās (pat bez devas palielināšanas).... Pirms tam gan bija traki grūti, sevišķi ja esi ļoti aktīvas meitenes mamma....
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 13:21
šitādos gadījumos vajag, lai doks sapurina.

bet ja skraida ne tikai no vienām zālēm pie otrām, bet arī no viena doka pie otra, tad nekas labs nebūs. es arī esmu mainījusi ārstus, bet tas bija ar lieliem laika intervāliem, viens bija aizgājis pensijā, otrs aizbraucis uz citu pilsētu.

šitā ir smadzeņu pišana, ko Cossa tagad dara, kā arī psihoterapeita vazāšana aiz deguna, un izskatās, ka viņš ir iekritis.
Pūka labprātīgi
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 14:42
Cossa!

Šķiet saprotu Tavu izmisumu! Man arī bija ļoti ļoti slikti, kad uzsāku dzert antidepresantu! Šausmīga trauksme, kas pat ikdienā nebija tik izteikta. Arī panika stipra nāca virsū. Sirds skrēja drausmīgi. Svīdu aiz bailēm.

Kas palīdzēja? Mani nomierināja un iedrošināja fakts, ja varu ar kādu to pārrunāt, izstāstīt kā jūtos, ja pret tām izjūtām neizturās ar skepsi un nonievājumu. Jāteic, ka es gāju aprunāties pie radinieces, kurai uzticējos tolaik. Bet jāsaka, ka pēc tā stāsta, mūsu attiecības sašķobījās, uzzinot, ka zāles psihiatrs ir izrakstījis..... Kontaktu mums vairāk nav. Jo mani laikam ieskaitīja automātiski pie ''defektētas radinieces'', pret kuru var izturēties bez cieņas.
Kaut kādā ziņā es nožēloju, ka biju toreiz tik vāja. Mājās vīrs piem. pret to ņirdzīgi izturējās un skeptiski. Bet tās pāris reizes, kad mani uzklausīja, jutu, ka tas palīdz nomierināties un vieglāk pārciest tās mokas, kas ir uzsākot lietot zāles.

Vajadzētu cilvēku, kuram varētu uzticēties. Man pat agrāk panikas pārgāka, ja manī kāds klausījās, ja neapsmēja, ja varēju izstāstīt savas šaubas un bailes. Bēda tāda tikai, ka mans dzīves biedrs pēdējo gadu laikā tā izmainījās, ka es viņu vairs nepazīstu .... un faktiski sen jau domāju, kā pārtraukt mokošo kopdzīvi zem viena jumta.
Pūka labprātīgi
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 14:55
To antidepresantu nodzēru toreiz gadu. Viegli nebija arī pārtraucot, bet biju apņēmības pilna. Tad sākās atkal mājās attiecību agresija un es atkal sapostīju sevi. Pēc četriem gadiem nācās atkal sākt iet pie ārsta. Otro reizi dzīvē man arī uzrakstīja antidepresantu, ar kuru, zinot, ka nav viegli tādas lietas arī uzsākt, dikti cietos no uzsākšanas izpausmēm. Un bija starp citu līdzīgi kā Tev, ka nāca virsū iemigšanas brīdī tādas kā bezsamaņas. Zāles man nomainīja, jo izrādījās, ka uzbudina nervu sistēmu. Jutos kā bez ādas. Jebkura skaļāka skaņa ''deva pa nerviem''. Un jutu līdz kauliem un gandrīz katram asisnvadam. Piedevām nāca virsū šausmīgas aizkaitinājuma, dusmu, dresēšanas tendences pret mājiniekiem. Nepamatotas. Tikai uz vakaru, kad tabeletes iedarbība mazinājās, kļuvu atkal pati, mierīgāka un savāktāka.

Tagad lietoju trešās zāles savā mūžā (otrās drīzāk, jo tās vienas nederēja man) (arī terapija nedaudz, pēc iespējām). Un jāteic, ka tā bezsamaņas sajūta šad tad ir. Bet man tajā brīdī arī elpošana apstājās. Un kaut kas sirdī riebīgs notiek. Tad ar alkainu ieelpu cenšos izdzīvot.

Nu jā, un uzsākot šīs zāles lietot, negulēju vispār kādas divas dienas, cik drausmīga trauksme bija. Noregulēt situāciju varēju tikai ar Leksotanil palīdzību vakaros pirms miega. Pirmajā naktī svīdu drausmīgi, sirds stājās, paelpot nevarēju, godīgi sakot, pat nesaprotu, kā izdzīvoju. Mājās par manām izjūtam smējās....

Bet elpošana no tās reizes tā arī palikusi tāda smaga. Citreiz vieglāk, bet bieži tik smagi, ka ar spēku jāelpo.
Pūka labprātīgi
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 15:10
Cossa, gribu pastāstīt vienu pozitīvu gadījumu no savas dzīves pēdējās nedēļas laikā. Man mājās bija nežēlīgs skandāls, tracis, agresija. Biju galīgi samalta, jutos totāli pazemota. Jutu, ka slīgstu izmisuma lēkmē. Raudāju protams izmisīgi, sāku neieredzēt sevi un ''pāri darītāju''. Sapratu, ka tādā veidā veicināšu panikas lēkmi. Un būs pašai slikti pēc tam.

Tā kā pēc senas sarunas ar radinieci man vairs nav uzticības personas, ar kuru varētu smagā brīdī parunāt, ad rakstu pa laikam šeit, forumā. Bet tovakar ķēros pie ''salmiņa''. Lai gan man bija kauns, zvanīju uz diennakts krīzes telefonu. Un man ļoti paveicās, ka klausules otrā galā bija tāda meitene, kas sarunas beigās man noticēja! Viņa iedrošināja (vai pārliecināja), ka arī tas mazumiņš, ko ikdienā daru, lai pietuvotos savam mērķim, lai aizstāvētu sevi, arī kaut kas ir!!! Man tas ļoti palīdzēja! Visu laiku domāju, ka vajadzētu pazvanīt un pateikt tai ''meitenei'' paldies! Tikai nezinu viņas vārdu diemžēl. Pēc sarunas ar viņu, jutos pilnīgi savādāk. Un dīvainākais tas, ka man šķiet (nezinu vai tā var būt, vai tas nav tik man tāds jūtu uzplūds), ka viņa man palīdzēja kaut ko saprast vairāk kā psiholoģe, pie kuras eju. Nopietni!

Man palīdzēja tas, ka viņa saprata mani vismaz teorētiski. Nepārmeta man par manu psihisko stāvokli. Lai arī teicu, ka esmu no ''attiecīgās'' kategorijas.
Jo ikdienā es sevi šaustu, ka neizdaru radikālo izvēli! Patreiz mani spiež gan ģimene, gan psihologs, izdarīt radikālo izvēli, bet es to vēl nespēju. Vai arī neesmu gatava līdz galam vēl (jo pamatā esmu apdomīgā tipa cilvēks, nevis ''vēja'' tipa). Un man laikam bija ļoti vajadzīgs (tagad to saprotu), lai kāds pasaka, jā, tas ko dari, ir jau labi, kaut arī nevari vairāk šobrīd izdarīt!

Cossa, vai Tev ir kāds cilvēks, kam vari uzticēties , sirdi pakratīt?
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 15:22
Uzsaakot lietot AD lielai dalai staavoklis meedz pasliktinaaties, es piemeeram pirmo nedeelu pavadiiju gultaa un srii bija sajuuta ka atdosu galus, bet pamazaam blakusparaadiibas samazinaajaas. Uzlabojumus es arii reaali saaku just tikai peec 2 meenesiem. Man jau arii liekas, ka nevajadzeetu meeteeties no vienaam zaaleem uz otraam peec tik iisa laika.
Re: iemiegot !!!!
29.10.2010 15:28
Cossa
Man pret trauksmi ļoti palīdzēja Lexotanil.... Atšķirībā no Fenozepam, viņš nemēdz izraisīt miegainību, bet trauksmi noņem labi....
Re: iemiegot !!!!
03.11.2010 09:40
Man abas reizes uzsākot lietot AD, arī bija pilnīgs čau, es to nevarēju izturēt un ar terapeita/psihiatra akceptu, pārtraucu. Mans terapeits teica, ka mana iekšējā pretestība zālēm ir ļoti liela, tāpēc tā arī notiek. Tā kā paliek tikai trankvilizators ik pa laikam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 21?
Ziņa: