Depresija?

Aizsāka Pantera 

Pantera
Depresija?
15.11.2010 13:43
Sveiki! Velos, lai jus man palidziet saprast manu mati. Man sak likties, ka vinai varetu but depresija. Vina nestrada, majas atrodoties vina dara loti minimali, visu dienu gul un skatas tv, uztaisa fiksi kaut ko est un viss, biezi vien maja pat nav tirita. Ar tevu ari attiecibas jau sen sliktas un nu jau kadus divus menesus pat negul viena gulta. Vinai ir diezgan skeptiska domasana par psih-arstiem (bija reizes, ka netisi ieminejos par sim temam). Un tad vel vinai uznak tadi dzersanas periodi, ka man sak likties, ka ari alkoholisms ir (var dzert nedelu no mitas). Ka lai palidz cilvekam, kurs nemaz par to neaizdomajas (uzskata, ka viss kartiba un problemu nav)?
Re: Depresija?
23.11.2010 23:06
Varbūt vispirms pamēgini lietot kādu dabīgu ārstēšanas metodi, kas nav kaitīga veselībai. Asinszāļu tēju, bergamota, gerānijas, romiešu kumelītes ēteriskās eļļas, noteikti zivju eļļu + omega 3, kā arī B grupas vitamīnus, C vitamīnu un Q-10. Vajadzētu izsargāties no ievesto augļu un dārzeņu lietošanas. Vajag parūpēties lai mājās būtu pieejams tīrs ūdens un istabā vienmēr būtu svaigs gaiss. Tumšajā dienas periodā ieteicams uzturēties gaišās telpās. Ja ir vēlēšanās ļoti iesaku no rīta uzvārīt kakao. Tas dod energiju visai dienai un uzlabo garastāvokli. Depresijai ir ļoti daudz iemeslu, tāpēc būtu nepieciešams pārbaudīt fizisko veselību, kā arī pārliecināties vai nav notikusi kāda saindēšanās vai kāda cerebrālā alergija. Pie mums šķiet nenosaka arī toksiskās encefalopātijas diagnozi. Ja rastos tāda iespēja ieteiktu konsultēties BrainBio centrā Anglijā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 20?
Ziņa: