Par ko liecina spilgi sapņi?

Aizsāka jurchiks 

par ko liecina spilgti sapni, tikko no viena taada pamodos, nu labi, vajadzeja uz tualeti, taapeec pamodos, bet tik un taa esmu laimiigs, ka pamodos no taa sapnja, un tagad vairs iisti nenaak miegs kaut ir guleetas tikai paaris stundas. vienaa taadaa sapnii veel esot gultaa un sapnjojot, nevareeju iisti saprast, vai esmu pamodies vai joprojaam miegaa, jo it kaa turpinaaju sapnjot un vienlaiciigi apzinaajos, ka man ir jaadodas pie aarsta. vienaa no viziiteem doks, man jautaaja vai neesot izteikti spilgti sapnji, tad veel taadi tieshaam izteikti sapni nebija. nav jau regulaaari taaa, bet nu ik pa laikam
tev ir šizotipiski traucējumi,tas pac kas man
aizmirsu piemineet ka man ir bijusi vd un periodiski dodoties komandejumos lietoju kaadnus no SSAI antidepresantiem un kventiax, tos man izraksta doks., cik lasiju tad peec SSAI paartraukshanas arii varot buut shaadi sapnji.

bet nu ... cik nopietni ir taadi trauceejumi ?
Nekāda mirstamā kaite,tu vienkārši esi savādāks...
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
10.01.2011 14:35
Lasen atkal tu ar savu šizofrēniju mums visiem ir šizo traucējumi, tikai kurš uzskata, ka tas ir normāli un kurš uzskata ka tas ir nenormāli!
Enfuego.tev nav traucējumi.Tu esi pavisam traks :).Pieteicies uzskaitē?
cik savādāks ? es ceru, ka ne tik lai apkartejie to pamanitu un izdaritu nepareizus secinajumus ....
rit ieshu pie doka saistiba ar saauksteshanos, vinsjh pie reizes ir ari psihiatrs, tad nu uzjautashu aks un kaa
Nebaidies,tā drīzāk ir zīme ka esi apveltīts ar spējām kas nav parastajiem mirstīgajiem
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
10.01.2011 18:29
es domāju, ka psihiatri nekā nejēdz no sapņiem, ja nu vienīgi kaut ko padomju psihiatrijas garā, ka visi, kas redz spilgtus sapņus, ir ieslogāmi pēc iespējas ātrāk, vai ko tamlīdzīgu.

tur darbs psihoterapeitam, un nekādi traucējumi tie nav, visi cilvēki sapņo, un šie sapņi ir kaut kādi simboli.
kkaada sapnju simbolika man riebjas/uztrauc vairak nekaa kaada diagnoze. ir arii taa, ka dazhreiz ejot gulet, aiztaisot acis jau tad itka sapnoju. esot ar ciet acim itka acu prieksa, redzu dienas notikumus, vai pilnigi kaut ko bezsakarigus notikumus un cilvekus. vot tas gan mani biedee

taa kaa man ir tikai 21 gads, tad nu galigi nepriecajos par tadam lietam
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
10.01.2011 18:43
nus, es neesmu speciāliste, bet cilvēki parasti sapņo simbolos, tā kā tur nav ko riebties, zemapziņa visu cenzē.

bet, ja Tu gribi diagnozi, tad pie psihiatra būs īstā vieta. brīnos tik, kāpēc jaunam puisim tik foršā vecumā vajag trakā birku...
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
10.01.2011 18:47
šajā forumā agrāk bija cilvēki, kas negribēja būt slimi un negribēja diagnozes, bet tagad vēsture mainās...

arvien biežāk parādās dīvainas vēlmes būt psihiski slimiem, it sevišķi jaunu puiši starpā.

bet nu sapist savu dzīvi jau katrs var pa savam. es tik saku, ka nav gudri tādā veidā slimības meklēt, bet tas arī viss.
nevajag man nekadu traka birku. !!! tam jaunajam puisim jau skaistajos 18 gados bija VD un ik pa laikam shadi tadi simtomi ir. joprojam biezi vien ir nemiers un bezmiegs, konstateja depresiju. doks ir izbijis gimenes arsts un man ar vinu ir loti labas attiecibas, nekas uzskaites vins neliek. ne jau del kkaadaam birkam es eju pie doka
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
10.01.2011 18:57
nu bet tad ok, tad stāsti viņam visu, kas uz sirds, ko forums var uzminēt. es tikai iebilstu, ka Tu sapņus sauc par traucējumiem. ja doks būs gudrs, tad tos nekad tā nesauks.
Nu labi pastāstīšu sīkāk.Kad man bija 14 gadu jutos savādāks kā citi,varēju domāt vairākas domas vienlaicīgi,psihiatri to novērtēja kā uzmanības deficīta sindromu,un es pirmoreiz nokļuvu psihenē.Tagad esot pieaugušam, un izpildot indigo testu, redzu ka manas smadzenes ir daudz attīstītākas par vidējo statistisko.Arī tagad aizejot pie psihiatra,es viņu acīs izskatos kā F21,nu un kas no tā? Mani tas uzjautrina :)
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
11.01.2011 00:10
-"Par ko liecina spilgi sapņi?"-

Hmm, varbūt par to, ka Tu vienkārši esi dzīvs.?
aberz
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
11.01.2011 16:02
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es domāju, ka psihiatri nekā nejēdz no
> sapņiem, ja nu vienīgi kaut ko padomju
> psihiatrijas garā, ka visi, kas redz spilgtus
> sapņus, ir ieslogāmi pēc iespējas ātrāk, vai
> ko tamlīdzīgu.
>

nju padaomju psihiatriem padomju sapnji
ko teikt
bet tas ka nejedz, nu ir jau kads kas jedz ari
ir tadi kas ar sevi salidzina un doma ka dzivee ir ta ka taja doma,
bet nu izveloties specialistu, butu verts izpetit vai vinjs pats
nelieto zales,

ka to var noteikt nezinu
varbut pec acu zilitem vai ka

nu varbut tad jaskatas, ja arstam draugi ir tikai slimnieki, tad lieto
ja arsti vai ari kads normalais tad kautka....
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
02.03.2011 22:23
Kad cilvēks guļ, smadzenes darbojas ar pilnu jaudu.Ir dažādi interesanti stāvokļi ko dažreiz cilvēks par piedzīvot un kas nekādā ziņā nav slimības simptomi. Daudzviet ir aprakstītas šādas parādības: cilvēks guļ, bet viņam liekas, ka ir nomodā; naktī ierodas citplanētieši un grib savākt, taču gulētājs nevar pakustēties it kā no bailēm, taču īstenībā pa daļai sapņo pa daļai ir nomodā. Ir tāda miega stadija, kad gulētājs ir it kā paralizēts un tieši tad tas var arī notikt. Par slimību var liecināt sapņi, kuri nemitīgi atkārtojas... Par katru sīkumu nav jāskrien pie psihiatra, jo tas no sapņiem neizārstēs.
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
03.03.2011 16:38
vot vot tamarhinda man ar tā liekas, ka ir kāda cita vaina, kas izsauc tos traucējumus, man arī itkā kāds gribēja savakt pa sapņiem, bet pats guļu paralizēts!
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
03.03.2011 17:14
ja, man lidzigi. Sapni ir nenormali spilgti, kurus loti labi atceros. Ari pa dienu medzu atcereties sapnus, kas kadreiz redzeti. isteniba tas mani biedee. Brizam vispar nevar saprast, vai taa bijusi isteniba vai sapnis. tas nozime, ka esmu galigi sajukusi?
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
03.03.2011 18:09
Nē just me sajukusi nēsi nemīz eļļā, kad tu būsi sajukusi prātā tu to neapzināsies.
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
06.03.2011 22:40
Pirms saslimšanas es redzēju 4 dažādus sapņus, kuri visu laiku atkārtojās. 1) redzēju aviokatastofas 2) redzēju gabalos sagrieztus cilvēkus un miroņus guļam gultā 3) redzēju māju ar daudzām istabām, gāju no vienas istabas uz otru 4) es nekādi nevarēju pamosties savā istabā, katru reizi kaut kur citur. Tie bija visdīvainākie sapņi. Vienu rītu pamožos, ceļos aukšā, skatos manā istabā ir zilas tapetes (īstenībā ir dzeltenas), aizeju uz virtuvi mamma cep ābolmaizi. Domāju kaut kas nav labi, iešu atpakaļ uz gultu un mēgjināšu vēlreiz. Nākošo reizi pamodos pareizā istabā, aizgāju uz virtuvi, mamma cep ābolmaizi. Es viņai prasu vai es tikko te biju, viņa teica, ka nē.
Kad sākās slimība tēmas mainījās. Sapņus redzēju arī ar vaļējām acīm. Lielākoties tēma bija kaut kas no sērijas - pasaules gals. Viens no tiem arī piepildījās. Daži bija ļoti skaisti un daži vienkārši iespaidīgi, īpaši tie, kurus redzēju rīta pusē. Mani pārsteidza tas, ka visi bija ļoti sakarīgi no sākuma līdz beigām.
Es arī zinaju, ka izarstēšos. To es redzēju vienā sapnī. Atrados tādā kā krāterī un gribēju tikt laukā, taču nekā. Un tad es ieraudzīju alpīnisti. Viņa mani paņēma aiz rokas un izvilka laukā.
Vispar tas ir tik interesanti, ka pat aptvert nevar...
Re: Par ko liecina spilgi sapņi?
06.03.2011 22:49
tamarhinda izlasi manu sapni tēmā Enfuego murgi, tas bij vienkārši ārprāc!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 3?
Ziņa: