Toksiskā encefalopātija

Aizsāka tamarhinda 

Toksiskā encefalopātija
02.03.2011 15:22
Slimība, kas izplatās vēja ātrumā. Vai kādam ir noteikta šāda diagnoze un vai kāds šobrīd no tās ārstējas? Vienu vakaru skatījos Zona Reality vai ID neatceros, un bija viens interesants raidījums par vienu meiteni, kurai bija nopietni psihiski traucējumi, un neviens neko nevarēja palīdzēt, līdz viens speciālists noteica viņai diagnozi - Toksiskā encefalopātija. Iemesls viņas slimībai bija pūšamais līdzeklis pret blusām, jo viņas kaķim bija blusas. Tādā veidā viņa saindējās. Ārsts attīrija viņas organismu no pesticīdiem un viņa kļuva vesela. Pesticīdi iedarbojas uz kukaiņu nervu sistēmu, to paralizējot. Cilvēka nervu sistēnma no kukaiņa daudz neatšķiras, tikai kukainis ir daudz mazāks. Es atradu vienu organizāciju, kas ar to nodarbojas: http://www.national-toxic-encephalopathy-foundation.org/ Varbūt kādam tas var interesēt.



Edited 1 time(s). Last edit at 02.03.2011 15:33 by tamarhinda.
Re: Toksiskā encefalopātija
02.03.2011 16:54
Eu eu eu eu. Pag tas sanāk es arī esmu saindējies, mana darba speciaitāte, ir Dezinfektors, veicu visa veida, deratizācijas un dezinfekcijas darbus, sava darbā pagājušo vasaru es iznīcināju blusas, ar indi kas maksā 18 Ls 1 litrs, bet man itkā bija visi piesardzības pasākumi, gan maska, varbūt kautkur nokļuva uz ādas, jo āda uzsūc to indi, kā manā praksē ir bijis, ka cilvēks saindējās, ar to indi, varbūt es to huiņu ieelpoju, un arī saindējos, jo tas notika pēkšņi, pēc mēneša jutu ka kautkas mani tā k;ā pārņemtu?????????????????
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 7?
Ziņa: