trankvilizatori u.tml. lidostaa

Aizsāka nezinu. 

nezinu.
trankvilizatori u.tml. lidostaa
02.05.2011 13:05
Vēlos meklēt laimi ārzemēs, bet esmu psiholoģiski satraumēts cilvēks... Tādēļ man būtu vēlēšanās ņemt līdzi zāles - visādas nomierinošas gan dabīgās, gan trankvilizatorus, varbūt pat aiziet pie psihiatra, lai izraksta antidepresantus. Apzinos, ka sākumā būs grūti jaunajos apstākļos, ņemot vērā, ka man ir arī sociofobija. Tomēr neskatoties uz to es vienmēr visu daru un cīnos, tikai tā sf visu ievērojami apgrūtina un traucē. Jautājums vai lidostā man nepiekasīsies, ja gribēšu vest līdzi kaudzīti ar tādām zālēm, lai pietiktu vairākiem mēnešiem?
Re: trankvilizatori u.tml. lidostaa
02.05.2011 13:26
tas ir precīzi jāuzzina, jo likumi mainās. visādi var būt.

agrāk benzodiazepīniem vajadzēja recepšu kopijas, un tās neesamība nozīmēja nevis "piekasīšanos", bet lielu naudassodu.

tai pašā laikā viens otrs braukā turp atpakaļ bez problēmām, jo vnk nekad nav pārmeklēts.

de iure kādreiz drīkstēja būt zāles vienam mēn. psihiatrs nemaz vairāk nedrīkst rakstīt. reizēm gan viņi saraksta visu čupu it kā vienam mēn. un ieraksta "ārstēšanas kursam".

tā kā tur ir nianses. jautājums arī, vai tagad kādu pārmeklētāju interesē antidepresanti, jo tie "iet" uz parastās receptes.
Re: trankvilizatori u.tml. lidostaa
04.05.2011 21:22
Vajag pateikt ārstam, viņš iedos izziņu. Tur nav problēmu. Bet izziņu gan vajag paņemt, ja ir liela čupa ar zālēm var sanākt ziepes.
Re: trankvilizatori u.tml. lidostaa
04.05.2011 23:28
Lido uz Saūda Arābiju, tur par trankviļiem stabili- cietums. Par AD arī iespējams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 23?
Ziņa: