sakarīgas sarunas

Aizsāka kaspars1900 

sakarīgas sarunas
28.10.2011 21:36
Meklēju kādu ar ko sakarīgi aprunāties... saprotu psiholoģijas pamata šitus, esmu bijis depresijā bez zālēm, zinu ko tas nozīmē, sēžu uz zolofta. Principā zinu daudz ko par cilvēkiem, ja varu sajust to sevī. viss balstīts uz sajūtām, tā kā sievietei intuīcija, tā man sajūtas, varu palīdzēt rakņāties sevī, maigi un skaisti un efektīvi.

Centos meklēt cilvēkus oho, bet nekā. visas grib tikai p*sties, LOL. ak, es muļķis (uz AD diez ko pat nestāv ;) draudzenīte ieteica šo lapu... varbūt ir kāda, kura grib sakarīgi aprunāties pilnīgi par jebko?
Kapēc?
Es gūstu kaifu no tā, ja cilvēkam ir labi un ja ir palīdzēts, ja varu pateikt to, kas darbojas un palīdzēt kaut ko saprast... pavisam pavisam vienkārši. Prieks rada kaut kādu enerģiju un tā tiek abiem, gan tam, kas palīdz, gan tam, kura palīdz... kaut kā tā, īsti šito pats vēl nesaprotu...

ceru, ka nepārkāpju kādus foruma noteikumus vai ko tādu...



Edited 2 time(s). Last edit at 09.01.2012 08:30 by kaspars1900.
Re: sakarīgas sarunas
28.10.2011 22:15
Vēl vajadzētu augumu, vecumu, svaru ;)
Re: sakarīgas sarunas
28.10.2011 22:46
Kā teiksiet, kundze ;)
178cm, 33, 94 :)P

bija konkrēti pašnāvības plāni, bet zolfts to praktiski smuki noņem pavisam, ir ik pa laikam kādas 2-5sek dienā vēlme 'nošauties', bet nu ... ko ar to saku? - saprotu pašnāvību diezgan labi.

Protu rīkoties arī ar žiletēm, ātri iemācījos sēžot 3 mēnešus bez AD ;)



Edited 1 time(s). Last edit at 28.10.2011 22:50 by kaspars1900.
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 00:39
Šim džekam var rakstīt, pazīstu dzīvajā :)
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 12:36
Kaspar akāpēc tu gribēji sevi nonāvēt? Ir iemesli?
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 13:29
Virspusīgs iemesls bija nauda un nespēja strādāt, lai arī tie ir tikai simptomi. Naudas trūkums radās, jo bizness nobeidzās dabīgā nāvē, ne dēļ krīzes, bet konkurences situācijas izmaiņām... un tad veicot pārmaiņas nonāc ar pakaļu peļķē.

Lasīju par Tevi netīšām citā forumā, pirms gada rakstītais par bailēm un sievas pamešanu un zālēm. Tu sevi moci nedzerot kaut kādu tīru AD. Zinu, ka lielies, ka nokāpi no seroxata/rexetina pēc mēneša, bet mērķis jau nav nokāpt, mērķis ir lai ir labāk... bet to jau Tu visu zini... ceru, ka pats esi izpratis, kas ir apakšā bailēm no tabletēm, kuras varētu palīdzēt. Izvēle jau protams ir katra paša rokās.
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 14:35
kaspar pteikšu kā ir es dzeru Lexotanilu, katru vakaru pa tebletei, un Elicea AD, jau mēnesi, bet simptomi to pāasinās, to pazūd, nezinu kā lai es atrodu to AD kurš man derētu. Un kas skaitās tīrs AD?? Es joprojām mocos ar to visu vasarā bija normāli, tagad atkal vis nāk aukšā, jēga dzert tās zāles. Vienīgi trankvilis nomierinošais man palīdz, no AD tikai murgi kautkādi sapņī un citi blakus effekti!

Nesaprotu zāles effektu, kāpeč nevar būt viņ vienmērīgs, to es jūtos baigi labi, to es jūtos baigi slikti, un visu laiku tā. Kāpēc es nevaru ar zālēm nostabilizēt, savu nervu sistēmu, pie neiroleptiķiem es negribu ķerties klāt, jābūt takš kautkādam AD?

Pie psihiatra es nevaru aiziet, jo bailes ka sieva nepadomā ka man iet ciet širmis, un atkal tās bailes nāk virsu par to ka sieva kautko atkal netā padomās!



Edited 3 time(s). Last edit at 29.10.2011 14:40 by enfuego.
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 15:20
Nu stulba sieva, ko teikt. Redzkur šeit meitenes tevi ar atplēstām rokām paņemtu! ;)
Bet tā ir, ja cilvēks nav izgājis cauri depresijai, tad neko no tā nesaprot, to es pēc sevis.
Taču aizej pie psihiatra. tev taču nav jāsaka kur ej. jibio... (bet man likās, ka kaut kur teici, ka esi jau bijis, fig zin) Tevi tās bailes no sievas dusmām galina nost. nu nav tev jābūt tik labam zēnam, ja viņa nesapratīs, tad nav īstā. bet normāli izrunājoties ar cilvēku viņi daudz ko saprot, piemēram, mana bijusī viņa saprata, bet nevarēja man neko dot, diemžēl...

Par AD, piedod, es neesmu pshiatrs, es reāli tikai par iekšām (cilvēka būtību) varu runāt. Par Zoloftu varu teikt, ka tas periods bija aptuveni tā, kā viņi saka - 14 dienas un tad jau aptuveni beidzu lēkāt...

Bet par sievām - es arī ar 4g draudzeni izšķīros, viņa normāla, es nenormāls. un kas iegūts šķiroties? Abiem reāli vieglāk, runājos un runāšu ar viņu forever es domāju...
Vienīgais ko es gribētu no 'normāliem cilvēkiem' ir tā spēja iegūt enerģiju no dabas, es reāli to vairs nejūtu, man tā truba ir aizsērejusi. es skatos uz da jebko dabā un nejūtu neko... tas ir šits, gribu to just!
čorvena
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 23:00
Varbuut nav sieva stulba, bet pats paaraak aizdomiigs...

Iet pa mezhu Puuks ar Sivnu. Puuks pagriezhas un iedod Sivnam pa ausi. Sivns prasa: "Par ko ta?" "Nu taa, tu visu laiku aiz manis naac..." "Nujaa, naaku... "Un klusee" "Jaa, kluseeju" "Un huinju visu laiku par mani domaa..."

Nu taa jau cilveekiem arii var buut. Var vienkaarshi sadomaaties, ko tik sieva nesadomaas, bet tur ne vienmeer fantaazijas saskan ar realitaati.

Jaarunaa maajaas ir par shito visu; ne jau pilniibaa, bet kaut kaadaa liimenii jaabuut atklaatiem, citaadi tas veel vairaak provocee un veicina trauksmi.

Enfuego, AD principaa NESTABILIZEE. Patiesiibaa atkal kaa kuram, bet pa lielam stabilizeetaaji ir neiroleptikji. Tas ir, ja garastaavoklis shvunkaajas un mainaas, un tu netiec galaa. Tur parasti arii nav jeegas celt AD devu vai ko.

Redz, te ir taas zaalju lamatas, ja ne sevishkji labi paliidz. Var meegjinaat taa un shitaa, un var sanaakt, var nesanaakt.
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 23:15
čorvena: pirmais teksts vienkārši ir briesmīgs. cilvēks saka, ka viņam grūtības ar sievu kā cilvēku, tu saki, ka viņš 'sadomājies'. jesus fkcing crist... kā kaut ko tādu var teikt.

Tālāk protams skaidrs, skaidrs, ka jārunā, bet viņam bail būt nenormālam, viņam bail būt tādam, kādi drosmīgājie no mums ir un sevi sauc - ne-normāli. mani šis vārds apmierina.

mana draudzenīte saka - mans bijušais draugs man teica: "es gribu būt ar kādu normālu", lai gan viņa pat viņu uzturēja!!!
viņa dzer X dažādas tabletes
es savai draudzenei teicu - es gribu būt ar kādu nenormālu! ne jau ģimeni veidot, vai patstāvīgas attiecības, bet tīri lai būtu ar kādu kopā un palīdzētu viens otram un būtu labi un patīkami. būtu komforts. būtu ērti. būtu mazāk vientuļi. būtu jautri.

Mani AD stabilizē, bet to jau psihiatrs zin un redz - man ir tikai parasta depresija, nav bipolārais, šizo vai kāds nopietnāks šits.
čorvena
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 23:36
un Tu to sauc par sakariigu sarunu? :)

es nekur nelasu, ka vinjam ir probleemas ar sievu kaa ar cilveeku.

taa ir elementaara psihologjija, ka cilveeki dazhkaart no tuviniekiem fantaazijaas sagaida ko sliktu, bet taa nebuut nav realitaate... un taapeec dazhaart izjuuk attieciibas, kaut varbuut vienkaarshi vajadzeeja vairaak runaat.

bailju un trauksmes sleepshana rada veel lielaaku trauksmi. tas ir 100%.
Re: sakarīgas sarunas
29.10.2011 23:48
mums vienkārši dažāda pieeja droši vien. es necenšos cilvēku, kurš runā par sāpi ar aņukiem izklaidēt... bet man varbūt arī ir vairāk info, jo kaut ko vienā forumā lasīju par viņu vienu postu, no turienes arī info paņēmu.
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 02:49
tu teici, ka visas grib tikai pis*ties.. Nu forši, ko vairāk vajag?
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 05:57
jamm: Nē, nu būsim godīgi, pēc izskata esmu huggable lācītis un tādām ir sava 'klientūra', nav tā, ka 'visas gribētu', bet runāt par lietām patiesībā tur grib vēl mazāk nekā p*isties. p*siens kā tāds mani interesē aptuveni pa 1 no 100 'intereses punktiem'...

Bet par p*sienu - piereģistrējies tur, ja tas Tevi interesē. Man labi pazīstama sieviete tur ir, viņai ne bilde, ne aprakts par sevi un veči ir atkoduši, ka zem tām bez bildēm (bildi pēc tam uzprasi) patiesi slēpjas tās pērles, kuras kā likums ir precētas, ar bērniem, p*selīgas (grib nop*st sāpes vai paņemt atpūtu starp darbiem pie sevis, kā mana tā par ko rakstu). Viņa meklē tēva figūras, es tik viņu bakstu un saku, ka ceru, ka tu analizē arī visu ko dari. bet zinu, ka viņa neanalizē, tikai griezās aplī drusku, bet arī tas ir OK, jo nogurst jau no analīzes.

AD paldies dievam noņem to baigo p*selīgumu, man tas tiešām patīk, jo p*selīgums neļauj redzēt īsti būtību... ne savu, ne cita. tikai tāds vairošanās instinkts darbībā...

Bet neko, pieraksties, ieliec bildes un sūti ziņas sievietēm, vēlams bez bildēm un ņemies! :) Pa velti galīgi arī nedabūs, pakaļ ar auto var piedāvāt aizbraukt un līdzīgi nieki...

Šeit tāda p*sienu palīdzības līnija man pašlaik :)

Cerama, mani par šo neizmetīs, jo vieta šī ir tiešām ļoti tāda laba un draudzīga, pat nenovīdīgie kadri cenšas būt pieklājīgi un izpalīdzīgi. k-kas tā kā anti-apd*ršanas forums vai kas tāds :))

strawberry:
Bet ja par tēmu, tad publika gan šeit Jums skarba, viena vienaudze atrakstīja un paņēma mani un nolika tā kā vistu uz zemes un uzkāpa ar kāju uz rīkles, lai gārdzu pēc gaisa... bet iekšā maiga meitenīte. Kad tā vista gārdza viņa tomēr uz brīdi noticēja, ka nedaru to 'lai paņirgātos', vai 'lai apmierinātu sevi' vai vēl miljons iemesli kāpēc viņa bija droša, ka to daru un kāpēc kāds kādam dara pāri dzīvē. Man mērķis nav darīt pāri.

Man no cilvēka neko nevajag un viņam no manis neko nevajag, uz šī pamata nereti var veidot sakarīgu sarunu, kas ir vērtīga abām pusēm.

... bet šī kundze bija laba, joprojām kakls stīvs no tādas tupeles! :) Apsveru, ko ar tādiem cilvēkiem darīt turpmāk, viņi ir tā, kā enerģijas vampīriņi tādiem kā man, kas izjūt visu sevī un no izjušanas sevī es nevaru atteikties, tā ir mana būtība, bet šāds gadījums atstāj tādu enerģijas izsīkumu. Un bēdīgākais tajā visā ir tas, ka viņa to enerģiju ko ieguva saņemot draudzīgu atbalstu, tā kā no labākās draudzenes (vai pat labāk) vienkārši izdedzināja baidoties un neuzticoties, jo bailes un tādas lietas nodedzina arī to enerģiju cilvēkā, cik saprotu...

upd: 7:50
pagāda 2 stundas un drusku vairāk sapratu, ko viņa gribēja. Tā ir, jebkas ir pieredze, bet tik jocīgi. Viņa reāli mani izsūca vakar un pat ne priekš sevis, bet vienkārši, lai izspļautu pēc tam ārā :( bet nu... jebkas ir pieredze!
Lūk ko var pateikt sakārtojot domas sevī. (Es te tāpat pats ar sevi runāju, ka jas)! :)
Viņa grib būt speciāla. Viņa grib, lai viņu mīl, bet vairāk par visu viņa grib iemīleties. Tas protams ir saistīts ar tēva mīlestību, viņai droši vien liekas, ka tad, kad viņa mīlēja tēvu (mazs bērniņš), tad tēvs mīlēja arī viņu, un viņai liekas, ka ja vien viņa viņu mīlētu, tad tēvs atkal sāktu mīlēt viņu. tāda ļoti bērnišķīga, bet ļoti sapratma domiņa. Tas ir viņas vīriešu aplis. gan ar vīru, gan ar mīļāko, kurš viņu pameta. Bet viņai protams sāp, ka tā nenotiek. pa īstam sāp. sāpes ir īstas. Bet tēvs viņu nekad vairs nemīlēs un vīriešos to nevar meklēt. bet to ir viegli pateikt, tur ir jāstrādā un jārunā. kaut vai terapija tie 10-12lati, ja nomet to (ofisa kuces) vai kādu tādu apvalku, tad reāli var atklāties pie terapeita un vins var palīdzēt. kaut kāds tāds novēlējums.
Bet jā, ir tiešām kaifs, ka saproti kāda cilvēka apli. lai gan vina burtiski pateica par sevi konkrēti tikai 3-5 teikumus un pārejā bija diršanās, un kāpšana man kā vistai uz kakla un smacēšana ;) un tas tikai tāpēc, ka neuzskatīju, ka viņa ir īpaša, ka ir kaut ko pelnījusi (no tēva, ne jau no manis, protams). Ja es viņu paslavētu, viņa atvērtos daudz labāk. Bet tā tas ir - mans mērķis nav atvērt un nekad nebūs. Ne kā pašmērķis. Man vajag cilvēkus, kas grib runāt, nevis p*st mani (arī ne galvā).
Bet šis tomēr bija labi. saprast tiešām ir labi. izjust to sevī ir super super labi! :)



Edited 2 time(s). Last edit at 30.10.2011 08:39 by kaspars1900.
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 10:01
Kaspar tu lasīji manus iepriekšējos postus, kad sākumā saskrējos ar VD un tad bija sievas simptoms? Tagad sieva jau ir normalize'jusies attiecībā pret mani, viņa saprot ka tās ir sekas manām narkotikām un alkoholam, tagad es neko nelietoju, bet zāles man kautkādas ir vajadzīgas. Mūsu gadījumā ir savādāk, mums ir ģimene stipra, bērni kurus mēs mīlam un viņi mīl mūs, es pats daru visu iespējamo, bet ar lielām grūtībām un tikai dēļ manām sajūtām. Es sieva neliekos nenormāls, es pats liekos nenormāls sev. Jo ja agrāk jutu, kā tu minēji to ko daba te sniedz, tad tagad ir tikai tāda kā nereāla dzīve sākusies.

Un viss sākās tad kad pirmo reizi Rīgā iebraucu. 1 gadu atpakaļ, iegāju ORIGO un sāka nenormāli sirds dauzīties es paiet nevarēju, sieva prasa: Dāvi kas notiek, es viņai atbildu: es nezinu sirds dauzās, paiet nevarēju, ga'ju līdz ORIGO aptiekai prasīju zāles un palīdzību viņi man iedeva CORVALOLU, man tas nepalīdzēja, cilvēki domāja kas ar mani notiek, izsauca sieva ātros, atbrauca ātrie pie paša ORIGO, pārbaudīja sirdi vis kārtībā, paugstināts assinspiediens bija. iedeva nomierinošās zāles, un ar mani vis bij kārtībā. Sieva ar bērnu baidijās ka ar mani kas slikts noticis, bet vis beigas bija normāli, izskāpu no ātrās mašīnas un iegāju veikalā nopirku šņabi no pārdzīvojumiem.

Un no tā brīža man sākās visas problēmas!!!

Un ar katru reizi kā atgriežās sākuma simptomi sāk pazust spēki ar vien vairāk un vairāk, cīnīties jo tu neredzi tam nekāda labuma, pie psihoterapeita jāiziet lai izraksta tabļetkas, nevaru kredīti, maksājumi, bērnudārzs paika, pamperi, un visa nauda aizeit. Tāpēc sēžu mājās un štukoju, kādu tabļetku paprasīt Ģ.ārstei, tagad pacēlu devu AD līdz 15mg, tā kā Čorvena minēja, pamazām pacelt devu.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.10.2011 10:05 by enfuego.
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 13:29
enfuego:
Jā, epizode Tev baismīga, es arī pārmīstu jēgu, ja man tāda būtu. Kaut kāda panika jau tur ir apakšā, bet vai tas ir psiholoģiski analizējams es nezinu, es neesmu ārsts, tikai cilvēks, kas jūt sevi. Varbūt parunā ar kādu ko domāji tad, kad sākās panika utt. Kā saki - narkotikas - tas nekad droši vien nav labi.
Kad biju Veldres ielā (mēnesis dienas stacionārā - silti iesaku, ja kas - bezmaksas, vajag GA norikojumu laikam), tur bija džeks atnācis reāli apmulsis, 19 gadi. Pīpējis tos zāļu maisījumus gadiem un tamlīdzīgus draņķus. Šim arī epizode, ka filma pazūd, ka liekas, ka solījis vienu, bet izrādās kaut ko citu un es tiešām nojaušu, ka tas ir bailīgi, saprast, ka nevari kontrolēt to, kas notiek. Man tā nav bijis, tāpēc nevaru teikt, ka saprotu kā tas ir.

Labā lieta, ja kas, ir tas, ka psihiatriskā palīdzība ir bezmaksas (bet domāju to zināji). Tajā pašā Veldres ielā, Lomonosova(?) ielā, Tvaika ielā... Veldres ielā tur 3ls par kartiņas uztaisīšanu un viss.

Es gribu Tev palīdzēt, bet es nezinu ko pateikt. Narkotikas ir nopietns šits. Es te tikai niekojos ar Stilnoxu (Zolpidem) jau n-tos gadus, paceļ man garīgo pa dienu. Xanax ir afigenna prikolīgs, pilnīgi bremzes noņem, sāku lamāties un ko tik vēl ne, reāli prikolīgi bija (iedeva viena draudzene pilnas tāfelītes), bet ikdienā lietot to gan negribu, nav jēgas... ar ielas narkotikām gan nekad neesmu niekojies, neko no tā nesaprotu, diemžēl...
kundze
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 16:41
Es te tikai niekojos
> ar Stilnoxu (Zolpidem) jau n-tos gadus, paceļ man
> garīgo pa dienu. Xanax ir afigenna prikolīgs,
> pilnīgi bremzes noņem, sāku lamāties un ko tik
> vēl ne, reāli prikolīgi bija (iedeva viena
> draudzene pilnas tāfelītes), bet ikdienā lietot
> to gan negribu, nav jēgas...

tev xanax, man vecais labais tazepams stipri iet pie sirds. bet nu tas vairāk kā uz svētkiem, skaidrs jau, ka ne ikdienišķiem priekiem. šo lietojot ir tā pilnības sajūta, ka saproti, ka tā gribētu justies nonstopā, bet bez zālēm. un tad atliek cerība, ka izrunājoties ar dvēseles radiniekiem-psihārstiem varbūt tomēr, kaut pēc piecdesmit gadiem tā harmonijas sajūta tomēr atnāks. sliktākā gadījumā, nākamajā dzīvē būs sagatavots stabilāks placdarms salīdzinot ar pašreizējo karalauku.
es uz fluxa sēžu ikdienā un man atkal reizē tas pohu*isms traucē un kaut kāda mentālas stagnācijas sajūta nepamet, tjip dzīve aiziet garām, uztraukties vajadzētu, bet dumjš smīns un glups ģīmis tajā visā noraugoties
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 17:03
kundze: mosh uzraksti uz emailu, izklausies, sakarīga, parunāsim, ja gribi par kaut ko?

idejiski jau nekādi AD to iekšēju harmoniju paši neatjauno, bet jā, man xanax nē, man zolpidem uz pāris studām paceļ tā kā gribētu justies visu laiku principā. - ka nekas nav problema, ka sēdies un dari teju visu, ka ir enerģija. bet neesmu drošs, man liekas, ka izsīkst kā reiz fiziskā enerģija, vajag patrenēties fiziski, bet acīredzot negribu sev palīdzēt. :)
Kaspar, nenjem pie sirds.Neko es sliktu neteicu vai nepareizu neteicu:)
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 21:03
Es no psihiatrijas un psihenes ļoti baidos, jo manas mammas māsu tur sabaroja ar zālēm un viņa tur atdeva galus. Viņai bija avārija, motocikls notrieca un viņa palika psiha un nekontrolējama un tad viņu baroja ar visādām nomierinošām tabļetkām. Viņa pat ar nazi varēja uzbrukt. Tāpēc es negribu iet pie psihiatrijas, man liekas ka mani arī sazāļos un vairs man atpakaļ reālajā dzīvē nebūs!!

Kaspar redz, tu par to lietu ļoti labi skatos atsaucies, tas tāpēc ka tu to pieņem un uzskati ka ir prikalīgi un forši, es to pašu teicu par narkotikām. Bet man tagad ir tāds uzskats, zāles dzert ir mirt, nedzert zāles nedzīvot. man tās epizodes nenormāli uzbrūk un tad pāriet, tad uzbrūk un tad pāriet. Ir dienas ka liekas vis beidzot viss ir kārtībā, tad nākošajā dienā atkal man urbjās iekšā nekontrolējamas domas. bet vizuāli tas nekādi neizspaužās, ja nu vienīgi sāku nesakarīgi runāt, tas dēļ tā uzstraukuma, ka pats nezini kas ar tevi notiek.

Man Tomazepāns nepatika, trauksmaina sajūta bija, man ļoti labi patīk lexotanil 3mg, bet devu jūtu ka ir jāpaukstina jo vairs tā nepalīdz. Katru dienu dzeru uz vakaru, paceļu devu, to samazinu, un tā visu laiku mēģinu nokāpt, bet kā redzi samazinot devu nākošā diena ir satraukumā, man patīk sajūta kad esmu mierīgāks tad es spēju konsentrēties, un visu kārtīgi un mierīgi izdarīt bez nekādiem stressiem.
Re: sakarīgas sarunas
30.10.2011 21:41
Tas nekas,man arī Tavos gados tā bija.Pēc tam pārgāja uz 11 gadiem.
Re: sakarīgas sarunas
31.10.2011 08:42
enfuego: uzsit man emailu (tavu adresi vajag - ceru ka nav tvnet epasts, jo uz tiem no hotmail neko nevar nosūtīt, stulbais tvnets met atpakaļ visu kā spamu - jefiņi jib*o). es atbildēšu tev uz šito emailā, ja gribi. citiem man liekas, var būt garlaicīgi... bet turpinam sarunu!

adminiem:
paldies meitenēm (droši vien), ka izdzēsa to aberz postu. ak dievs!! man jau draudzenīte teica to ieraugot, ka šito var ignorēt, tikai dumības raksta. Grūti saprast viņu, varbūt viņš ir viens no tiem garīgi slimajiem, kuri neapzinās pat savu slimību. žēl cilvēka, bet tur jau psihiatram jāpalīdz, ne jau jāpiepakā visi topiki... tnx vēlreiz! :) mans bezcerīgais palīgā sauciens tika uzklausīts. :) es parāk daudz pieķeros atsevišķām lietām, tāpat arī šitam topikam, acīmredzami! :)



Edited 1 time(s). Last edit at 31.10.2011 08:48 by kaspars1900.
Re: sakarīgas sarunas
09.11.2011 06:04
Šis piedāvājums joprojām ir aktuāls, starp citu.

Kāpec to daru, vēl pāris dimensijas:
1) varu atpūsties no sevis analizēšanas
2) varu izjust sevi caur citiem, citi vienmer pasaka kādas dimensijas, kuras pats neesi pamanījis...

Ar katru kontaktu ar vīriešiem vienmēr pārliecinos, ka tas nav priekš manis. :) Saruna ar vīriešiem vienmēr iet caur prātu, tu viņam iedosi kaut ko (kas viņam tajā brīdī nav derīgs) un viņš tev ar viņu iesviedīs atpakaļ pa pieri.
Ar sievietēm ir tā, ka, ja viņām tas nederēs, viņas to paņems, aplūkos vispirms rokās, un tad noliks projām malā un skatīsies atkal uz Tevi un mēģinās pateikt tev labāk, ko tad viņai vajag.
Tāpēc es mīlu sievietes šajā kontekstā! ;-)))

Un vistu žnaudzējas (augstāk aprakstīts) arī ir welcomētas. ja grib man iespert tā izsmalcināti - arī var uzrakstīt - es esmu labs mērkis - atvērts (bet to jau pašas viņas jūt). :)
Man iepatikās tā vistu žņaudzēja, jo no viņas sapratu, lai cik es izsūkts būtu, tomēr es varu analizēt arī bez spēkiem (smadzenes var atslēgties uz minūti un tad viņas ir atpakaļ, un tiešām gūsti enerģiju no tā visa beigu beigās) un, pat, ja man visu laiku virtuāli dauza zem jostas vietas... :)
Viss notiek!
Kaspar cav, uzraksti man luudzu.Es gaidiishu..
kundze
Re: sakarīgas sarunas
13.11.2011 17:00
kaspars1900 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Šis piedāvājums joprojām ir aktuāls, starp
> citu.
>
> Kāpec to daru, vēl pāris dimensijas:
> 1) varu atpūsties no sevis analizēšanas
> 2) varu izjust sevi caur citiem, citi vienmer
> pasaka kādas dimensijas, kuras pats neesi
> pamanījis...
>
> Ar katru kontaktu ar vīriešiem vienmēr
> pārliecinos, ka tas nav priekš manis. :) Saruna
> ar vīriešiem vienmēr iet caur prātu, tu viņam
> iedosi kaut ko (kas viņam tajā brīdī nav
> derīgs) un viņš tev ar viņu iesviedīs
> atpakaļ pa pieri.
> Ar sievietēm ir tā, ka, ja viņām tas nederēs,
> viņas to paņems, aplūkos vispirms rokās, un
> tad noliks projām malā un skatīsies atkal uz
> Tevi un mēģinās pateikt tev labāk, ko tad
> viņai vajag.
> Tāpēc es mīlu sievietes šajā kontekstā!
> ;-)))
>
> Un vistu žnaudzējas (augstāk aprakstīts) arī
> ir welcomētas. ja grib man iespert tā
> izsmalcināti - arī var uzrakstīt - es esmu labs
> mērkis - atvērts (bet to jau pašas viņas
> jūt). :)
> Man iepatikās tā vistu žņaudzēja, jo no
> viņas sapratu, lai cik es izsūkts būtu, tomēr
> es varu analizēt arī bez spēkiem (smadzenes var
> atslēgties uz minūti un tad viņas ir atpakaļ,
> un tiešām gūsti enerģiju no tā visa beigu
> beigās) un, pat, ja man visu laiku virtuāli
> dauza zem jostas vietas... :)
> Viss notiek!

dermatologically tested!
meitenes, ja, esat kaadreiz dzirdeejushas vai intereseejushaas par taadu naakotnes zinaatni/maakslu/religiju kaa juutu arhitektuura, ziniet, shis cilvēks jums uzkonstruees pilseetu, kuru nekad negribeesiet pamest..
respect, kaspar!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 19?
Ziņa: