betamax

Posted by zancha 

betamax
November 10, 2011 03:23PM
kas iisti skaitaas betamax???
un cik ilgaa laikaa tas saaak iedarboties?
Re: betamax
November 18, 2011 11:28AM
rrr...neviens nav dzeeris,vai???
es te saaku just,ka man no ta betamaxa no riitiem ljoti slikti ir,jau atverot acis gultaa diivaina sajuuta,itkaa sirds parsitieni,nez...bet sajuuta pretiiga,trauksme...
dzeru jau otro nedeelju,bet skiet,ka nepaliidz :( aiiii.....
November 18, 2011 11:30AM
itkaa ir pazudis raudamais un tas depresiivais noskanjojums,bet trauksme shaa vai taa..un taas trakaas domas ar veel pa galvu njemas.. |(:
November 19, 2011 04:53PM
neiroleptikis,bet savdabiigs,iedarbojas uzreiz,antideprediivs.tev vajag kko nomierinoshu,finlepsin nerada atkariibu,vai trankvilizatorus vai vnk baldriaanu.
November 19, 2011 05:38PM
finlepsin vai tad nav epilepsijai???
i trankviljus, i baldriaanus dzeru,,shaa vai taa :)
November 19, 2011 06:07PM
nē, tur ir mazliet citādi.

es patiesi brīnos te par dažiem stāstiem, kad doki tikai cep AD, bet nekas nelīdz. dažreiz pretepilepsijas līdzekļi mazās devās ļoti labi noņem trauksmi. tas ne vienmēr nozīmē, ka ir epilepsijas diagnoze.

psihiatrija, kā zināms, ir eksperiments dažkārt, un tāpat dažkārt šis eksperiments attaisnojas.
November 19, 2011 06:44PM
mana doka neko taadu nekad nav piemineejusi,tikai plata rokas,kur man tik augsts trauksmes liimenis..varbuut tieshaam jaamaina aarsts :(
November 19, 2011 07:42PM
Es šīs pēdējās dienas jūtos atkal sūdīgi, atkal jāmeklē zālēs vaina, vai ja Šitais Elicea palīdzēja sākumā tad atkal jāmaina cits Ad nefiga nevar saprast, to zāļu effektu, ir vai nav kautkāds ilgstošāks effekts vismaz uz gadu!
November 19, 2011 09:00PM
enfuego..a cik ilgi dzer?
November 19, 2011 09:41PM
50 tabletes laikam esu jau izdzēris! jāmaina AD es secināju, jo sākumā man palīdzēja, tagad sliktāk tikai paliek!
November 20, 2011 12:22AM
filepsin lieto ne tikai epilepsijai,trauksmei tas ir loooti labs.
November 20, 2011 10:34AM
palasiju anotaciju,baisi palika :)
vispaar shoriit juutos ok,,,vismaz nebija taa trauksme :) nez kaa veelak buus...
November 20, 2011 10:35AM
enfuego...tas sanaak 1.5 meen un atkal jau sliktak paliek??
November 20, 2011 11:04AM
nelasi anotaacijas,taas ir kaitiigas,tur saraksta visu,kas VAR buut,bet patiesiibaa ir stipri vaaji un retaak.visaam zaaleem ir blaknes.
November 20, 2011 11:36AM
ivars61 esi dzeeris to finlepsin?
November 20, 2011 01:35PM
tās ir divas lielas "gudrības", ar kurām var tikt tālu: sākt pamatīgi lasīt anotācijas un prasīt citiem, kādas viņi zāles dzer, bet nu principā, zancha, Tev varbūt der nobraukt pie Rīgas dakteriem tomēr... nostāstīt visu, ko esi izmēģinājusi, lai kāda gudrāka galva var domāt tālāk.

šaubos, vai pa šo laiku, kamēr Tu te visu ko jautā un citi atkal atbild, Tev ir kļuvis labāk. Citiem vārdiem, tā nav produktīva izziņa.

PS. bez finlepsīna ir vēl citi. parasti, ja nav epilepsija, bet ir trauksme, šos līdzekļus nozīmē mazās devās; izmanto kaut kādu vienu šī medikamenta efektu.
November 20, 2011 05:23PM
Runcene ,jaa....taa sak shkjist,ka shajaa galaa normaalu aarstu nav,viens suuta uzreiz uz psiheni,otrs plaata rokas utt...
November 20, 2011 06:56PM
dzeru visu laiku,nav epilepsija bet lai nedzertu daudz feazepaamu,jaa,par shaadaam kombiaacijaam tev labi pateiks tikai labs psihiatrs,ne gimenes aarsts,nu,es veel pateikshu:)))jaa,deva nav liela,bet ja vajag,to var palieliaat,piem.filepsin trauksmei var lietot arii 4-6 tabletes pa 200 mg,taa to dara arii alkohola atmeshanas un narkotiku atmeshanas gadiijumaa.filepsin ir loti labs,ja trauksme ir stipra.betamax uzmundrina,
trauksmi tas nenonems,veel var lietot truxal,bet ar neiroleptikiem es neieteiktu aizrauties,taapat ar trakvilizatoriem,baldriaanu var lietot loooti lielaas devaas,bet ne tad ja trauksme ir loti stipra,no ad vareetu buut labs amitriptiliins,daudzi vinu lamaa,bet tomeer tam iipashiibu zinaa nav analogu un piem uk arii to veelarvien lierto.
November 20, 2011 07:00PM
veel ir taads adaptol,loti labs,ja nav loti stipra trauksme,neizraisa atkariibu,stipraaks par baldriaanu,vaajaaks par trakvilizatoriem vai finlepsin
November 20, 2011 09:39PM
betamax tak ar skaitaas neiroleptikjis???
amitriptilinu meginaju,arii nebija iipasi labi,varbuut taapeec,ka lietoju mazu devu...arii iisti nesapratu...psihiatrs lika dzert 40mg dienaa,tad aizgaaju pie neirologa,a sis nobrinijaas un teica,lai dzeru tikai 10mg uz nakti..kkaa taa...
adaptol iisti neliidz,varbuut taapeec,ka xanax lietoju..to adaptol lietoju tad,kad metu nost xanax..itkaa tiku no taa xanax valjaa,bet nu jau atkal dzeru,mazo devu,bet shaa vai taa gribas tikt nost pavisam..bet nu bez zaaleem nevaru,tas toch :(
November 20, 2011 09:42PM
redz, ja Tu staigā no viena daktera pie otra, visu laiku kaut ko met nost...
es nezinu, bet, manuprāt, tas nekā nebeigsies.

zāles dzert ir kauns?
kāpēc Tu "met nost"?

te regulāri parādās ļaudis, kas "met nost"... un kāds rezultāts?

Tev ir vajadzīgi kaut kādi iekšējie psiholoģiskie resursi, lai sevi saprastu; tad i bez mešanas varbūt var nomest.
viena ar bērnu... bērns jūt Tavu trauksmi, to liec aiz auss.

zemene blakustēmā diezgan labas domas uzrakstīja, jo, no otras puses, zāles maskē patieso problēmu.

Par ko Tev ir stress? par ko Tu baidies? par ko raizējies? vari kaut ko nosaukt? varbūt Tev ir vērts iepazīties ar kādu citu jaunu mammu, un Jūs varat viena otrai palīdzēt?

Edited 2 time(s). Last edit at 11/20/2011 09:46PM by Runcene.
November 20, 2011 09:49PM
Runcene... man nav kauns dzert zaales..tikai no xanax gribu valjaa tikt,jo taa jau ieprieks 7meen nodzeeru...
ar aarstiem taa,ka nav taadas finanses lai vislaik ietu pie psihiatra,atlaujos labi jha reizi meenesii...
lieta taada,ka attieciibas gjimenee ir GALIIGI GARAAm :( domaaju,ka arii tas pie vainas :( saprotu,ka ir jaskjiras,bet nespeeju spert to soli,jo negribu bernam atnjemt teevu :(

Edited 1 time(s). Last edit at 11/20/2011 09:51PM by zancha.
November 20, 2011 09:52PM
nu pie psihiatra arī vairāk nav ko darīt.

vienreiz pameklē netā, par kuriem Rīgā ir ok atsauksmes, un tad tās ripas katru mēn. var cept ģimenes ārsts.

bet man nebija doma te pierunāt uz zālēm, tikai šādi šaudīties arī nav jēgas. no otras puses, tas ir iekšējs stress, kas uz to dzen un arī izpaužas attiecībās un darīšanās ar ārstiem, bet varbūt ir vērts pieņemt vienu mazu lēmumu un kaut vai vienu mazu soli spert.
November 20, 2011 09:53PM
Tu tieši pilsētā esi? Talsos?
November 20, 2011 09:57PM
jaa..Runcene...Talsos...
November 20, 2011 10:21PM
Tev nav kāds, ar ko parunāt? ne no ģimenes varbūt.

Nu tā, par visu to, kas sakrājies, par to, kā iet; padomu te nevar dot, saproti.

tās ir nopietnas lietas, kas Tev pašai jāizlemj, varbūt kaut ko var darīt, varbūt ne. bet reizēm, aci pret aci ar kādu runājot, kaut kas top skaidrāks, var pieņemt lēmumus.

kādreiz Talsos bija kaut kāds palīdzības vai krīzes centrs sievietēm... kas ar to ir?
November 20, 2011 10:36PM
iisti taads kam uzticos nav neviens,ja nu vieniigi kaadam psihoterapeitam...
te bezdarbniekos piedaava psihoterapiju,kkada aarste brauc no Liepajas,noleemu iet pie vinjas,tikai tas peec kaada meenesa,ja veel ne veelaak..
Runcene..par to skirsanos es pati saprotu,bet nav tik viegli,kaa jau teicu...un reaali man nemaz nav kur aiziet :( un tad veel tie nervi,ak bailes vienai palikt..apburtais loks..
par to kriizes centru iisti nezinu,jo ieprieksh Ceesiis dziivoju...
aberz
November 20, 2011 10:38PM
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> nu pie psihiatra arī vairāk nav ko darīt.
>
> vienreiz pameklē netā, par kuriem Rīgā ir ok
> atsauksmes, un tad tās ripas katru mēn. var cept
> ģimenes ārsts.
>
> bet man nebija doma te pierunāt uz zālēm, tikai
> šādi šaudīties arī nav jēgas. no otras
> puses, tas ir iekšējs stress,

nē vienkārši ja ir sākts leitot zāles tad tas process ir kaukā japabeidz vai jānoregulē
un to ir jādara ārstam... taad ir putra ar zālēm

runcne saka ka nav redzēts normāls kautkāds tur process ja pārtrauc zāļes
nu ok jo nav novērots īsti vai kā bet to vaijaga pateikt sākumā cilvēkam

paklausās pakustās ar tējas krūzēm v ai pidspalvām un izraksta āles bet kas tās ira
un kas būs ja nelietos lietos ja navarēs atrast īstās ja partrauks un vai kāds palīdzēs
"nokāpt"

zančai tagad vajaga kādu kas palīdz noregulēt to kīmiju ko viņa lieto
viņai viss sanāks un būs ok... bet ā arī nevar tev jābrauc uz rigu vai jāmeklē centrs
tādā stavoklī kā tu iedomājies ... īstenībā viņa lieto tās hipnotiskās zāles un tagad to uztver kā komandu
nu ka ka vinai ir jaklausa runcene jo tām zālem pēc definīcijas ir tada iedarbība

es nezinu ko darit, ārstam kādam ir jāuzņemās to lietu novest līdz galam kautkādaamm

tas stāvoklis tagad ir tāds es zinu kāds, nu kada kaurkas jādara

un nāķošajam klientam ir jāskaidro kas ar viņu notiks
nevis ok paklausās un izraksta
un tad tik naviena nav rindā ok iesim meklēt jums neirozītes mēs jums palīdzzēšim
būš labāk, taču ir parslodzes no tām gīmene jāguļ vielmaiņa un naktīs cukura limenis ir
zemāks varbut hipoglikēmija un tapec gībonis nāk vai kautkāda putra

a zanča prasa taad nu ko darīt
kādas dzert.. nu nav vinai labi, izrakstīja zāles un nav labi
tad kautkas jādara, jo pirmstam bija labak kā tagad? tad kas e notiek

:-)

bet viss būš labi
November 20, 2011 11:06PM
aberz... :) es arii nesaprotu kas notiek :)
un ceru,ka bus ok,tak svaadaak nevar buut..
un aberz,man tgd ir labaak kaa bija ar to rexetin,tad likas,ka gals buus klat..bik jau tas betamax ko dod
aberz
November 20, 2011 11:15PM
zancha Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> aberz... :) es arii nesaprotu kas notiek :)
> un ceru,ka bus ok,tak svaadaak nevar buut..
> un aberz,man tgd ir labaak kaa bija ar to
> rexetin,tad likas,ka gals buus klat..bik jau tas
> betamax ko dod

nu re galvenais tās zāles dzert un neraustīt
īpaši...

es tikai nezinu kā tā tehnoloģoja no ārstu puses
tagad sanāk ka tev jadzer zāļes jājūtas ka kautko var darīt
un tad jakārto dzīve, a ko tu darīsi?

iet citur dzīvot padzīt ģīmeni, nu risināt problēmass un tad nokapt no zālem
a kā tad neaprotu... sviests

bet nu feini
ka jūties kautcik...

:-)

kamēr ir laba sajta tev ir laiks izdomāt kas notiek ko dzert ko ne utt
tu rkadu ārstu un ko...
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.