lūdzu ārstu iesakiet

Posted by arī atkarīga 

zive
Re: lūdzu ārstu iesakiet
March 03, 2012 08:31AM
ja nu kas - jekuru slimību var ārstēt ar dažādām psihoterapijas tehnikām, t.sk. vēzi u.c.!
Galvenis - vēlēšanās un reizēm pat ļoti smags darbs ar sevīm!
fox
March 03, 2012 08:38AM
Ar kuru tehniku var ārstēt vēzi? Un ar sevi, Zivtiņ, ar sevi, nevis sevīm..
zive
March 03, 2012 08:46AM
fox - tiešām, tik maz Tev pašai info???
Piem. ar EMDR tehniku, bet, ne tikai...
March 03, 2012 09:05AM
jā,psihoterapeiti apgalvo,ka visas slimības cēļas no nepareizas domāšanas,īpaši viegli to ir borēt citiem un svešiem,saki Zive,ja Tavam bērnam būtu plaušu karsonis,Tu viņam dotu ārstu izrakstītās antibiotikas,vai vestu pie psihoterapeita?Tev varbūt vaļasprieks ir kapu kopšana?
zive
March 03, 2012 09:25AM
ivar61 - sāksim ar to, ka, piem. es parūpētos, lai manam dēlam nerastos plaušu karsoņi...
Neesmu turējusi viņu siltumnīcā, bet rūpējos, lai viņab būtu stipra imūnsistēma!
March 03, 2012 09:34AM
tas labi un atbalstāmi,es arī tā darītu,tomēr gadās ka kkas tiek tomēr saķerts.bez tam-saki-vai imūnsistēmu Tu nostiprinātu ar domām vai ar vielām?nu vnk redzi,es šo gudrību pārbaudīju labu laiku atpakaļ un atmetu.jo jāsaka-mani stipri pārsteidza cilvēki,kas arī mazasinību centās likvidēt ar domām,uzskatot dzelzs preparātus par zālēm.
zive
March 03, 2012 09:48AM
ivar61 - ja organisms ir sačakarēts - tad jau bez ķīmijas, vismaz uz laiku, neiztikt, bet..., tikai uz laiku!!!
Ja runa iet par bērniem - tur nu es ieguldīju no sevis apbsolūto maksimumu un vēl vairāk, lai augšanas un attīstības posmi noritētu atbilstoši kvalitatīvi - norūdīšanās, sports, interešu loks, u.c., utt..
March 03, 2012 09:57AM
Zive,es jautāju-vai imūnsistēmu var uzturēt bez tādām vielām kā cinks,selēns,a,c un citi vitamīi?un vēl-vai tie jādzer īslaicīgi vai regulāri?
zive
March 03, 2012 10:14AM
Pareizi būtu vitamīnus un minerālvielas uzņemta ar plinvērtīgiem pārtikas produktiem.
Ja ir izrslimotas kādas organismu novājinošas slimības - vitamīnus, kursa veidā paplildus var uzņemt, bet arī - tikai noteikta kursa veidā.
Ķermeni ir jāradina pašam sintezēt visas organismam vajadzīgās vielas.
arī atkarīga
March 03, 2012 10:20AM
Diabētu arī ar domām, psihoterapiju var ārstēt? Nesmīdini! Tad jau būtu tikai ārsti- psihoterapeiti. Ja manas smadzenes pašas neražo serotonīnu, tad jāpalīdz tām ar zālēm. Tikai patreiz man gribētos, lai zāles iedarbojas ātrāk, tad būšu spējīga domāt par paralēlu ārstēšanos ar adatu terapiju vai psihoterapiju.
March 03, 2012 10:22AM
tikai kursu veidā?tad jautājums-cik ilgam laikam organisms var uzkrāt ūdenī šķīstošos vitamīnus?
March 03, 2012 10:29AM
bez tam-principiālais jautājums bij-vai c vitamīna deficīts ir jānovērš to uzņemot kā vielu vai pietiks ar pareizām domām?
zive
March 03, 2012 10:29AM
arī atkarīga - nu tak rij tās savas ripas un neklepo!
tak ne jau mana dzīve!

ivars61 - jau rakstīju - organismam pašam ir jāsintezē visas tam nepieciešāmās vielas - pārējo cilvēki izkakā :))
bet, ja vēlies lietot ķīmiski sintezētos vitamīnus - kas tev to var liegt?
izvēlies ko vēlies un vēlies ko izvēlies...
zive
March 03, 2012 10:30AM
C vit. - nopērc labāk citronu - lēti un veselīgi!
March 03, 2012 10:37AM
Zive,nu kā var ar pareizām domām tik rupji atbildēt citiem forumiešiem?neliekas,ka tās domas ir stipri nepareizas un nesakārtotas?

par citronu-tātad tomēr c vitamīnu ir jāuzņem un ar domām nepietiks?

un kā ar jodu?
zive
March 03, 2012 10:50AM
ivars61 - piekrītu, varēju jau arī pacensties rafinētāk un izsmalcinātāk pateikt ot pašu, bet ideja jau nemainās! ;))
ai, man apnika...

No šī foruma sev es neko negūstu, tā ka, censties nav jēgas!
March 03, 2012 10:56AM
nu,jā,ja nākas zaudēt,tad nav vairs interesanti,un-nav interesanti,ja grib vairāk gūt,nevis dot.
March 03, 2012 10:59AM
kurš ir teicis, ka pneimoniju neārstē ar antibiotikām?

bet depresija nav diabēts.

te taču neviens nemetīsies zem lodēm, lai kāds tikai nedzer zāles. dzeriet, lūdzu, savas zāles...
zive
March 03, 2012 11:02AM
ivars61 - kurš te rij ripas? kurš te ir zaudētājs???
tas noteikti nav mans pienākums, kādam atņemt viņu ilūzijas!
March 03, 2012 11:10AM
ja dzer zāles, tad vajag varbūt mazliet izpētīt, ko dara antidepresanti, kaut vai pašizglītošanās nolūkā.

ja "smadzenes neražotu serotonīnu", tad visi te jau esn būtu miruši... kur ir radusies tāda grandizoa ideja, ka smadzenes neražo serotonīnu un ka to kaut kā vajag pievadīt? antidepresanti jau nesatur serotonīnu.

apēdīsiet kādu karotīti serotonīna, un visu kuņģa skābe sagremos :)

bet tas, ka uztura bagātinātāji var uzlabot pašsajūtu, jau nav nekāds noslēpums vai slepena gudrība, vai kaut kāds grandiozs atklājums. par to tieši visvairāk esmu dzirdējusi no psihoterapeita, jo citādus ārstus maz apmeklēju.
aberz
March 03, 2012 11:54AM
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> ja "smadzenes neražotu serotonīnu", tad visi te
> jau esn būtu miruši... kur ir radusies tāda
> grandizoa ideja, ka smadzenes neražo serotonīnu
> un ka to kaut kā vajag pievadīt? antidepresanti
> jau nesatur serotonīnu.

interesanti no kā tad mirst tie kas ir statistikā kā neizdevušīes
autoktastrofās vai

no ta jau arī mirst ka serotonīns neražōjās ka sačakrets viss
nu viens narkaš zināms tā salietojās ka pīpēja pīpēja visu laiku
dzēra visu ko neko nevareja darīt un nomira... a no kā?

tā nav spēlīte, ta ir kīmija bet es jau ne pret ne par
var ārstēt visu ko kā grib un kā tik var, vienkārši jādomā ira

ja ja tas stereotins kāviņū kastur cilvēkam neražōjās, ka viņš nevar dzīvot, nu tad jādzer kaut kādi stimulatori
ir kas lieto kaut kādas astmas zāles vai ko nu vaig, bet tā ka zini tev dzīvē veiksies un tu dabūsi darbu
tur stresiņš pārslodzīte mēs tev uzkačāsim kā sportistu pirms sacensībām tā ir narkomānija tiešā veidā
nevis medicīna

plastiskā ķirurģija sanāk, gribat mēs jums divus kuņģus piešūism vai 12PIRKSTUS
vienkārši rīgā ir trīs normālas augstskolas

nē nu viss ir ok, darīt var tikai jādomā... katrā ziņā viens gudrais teica nu ja gribi jaunības muļķības
izmēģīnāt, tad tikai atceries nedari neko ko nevar labot.... nu netaisi tetovējumus un lobotomijas
un nedzer narkas, tas ir neatriezenisks process

kautgan es laikam zinu metodi kā var to atkarību novērs
šiten murgojot lomkās esmu uzgājis feinu lietu
arī atkarīga
March 03, 2012 12:03PM
palasīju senākas diskusijas- Runcene, Tu tak ar esi dzērusi AD. Kāpēc? Laikam taču vajadzēja. Kāpēc ar psihoterapiju nedarbojies? Es ne uz kašķi velku, bet saprotu, ka patreiz jūtos tik slikti, ka psihoterapija mani nesakārtos, tāpēc sāku (vēlreiz) ar zālēm. Esmu pirms gadiem 10 gājusi uz psihoterapijas seansien, man nekāda labuma nebija. Vēl ceru uz adatu terapiju.
arī atkarīga
March 03, 2012 12:23PM
Runcene
Re: Depresivs cilveks
11.12.2007 19:21 Piedalās jau: 6 gadus
Ieraksti: 6'800
depresija visaadi izveershas... dazhkaart ar speeciigu tieksmi uz pashnaaviibu... ir gadiijumi, kad to cilveeku citaadi nevar notureet kaa ar antidepresantiem...

var buut taadas pakaapes trauksme, ka domaajamaa sisteema nespeej pat pietuvoties ceelonjiem... un, ja tas taa ir ilgstoshi... ja veel bezmiegs, murgi, sviishana naktii, gremoshanas sisteema uzkaras, asinsspiediens staigaa baigaas amplituudaas... tur nevajadzees ilgi, lai iestaatos invaliditaate. taads nav straadaataajs. AD tomeer paliidz savaakties, lai var saakt domaat, kas notiek.
arī atkarīga
March 03, 2012 12:30PM
Es centrējos uz to teikumu ar kuru beidz savu domu
March 03, 2012 12:33PM
Tāpēc serotīnu(AD), jau lieto ēšanas laikā, lai kuņģi nebojātu. Kautgan cik es to amfetamīnu esmu savā kuņģi tabūjis iekšā, rūktuma ziņā serotīns un amfetamīns ir vienlīdzīgi pretīgi!
zive_gaišreģe
March 03, 2012 12:44PM
arī atkarīga - ar šādu attieksmi pret sevi un citiem cilvēkiem tu netiksi no savas depresijas ārā!
p.s. tas tā, tīri informatīvi, nevis biedēšanai...

p.p.s. a nam vsjo ravno, a nam vsjo ravno, pustj baimsia mi volka i savu... :D
March 03, 2012 12:53PM
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tāpēc serotīnu(AD), jau lieto ēšanas laikā,
> lai kuņģi nebojātu. Kautgan cik es to
> amfetamīnu esmu savā kuņģi tabūjis iekšā,
> rūktuma ziņā serotīns un amfetamīns ir
> vienlīdzīgi pretīgi!

Nu tad nav ko rīt to serotīnu, lai kas tas arī tāds nebūtu.
arī atkarīga
March 03, 2012 12:57PM
zive_gaišreģe
03.03.2012 12:44
arī atkarīga - ar šādu attieksmi pret sevi un citiem cilvēkiem tu netiksi no savas depresijas ārā!
p.s. tas tā, tīri informatīvi, nevis biedēšanai...

p.p.s. a nam vsjo ravno, a nam vsjo ravno, pustj baimsia mi volka i savu... :D
Par kādu TĀDU attieksmi Tu domā? Gribu tikt pie labas pašsajūtas, tāpēc paņemu no visa rakstītā to, kas man liekas derīgs.
zive
March 03, 2012 01:00PM
ō, nē..., tā tev nekas neiznāks...
nāksies vien pielikt piepūli un pasvīst pašai ar savu ādu, un tikai tā!
arī atkarīga
March 03, 2012 01:20PM
zinu gan, jau 20 gadus cīnos un svīstu. Ar pacēlumiem un kritumiem. Patreiz ir kritums. Baigi slikti. Fiziski.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.