lūdzu ārstu iesakiet

Posted by arī atkarīga 

zive
Re: lūdzu ārstu iesakiet
March 03, 2012 01:30PM
Saprotu!
Un tomēr, kaut kas tavā dzīvē notiek nepareizi, ja jau tik ilgi mocies...
Ja vēlies individuālu pieeju un iedziļināšanos problēmās - diemžēl, psihoterapija. Jaunākā un īsākā psihoterapijas metode ir EMDR terapija.
p.s. varu rekomendēt labu speciālisti..
+ kamēr pašsajūta ir tik ļoti slikta, medikamentus, protams, var lietot, bet, ja cerības tiek liktas tikai uz medikamentiem, tad vienmēr būs viens un tas pats apburtais loks...
arī atkarīga
March 03, 2012 01:33PM
labprāt gribētu zināt kādu laba speciālista uzvārdu.Slinkums meklēl- kas ir EMDR terapija?
March 03, 2012 01:36PM
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tāpēc serotīnu(AD), jau lieto ēšanas
> laikā,
> > lai kuņģi nebojātu. Kautgan cik es to
> > amfetamīnu esmu savā kuņģi tabūjis
> iekšā,
> > rūktuma ziņā serotīns un amfetamīns ir
> > vienlīdzīgi pretīgi!
>
>
> Nu tad nav ko rīt to serotīnu, lai kas tas arī
> tāds nebūtu.

Es jau to tableti neasakošļāju tāpēc nejūtu to rūgtumu, bet pie mazākā mitruma tabletei uzreiz izdalās rūgtums, tāpec cenšos ātri norīt.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/03/2012 01:36PM by enfuego.
zive
March 03, 2012 01:44PM
Varu rekomendēt speciālisti, pie kuras esmu bijusi es - tā ir dr. Anita Pīlēna
Pārsvarā viņa pielieto POA (psihoorganisko analīzi) + labi pieprot vēl dažādas citas tehnikas.

Par EMDR terapiju (copy):

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) - desensibilizācija un traumu pārstrāde ar acu kustībām - ir jauna psihoterapijas metode, kas ir ārkārtīgi efektīva emocionālo traumu terapijā. Psihoterapeiti visā pasaulē savā darbā izmanto šo metodi kā papildinājumu klasiskajām psihoterapijas metodēm, jo ar EMDR palīdzību var manāmi ātrāk (salīdzinājumā ar tradicionālām psihoterapijas formām) risināt psiholoģiskās problēmas.

Metodes atklāšana

EMDR metode tika atklāta pavisam nejauši, kad ievēroja, ka atkārtotas acu kustības nomierinoši iedarbojas uz mums.

1987. gadā psiholoģe-psihoterapeite Frensina Šapiro kādā reizē pastaigājoties pa parku, pamanīja, ka viņu satraucošās domas pēkšņi ir pazudušas. Turklāt, viņa piefiksēja, ka, ja atkal atsauc prātā satraucošās domas, tās vairs neiedarbojas tik negatīvi un nešķiet vairs tik nomācošas kā agrāk. Viņa ievēroja, ka laikā, kad parādījās satraucošās domas, viņas acis spontāni sāka kustēties pa labi - pa kreisi, pa labi - pa kreisi. Viņa sāka tīši kustināt acis, koncentrējoties uz dažādām nepatīkamām situācijām un atmiņām un atklāja, ka negatīvo emociju intensitāte manāmi mazinājās.

Frensina palūdza savus draugus, kolēģus un savu semināru dalībniekus veikt to pašu vingrinājumu. Rezultāti izrādījās satriecoši: trauksme mazinājās un cilvēki spēja mierīgāk (un reālistiskāk) uztvert to, kas viņus pirms tam ļoti satrauca.

Tādā veidā nejauši tika atklāta jauna psihoterapijas metode. Turpmāko 20 gadu laikā Frensina Šapiro un viņas kolēģi apmācīja ar EMDR metodi vairāk kā 25 000 psihoterapeitus no visas pasaules. Patlaban Frensina strādā Smadzeņu Pētījumu Institūtā Palo Alto (ASV). 2002. gadā viņai piešķīra Zigmunda Freida prēmiju – tā ir pati nozīmīgākā balva psihoterapijas jomā.

Kā strādā EMDR?

Katram no mums ir iedzimts fizioloģisks informācijas pārstrādes mehānisms, kas uztur mūsu garīgo veselību optimālajā līmenī. Mūsu dabiskā iekšējā informācijas pārstrādes sistēma atjauno mūsu garīgo veselību tāpat, kā ķermenis dabiski izveseļojas pēc traumas. Piemēram, ja mēs sagriežam sev roku, tad visi organisma spēki tiek novirzīti tā, lai rēta sadzītu. Ja kaut kas traucē šim procesam, rēta sāk strutot un kļūst sāpīga. Ja traucēklis tiek likvidēts, dziedināšanas process tiek pabeigts.

Dabiskās informācijas pārstrādes sistēmas līdzsvars var tikt izjaukts neirofizioloģiskajā līmenī kādas traumas vai ikdienas stresa rezultātā. Tādejādi tiek bloķēta smadzeņu dabiskās informācijas pārstrādes sistēmas spēja uzturēt mūsu garīgo veselību optimālajā līmenī. Rezultātā rodas dažādas psiholoģiskās problēmas, jo psiholoģiskās problēmas ir nervu sistēmā uzkrātas negatīvas traumatiskās informācijas rezultāts. Pārmaiņas psiholoģiskajā līmenī notiek tad, kad atjaunojas spēja pārstrādāt informāciju.

EMDR ir paātrināta informācijas pārstrādes metode. Metodes pamatā ir dabisks acu kustību process, kas aktivizē iekšējo traumatisko atmiņu pārstādes mehānismu nervu sistēmā. Noteikta veida acu kustības ļauj piekļūt iedzimtajam fizioloģiskajam traumatiskās informācijas pārstrādes mehānismam, kas rada psihoterapeitisko efektu. Traumatiskās informācijas transformācijas procesā notiek izmaiņas cilvēka domāšanā, uzvedībā, emocijās, izjūtās, vizuālajos tēlos. Metaforiski runājot, mēs varam pārstrādes mehānismu uztvert kā sava veida informācijas „sagremošanas” procesu jeb „metabolismu”, lai šo informāciju varētu izmantot cilvēka izdziedināšanai un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Ar EMDR metodes palīdzību traumatiskā informācija kļūst pieejama, tā tiek pārstrādāta un adaptīvā veidā integrēta. Kā arī tiek pārstrādātas arī mūsu negatīvas emocijas.

Pārstrādes process var notikt ne tikai izmantojot noteikta veida acu kustību, bet arī izmantojot citus ārējus kairinātājus – piemēram, vieglus piesitienus pa klienta plaukstu, gaismas vai dzirdes kairinātājus.

Ļoti bieži jau pēc viena EMDR seansa cilvēki daudz neitrālāk, bez intensīvām emocijām atceras traumatisko notikumu. Cilvēki sāk daudz reālistiskāk un konstruktīvāk uztvert notikušo un daudz pozitīvāk attiekties pret sevi: „Es izdarīju visu, ko spēju”, „Tas, kas notika, jau ir pagātnē. Tagad esmu drošībā”, „Es paliku dzīvs un tas ir pats svarīgākais”, „Ar mani viss ir kartībā”, „Es esmu labas attieksmes vērta”, „Es spēju tikt galā ar savu dzīvi” utt. Papildus šīm pozitīvajām pārmaiņām domāšanā parasti pazūd arī tā saucamie flash-backs (uzmācīgi traumatiskā notikuma tēli).

EMDR pielietošana

EMDR veiksmīgi palīdz tikt galā ar nepārliecinātību sevī, paaugstinātu trauksmi, depresiju, fobijām, panikas lēkmēm, seksuālām problēmām, atkarībām, ēšanas traucējumiem (anoreksija, bulīmija, kompulsīvā pārēšanās).

EMDR palīdz normalizēt emocionālo un psiholoģisko stāvokli uzbrukumu, katastrofu un ugunsgrēku upuriem. Mazinās pārmērīgu sēru, kas ir saistītas ar tuva cilvēka vai citu cilvēku zaudējumu, intensitāte.

Ar EMDR metodes palīdzību var pārstrādāt agrās bērnības, vēlākas dzīves vai tagadējas negatīvās un emocionāli traumatiskās situācijas.

EMDR veicina emocionālo līdzsvarotību, adekvāta pašvērtējuma, pašcieņas un pārliecinātības sevī veidošanos.
arī atkarīga
March 03, 2012 01:47PM
Paldies. Kur dr. pieņem? Jā un cenas?
zive
March 03, 2012 01:55PM
Par cenām jārunā ar pašu dakteri.
es maksāju 20 Ls par vizīti, domāju, ka cenas nav kāpušas..., iespējams, var vienoties arī par mazāku summu - bet, tas jārunā pašai.
Atrašanās vieta ir Kr.Barona iela (nummuru neatceros), orientējoši - Daugavas sporta nama tuvumā.
tel. Nr: 29575036
March 03, 2012 02:41PM
Runcene raksta : ja dzer zāles, tad vajag varbūt mazliet izpētīt, ko dara antidepresanti, kaut vai pašizglītošanās nolūkā.

ja "smadzenes neražotu serotonīnu", tad visi te jau esn būtu miruši... kur ir radusies tāda grandizoa ideja, ka smadzenes neražo serotonīnu un ka to kaut kā vajag pievadīt? antidepresanti jau nesatur serotonīnu.

apēdīsiet kādu karotīti serotonīna, un visu kuņģa skābe sagremos :)

bet tas, ka uztura bagātinātāji var uzlabot pašsajūtu, jau nav nekāds noslēpums vai slepena gudrība, vai kaut kāds grandiozs atklājums. par to tieši visvairāk esmu dzirdējusi no psihoterapeita, jo citādus ārstus maz apmeklēju.

kurš un kad ieteica lietot seratonīnu????
par pšizglītošanos-Runcene,informāciju par vitamīiem un minerālvielām un citām biologiski aktīvām vielām tomēr ir vērtīgak iegūt no pirmavotiem,jo

1.psihoterapeits nav speciālists šajā jomā
2.pēdējos gados ir loti daudz būtisku atklājumu,kas atrodami tikai jauākajā literatūra un liek domāt,ka iepriekšēja informācija ir bijusi looooti nepilniga.
kādam oponējot,vispār būtu neslikti tomēr izlasīt ko oponets ir rakstījis,citādi nav saprotams par ko vispār tirgus.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/03/2012 02:42PM by ivars61.
zive
March 03, 2012 03:22PM
ivars61 - lasi runcenes tekstu uzmanīgāk:
"bet tas, ka uztura bagātinātāji var uzlabot pašsajūtu, jau nav nekāds noslēpums vai slepena gudrība, vai kaut kāds grandiozs atklājums. par to tieši visvairāk esmu dzirdējusi no psihoterapeita, jo citādus ārstus maz apmeklēju." (copy)

Ja nu kāds te kaut ko oponē, tad tā esmu es - nevieni ķīmiski sintezētie vitamīni nevar aizvietot pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!!!
Vitamīnus ieteicams lietot sarežģītu pēcoperāciju periodos, avitaminozes gadījumos (dažādi iemesli), pārciestām slimībām u.c. - situācijās, kad organismam jāpiepalīdz atgūt zaudētos resursus.
Tie nekādā gadījumā nav ikdienas pilnvērtīga uztura aizvietotāji!
Jo - normālā situācijā ogranisms pats no uzņemtās pārtikas sintezē sev nepieciešamo vitamīnus, bet mākslīgie vitamīni organismu padara "slinku" - tas sāk "gaidīt" viegli iegūstamos ķīmiskos vitamīnus.
Tādā veidā var izjaukt dabiskos procesus organismā, jo tikai pats organisms vislabāk zin CIK UN KĀDĀS DEVĀS patērēt to vai citu vielu un mikroelementus...
Ar vitamīnu lietošanu, tāpat kā ar jebkuru citu ķīmiski sintezētu vielu, nav labi aizrauties!
March 03, 2012 03:34PM
autorei

neesmu slēpusi, ka esmu lietojusi AD; starp citu, es to jau teicu iepriekš šajā diskusijā — tātad tas ir nenoliedzams fakts. bet par daudzām lietām tagad es domāju citādi nekā 2007. gadā.

un AD es lietoju pirms daudziem gadiem, apmēram 4 gadus (precīzi vairs neatceros) pēc kārtas, tad kādus gadus nē, un tad 2x pa pusgadam. tie visi bija diezgan asi dzīves pagriezieni, nu un, protams, tas bija mazliet spieķis, bet tievs; es vairāk iebilstu pret to, kāds Tev ir viedoklis par zālēm, kādas gaidas; tās, manuprāt, nav sevišķi reālas, pārāk lielas cerības, bet zāles, protams, ir labāk nekā kaut kas nelegāls, taču ideja apmēram tā pati. zāles tomēr ir tāda ieilgusi neatliekamā palīdzība.

esmu no tiem, kas ilgi ir cīnījušies pilnīgi vieni, tas bija padomju laiks, domāju, te tādi ir vēl bez manis. pirmās zāles, ko saņēmu, bija ar ļoti izteiktām blaknēm, noteikti sliktākas, nekā ir pieejamas tagad. mana pirmā vēlēšanās (tāpat kā daudziem), protams, bija justies labāk. par psihoterapiju man nebija info, es to dabūju ļoti vēlu, kad tā Latvijā jau bija bijusi kādus gadus 5, turklāt pirmais viedoklis, ko saņēmu no ārstiem (psihiatriem) bija ļoti negatīvs, taču es redzēju, ka ar zālēm arī viss ir diezgan bezcerīgi, it sevišķi es to redzēju citos cilvēkos, un tas bija drūms skats, viņiem nepalika labāk; tā ir zināmā mērā loterija, es arī zinu cilvēkus, kas ir diezgan ilgi lietojuši to pašu veco amitriptilīnu, un nekas traks, bet ir cilvēki, kas ir diezgan sliktā stāvoklī. un es noriskēju (gandrīz pilnīgi viena ar savām domām, pāris grāmatām un viena cilvēka atbalstu) psihiatrus neklausīt. bet tur bija vajadzīgs zināms nobriešanas un lietu izpētes laiks, patiesībā, kā man tagad šķiet, ļoti, ļoti ilgs, apmēram 8 gadi.

un šeit tikai mēģinu pateikt, ka ir vērts pacensties bez zālēm, it sevišķi, ja psihoterapeits ir devis tādus mājienus. psihoterapeits uz to nemudinās, ja domās, ka psihes problēma ir bioloģiska. bet, ja Tev psihoterapija vispār nav bijusi veiksmīga un neliekas sevišķi palīdzoša, tad tas ir cits jautājums. psihoterapiju var nelietot un aizmirst, tāpat var meklēt citu speciālistu, citu metodi utt.

bet nez vai ir gudri pieņemt lēmumu lietot zāles, ja vēl kāds tās lieto/ir lietojis utt. tā ir tāda neveselīga saāķēšanās.

visvērtīgāk, manuprāt, ir kaut ko palasīt par to, kādu psiholoģisko efektu zāļu lietošana atstāj, piemēram, par iemācīto bezpalīdzību, par to, ka katrā nākamajā dzīves virāžā atkal var vajadzēt zāles + iepazīties mazliet (ja tomēr ir interese) ar to, kas vispār ir psihoterapija un cik šādos gadījumos tā var bū krasā pretrunā ar psihiatriju (ļoti daudzkas ir atkarīgs no ārsta), tagad informācijas ir gana daudz, ir lasāmi dzīvesstāsti ar pieredzi utt.
zive
March 03, 2012 03:43PM
+ vienīgais, ko diezgan droši var piemest klāt, ir Zivju eļļa (omega-3 tauksskābes), jo šī ir vienīgā viela, ko organisms nesintezē pats, bet zivis tik daudz netiek apēstas...
Vienīgais, ko varu rekomendēt, ir "Möller's" zivju eļļa - šis ir vienīgais, ko lietoju es pati.

Uzturā bieži vien pārāk maz tiek lietotas zivis, kas satur vērtīgās omega-3 taukskābes, tāpēc labs risinājums ir zivju eļļa, kas satur gan šīs taukskābes, gan A, D un E vitamīnus. "Zivju eļļa ir svarīga pilnvērtīgai attīstībai un tās regulāra lietošana palīdz saglabāt labu veselību,".

Zivju eļļas nozīme veselības saglabāšanā zināma jau vairākus gadsimtus. Pirmā speciāli ārstniecībai ražotā zivju eļļa ir Möller"s ar vairāk nekā 150 gadu ilgu vēsturi. No zivju aknām eļļu ieguva sen, taču sākumā to galvenokārt izmantoja rūpnieciskos nolūkos. 17. gadsimtā, protams, zivju eļļai nepiemita tādas garšas īpašības kā tagad, tāpēc to vajadzēja uzlabot. Anglijā tolaik konstatēja, ka zivju eļļa palīdz pret rahītu un reimatismu. Līdz zivju eļļas ražošanai medicīniskā nolūkā nonāca 1840.–1850. gadā – pirmais ar to sāka nodarboties norvēģu farmaceits Pēteris Mollers, kurš atklāja jaunu tehnoloģiju, kā iegūt zivju eļļu. Rezultātā mainījās gan zivju eļļas garša, gan smarža, un to sāka izmantot kā ārstniecības līdzekli. Latvijā Möller"s zivju eļļa ir pazīstama jau 16 gadus.

Zivju eļļas noslēpums

19. gadsimta beigās tika veikti pētījumi, lai noskaidrotu, kur slēpjas šīs eļļas labās īpašības. Par zivju eļļā esošo D vitamīnu kā rahīta profilakses līdzekli jau bija zināms. Bet bija skaidrs, ka ir vēl kaut kas, kāpēc zivju eļļa ir tik īpaša. Tika atklāts, ka zivju eļļā ir daudz dažādu taukskābju, no kurām visas tajā laikā vēl nebija pazīstamas. Sākumā tās tika nosauktas par "veselības" taukskābēm. Presē parādījās pirmās publikācijas par šo tēmu, kas izpelnījās atzinību speciālistu vidū, un zivju eļļa kļuva aizvien populārāka.

Lielāko triumfu zivju eļļa piedzīvoja 1978. gadā, kad Dānijas pētnieki konstatēja, ka zivju ēšana pozitīvi ietekmē sirdi un mazina risku saslimt ar sirds un asinsvadu sistēmas slimībām. Aizvadītos 30 gadus ir bijis daudz izsmeļošu pētījumu, kuri pierāda omega-3 taukskābju nozīmi šo un arī citu slimību profilaksē. Zinātnieki konstatēja, ka omega-3 taukskābes ietilpst nervu šūnu sastāvā, tāpēc tām ir īpaša nozīme smadzeņu attīstībā, funkcionēšanā un atmiņas saglabāšanā. Plašos pētījumos ir atklātas vēl daudzas omega-3 taukskābju īpašības, piemēram, spēja mazināt depresiju un stiprināt imunitāti. Saprotot, ka zivju eļļa ir nepieciešama ikvienam, P. Mollers intensīvi strādāja, lai uzlabotu zivju eļļas kvalitāti.
March 03, 2012 03:43PM
ivaram

psihoterapeitiem ļoti bieži ir vēl kāda ārsta specialitāte... vai gandrīz vienmēr. tie, kas ir ārsti, vispirms 6 gadus ir mācījušies medicīnu un pēc tam varbūt pat 2x specializējušies.

par serotonīnu bija domāts tēmas autorei. ir labi zināt vismaz aptuveno savu medikamentu darbības mehānismu.

turklāt esmu mediķis, man ir vēl citi pirmavoti, esmu arī bijusi pie ārstiem ārpus Latvijas, par psiholoģiskajām un uztura/vitamīnu teorijām depresijas attīstībā ir zināms pasen, + ir vēl arī citas teorijas, un droši vien būs bezjēdzīgi strīdēties par to, par ko strīdās kongresos, visā pasaulē var sastapt cilvēkus ar dažādiem viedokļiem.

bet tas, ko raksta zive par uztura bagātinātājiem, ir apmēram vidējais aritmētiskais uzskats medicīnā.

es vienkārši dalos savā pieredzē, šo to noskaidroju savās interesēs + raugos, lai te neparādās pilnīgi maldinoša info, kas kādam varētu kaitēt, tāpēc es nesauktu savus tekstus par oponēšanu.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/03/2012 03:53PM by Runcene.
March 03, 2012 04:37PM
domāju,ka oponēšana kā tāda ir pilnīgi normāls diskusijas veids ,pretējā gadījumā tā nebūtu diskusija.par uzraudzību-piekrītu,neesmu ieinteresēts,lai kāds saņemtu kādu pilnīgi greizu infu.tāpat arī pats es varu kļūdīties,nezināt visu,kā jau visi cilvēki,pret labojumiem un norādēm uz kļūdām neesmu iebildis,domāju ka vislielākā kļūda ir popularizēt viedokli,ka viss,pilnīgi viss ir ārstējams ar pareizu un pozitīvu domāšanu.
kas attiecas uz vitamīnu sintēzi organismā,tad 1.nebūt ne visi vitamīni sintezējas,tikai daļa,2.mikroelementi nesintezējas,3.vitamīnu sintēzi visbiežāk traucē nepareiza zarnu mikroflora,protams arī citi faktori,jautājums-ja jau ar uztura bagātinātājiem var sabojāt vitamīnu dabīgo sintēzi,tad varbūt to var izdarīt arī lietojot vitamīniem bagātus pārtikas produktus?ko tad saka mediķi-aptiekās nopērkamie vitamīni ir kaitīgi?un vēl-kur un kad es esmu aicinājis lietot rūpnieciski ražotos,ne dabīgas izcelsmes vitamīnus?ja godīgi,tad es pie sevis jūtu abu pozitīvo iedarbību,priekšroku dodu dabīgajiem,bet praksē lietoju arī daudz sintētiskos.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/03/2012 04:39PM by ivars61.
fox
March 03, 2012 04:53PM
Es esmu autā..........:)
March 03, 2012 06:08PM
ivar

"domāju ka vislielākā kļūda ir popularizēt viedokli,ka viss,pilnīgi viss ir ārstējams ar pareizu un pozitīvu domāšanu."

es arī domāju, ka tā ir kļūda. pozitīvās domāšanas teorija zināmā griezumā var būt pat bīstama. bet, ja Tu domā to par psihoterapiju, tad psihoterapijai ir maz sakara ar pozitīvu domāšanu, tāpat ar pareizu, jo tāda parādība vispār pasaulē neeksistē.

man, piemēram, ir 3 šuves uz zoda (es domāju, aberz te arī varēs attīstīt kādu interesantu teoriju:), un tās nav iegūtas ar psiholoģiskām metodēm.

patiesībā tēmas autore gribēja sev atrast psihiatru un varbūt citu psihoterapeitu, cerams, ka viņai tas ir izdevies, tāpat kā pabūt Tvaika ielas polenes gaitenī... :)
aberz
March 03, 2012 07:27PM
Runcene Rakstīja:

> man, piemēram, ir 3 šuves uz zoda (es domāju,
> aberz te arī varēs attīstīt kādu interesantu
> teoriju:), un tās nav iegūtas ar psiholoģiskām
> metodēm.

es visu laiku štukoju vai galvas truama var izmaiņit asinsriti man visu laiku liekas ka viena puse
ir labāka kā otra pēc galvas traumas vienīgais ko neiropatalogs prasīja vai acu zīlītes vienmēr bijušas dažāda lieluma
un asinsspiedienu mērot vienā pusē ir stiprāks pulss kā otrā bet spiediens vienāds..

intersnti
tas bija visu laiku ari tos gadus ar zālem, tagad ar visām tējām sāk normalizēties
March 03, 2012 09:42PM
Nu te ir video kur cilvēks skaidro, ka cilvēks saņem nepareizo informāciju, tāpēc cilvēkam rodās slimības, pieņemsim vēzi nedrīkst griezst ārā, nedrīkst vispār cilvēkam kautko no organisma griezst ārā un līst iekšā pētīt, kas tur ir, tā apgalvo šis cilvēks http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QzQmXgTI9O4
Uzskatu, ka ar domāšanu var ārstēt visas slimības vienkārši mūsu civilizācija vēl nav attīstījusies līdz tam līmenim, tāpat, kā pieņēma teoriju, ka cilvēks ar domām un acs skatienu pārvietoja lielos akmeņus lai uzsceltu piramīdu!

Nu protams ja tu iegriez, tad tā ir jārstē, bet viass kas saistīts ar iekšējo organismu, tur strādā tikai nervu sistēmas ārstēšana!
aberz
March 03, 2012 10:05PM
nu ja kaimiņam nebūtu griezts vēzis tad viņš būtu nosmacis
bet vēžā šunas var sadeldētpiem ar bērza čagām tās karstā bet nevārot
ūdenī ieber un 8 stundas ļauj viņam briest tur un tas itkā vēža šūnas
sāk samzināties... nezinu bet nu jau 3 cilvejus zinu kuriem nav vēža bet bija
diagnozticēts strarots un ķimiķots... tā ka var.. jogas saka ka viņi ar savām zālītēm
ārstjot mierīgi, nu es klausījos tas pasaules jogu kanāļu internetā kur viņiem bija kautkāds saiets
izskatās smieklīgi kā visu laiku vienu un to pašu mantras skaita... bet papētīju ka visām to jogu tējām
ir latīniskais nosaukums un tās daudzas ir pieejamas arī aptiekās

man doma ir ka tās zāļu teparpijas nevis ārstē bet neļauj saslimt
ja jau ir gripa tad ir, bet ja pareizi dzer imunitāti tad citiem ir gripa a tev nav
ja saslimi tad nepareizi lietoji pārtiku un tās tējas..
March 03, 2012 11:38PM
Nav tādas gripas! Aberz man liekas, ka tu sen jau varētu būt par ārstu kurš ārstētu visus no visādām slimībām, ar tējiņām :)
aberz
March 04, 2012 07:05AM
Nu es domāju tā ka kam man tas jādara? Tāpat man paldies neviens neteiks.
Bet tad padomāju ka ārsti tapat taču domā. Nafig man kāds jāārstē par velti, ja pašam pauris
izindēts un grūta bērniba un es te mokos, vīņī tie trakie pat pus stundu nevar viņus izturēt.
Nu un ko tāds prāts tev izrakstīs kā domā. Vainu lai atšūjies vai kautko ienesīgu
Kāpēc tad nevar dabūt lētās zāļes?????
Tāpēc ka tā ir ārstējošā pamatviela, ja krīts maksā 2ls kgramā tad ja to nenosauc par
kritamolu pa 8ls uz to neviens nepelna un viņu nevar dabūt. Tāpēc navko sēsties uz
to ko nevar davūt.. Un nupat izdomāju ka man smadzenes ir izskalotas neatgriezeniskii
diemžēl... Un pieķēru pie domas sevi sliktas, ka pirmoreiz mūžā vēlu ļāunu tiem kas to pelnījuši.

Nezinu vai esmu izārstēts vai slims.
Bet parcik ļaunums grauj no iekšpuses ar to ir jātiek galā.
Kā var nebūt ļāuns bet pretoties ļāunumam? Ar mīlestību taču
nevar sodīt :-) to var tikai sievietes un psihiaTRI... iedzer šito tev paliks labāk, un cilvēka nav...

Es jau 6us cilvēkus zinu sitādus, kad es iedzeru man paliek labāk.
Bet tikai 1 daketeri, ta saka viņi pašī nāķ...

Nu kā točkā pēc amfetamīna spirtā..
ikdiena
March 06, 2012 12:10AM
Ļoti labs ārsts ir psihiatrs Elmārs Tērauds, pieņem VC4, cena +/- 25Ls, atkārtotās lētāk - 15Ls. Es arī dzeru Seroxat, man palīdzēja, beidzot atkal varu dzīvot pa īstam:) labāk paliks pēc 2 vai 3nedēļām.
March 06, 2012 01:30PM
ikdiena Rakstīja:
> Ļoti labs ārsts ir psihiatrs Elmārs Tērauds,
> pieņem VC4, cena +/- 25Ls, atkārtotās lētāk -
> 15Ls. Es arī dzeru Seroxat, man palīdzēja,
> beidzot atkal varu dzīvot pa īstam:) labāk
> paliks pēc 2 vai 3nedēļām.

Elmār, vai Tu pats šito te raksti? :)
March 06, 2012 02:37PM
Biju pie psihoterapeita un esmu vīlies. Viņš man pateica, kā man veicās ar mājas darbu, es pateicu nu nezinu itkā jūtos labi, nav bijis nepieciešamības meklēt kautkādu lapiņu un pierakstīt kautko, un nav bijis spēja paralēli bērniem, nodarboties, ar elpināšanas vingrinājumiem, un darbs ar sevi. Viņš pateica: nu tad lūdzu ejiet ārā ja negribiet strādāt ar sevi tad nevaig, man ar jums te laiku kavēt(es ar jums te neiešu aukēties) Nu labi es teicu, nu a kā ko es nesaprotu, viņš teica, ka es nēsmu gribējis strādāt, es apmulsu, un izgāju arī, un gluži otrādi es nejutos vainīgs, bet vīlies tanī, ka ja būtu es viņam maksājis, tad viņš būtu manī ieklausījies, un ļāvis man paskaidrot, kāpeč es nēsmu darījis tā vai šītā, nu šeit nostrādāja nuadas faktors. Sapratu, ka bezmaksas psihoterapija balstās, tikai kā prakse viniem. Ko tad viņš domāja es pēc 3 reizes jau zināšu un spēšu strādāt kā no grāmatas. Ai viss es negribu vairs nevienu psihoterapeitu, viņi man to galvu vēl vairāk dsagroza. Ko viš iedomājās, ka mani pēc grāmatas saliks pa vietām, kā viņš zin vispār ko palīdzēt, ja nekad nav bijuši pacienti narkomāni bijušie!!!
zive
March 06, 2012 04:08PM
enfuego - es Tevi biju brīdinājusi, ka viņš ir stingrs un, ka viņš netērēs savu laiku veltīgi...
Kas attiecas uz naudu - Tu kļūdies..., tāpat kā tie, kas maksā un pēc tam vaimanā, ka maksājuši par neko - cilvēki tiešām savā labā neko negrib darīt, pat grāmatas palasīt ir par slinku!
March 06, 2012 04:17PM
Bet es jau lasīju grāmatas, jo viņs ieteica, jā es nepierakstīju, uz lapiņas neko, jo man nebija tādu situāciju kuru vajadzētu pierakstīt, viņš ja umanī nemaz negribēja klaus'[ities, ka es teicu ka man mājās visi slimu, sieva strādā, es pats palieku mājās pieskatu sīkos, sīkie visu laiku mani tauj, kāpēc šitā, kāpēc tā, kā es varu tagad nodarboties ar sevi ja man jāveltī laiks mazajiem!!! Vaitad tas nav labi, ka es izspildu visas nepieciešamās funkcijas? Par to ko es nespēju, jau nenozīmē, ka es neko negirbu darīt. nea nauda tagad spekulē visur, nav tāda labdara psihoterapeita, ko tad viņš iedomājās 3 reizē jau lai es pictec izdaru visu jau. neko jau daudz mēs arī neko neizrunājām tikai pēc grāmatas, viņš mani dresēja. Ai negribu nekādu psihoterapeitu vairs, tikai atstāja sliktu iespaidu, stingrs pret klientu, forši skan :) tas ir tieši tas kas nerviem ir vajadzīgs, lieka uzstraukšanās. iešu pie psihiatra, varbūt viņiem ir bijuši pacienti narkomāni kuriem ir sekas kautkādas palikušas!!

Edited 2 time(s). Last edit at 03/06/2012 04:21PM by enfuego.
zive
March 06, 2012 04:25PM
enfuego - dakteris Tev bija iedevis uz mājām uzdevumu un Tu to neizpildīji.
Kuram te jājūt vilšanās?
March 06, 2012 04:44PM
Kādu uzdevumu, es ja godīig īsti pat nesapratu kādu uzdevumu, pirmajā reizē es viņu izspildīju un domāju, ka viss vairs nekāda uzdevuma, nebiju un gaidīju nākamo uzdevumu, viņš vienkārši negribēja mani uzklausīt!
zive
March 06, 2012 04:54PM
enfuego - Tev te pus forums jau gadu ir palīdzējis un arī tad tu neko nesaproti...
Uzskati, ka šīs dienas terapija Tev bija labākā terapija, ko varēji/mācēji saņemt!
Skarbi? Bet patiesi!
arī atkarīga
March 06, 2012 07:05PM
ikdiena
06.03.2012 00:10
Ļoti labs ārsts ir psihiatrs Elmārs Tērauds, pieņem VC4, cena +/- 25Ls, atkārtotās lētāk - 15Ls. Es arī dzeru Seroxat, man palīdzēja, beidzot atkal varu dzīvot pa īstam:) labāk paliks pēc 2 vai 3nedēļām.

Paldies par atbildi uz manu jautājumu. Cik lielu devu Tu dzer? Kā ar miegainību? Es dzeru 6 dienu, bet esmu diezgan miegaina.
March 06, 2012 07:09PM
Ai ZIVE beidz ma ntu vēl skalot smadzenes. Neņemšu galvā jūs, te neviens neko nevar zināt, tikai ieteikt.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/06/2012 07:10PM by enfuego.
ikdiena
March 08, 2012 10:25PM
atbilde arī atkarīga
ES dzeru 30mg, miegs no zālēm nāca pirmo mēnesi, knapi biju pamodusies, bet jau domāju, kaut ātrāk būtu vakars un varētu iet gulēt:) Tagad nav problēmas ar miegainību.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.