lūdzu ārstu iesakiet

Posted by arī atkarīga 

zive
Re: lūdzu ārstu iesakiet
March 09, 2012 11:21AM
enfuego - domāju, īstais iemesls, kāpēc tas dakteris Tevi "atšuva" varētu būt tas, ka viņš būs pamanījis to, ka forumā Tu biji pieminējis viņa V. Uzv. - domāju, viņš vnk nevēlās sev tādu publisku "popularitāti" caur Tevi...

Nu ko - šis ir viens no tiem momentiem, kad situāciju (daktera attieksmi) Tev nevajadzētu tiešā veidā attiecināt uz sevīm...

Un es piekrītu Tev, ka dakteris bija neiecietīgs + Tev ir visas tiesības justies dusmīgam...

p.s. patiesos iemeslus es tomēr nezinu, tikai uzrakstīju savu fantāziju...
p.p.s. daktera vietā es tomēr būtu Tevi izteikusi brīdinājumu, un būtu devusi jaunu iespēju - jo, grozies kā gribi, nekādu dižo laiku jau nu viņš nebija zaudējis..., diemžēl Tevi gan tas vēl vairāk izsita no sliedēm...

Turies, enfuego!
Es ticu, ka īsākā vai ilgākā laika posmā gan viss Tavā dzīvē atrisināsies!
March 09, 2012 11:51AM
ZIVE paldies. Jo attieksme kā mani izraidīja ārā no zāles bija tāda: tad lūdzu rekur ir durvis ejiet ārā, bet nekas, es neaizgāju ar vainas apziņu, bet gluži bija otrādi biju pārliecināts, ka šis nav mans psihoterapeits. Unlai kā viņš to nolietku, ka nauda nebija galvenais iemesls, es uzskatu, ka ja es maksātu viņam naudu viņš būtu pieklājigāks bišku! Nevis kautkādu bomzi pieņēmis un pasūtījis!
zive
March 09, 2012 12:00PM
enfuego - ieteiktu uzrakstīt viņam draugos, ka, ja Tev būtu nauda, Tu no viņa pakalpojumiem pats atteiktos! :))

Tieši tā - galvu augšā, enfuego! :)
arī atkarīga
March 10, 2012 08:11PM
Biju pie dr. Tarandas ARSā uz konsultāciju. Loti patika attieksme, uzmanīga iztaujāšana. Zāļu piemeklēšana likās ļoti profesionāla, pie tam - ne ar kaudzēm, bet pat 1/4 daļa no tādām un 1/2 no citām. Tas tika izrakstīts priekš 1 mēneša lietošanai. Tiek iedots tel nr., lai varētu konsultēties zāļu lietošanas laikā. Redzēs, kā man ies!
March 10, 2012 08:28PM
Nu pareiz paskatīsies, kāda iedarbība būs, ja nederēs tad piemeklēs citu kombināciju. Es ar gaidu ātrāk pirmdienu, ceru ka psihiatras sapratīs mani ka nēsmu jucis, tikai ir daži traucējumi, kas traucē dzīvot!
arī atkarīga
March 10, 2012 08:36PM
Man ļoti patika, ka viņa "nenolika" psihoterapiju, bet saprata mani, ka pie sliktas pašsajūtas ar runāšanu tā īsti nevedas.
arī atkarīga
March 13, 2012 10:26AM
enfuego
10.03.2012 20:28 Piedalās jau: 1 gadu
Ieraksti: 2'276
Nu pareiz paskatīsies, kāda iedarbība būs, ja nederēs tad piemeklēs citu kombināciju. Es ar gaidu ātrāk pirmdienu, ceru ka psihiatras sapratīs mani ka nēsmu jucis, tikai ir daži traucējumi, kas traucē dzīvot

Gribas dzirdēt, ko psihiatrs teica Tev!
March 13, 2012 01:34PM
Es netieku, jo esmu slimnīcā pie mazās metiņas, pārliku uz citu reizi!
Simple
September 13, 2012 08:53PM
Iesaku izlasit sho: http://www.calmdownmind.com/reaching-a-place-of-total-allowing/
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.