marihuāna psihiatrijā, tās ietekmes uz jau esošu depresiju un miega traucējumiem

Aizsāka gribu zināt 

http://www.youtube.com/watch?v=fqymcJRSbxI&feature=player_embedded
tipa joks, bet ir par tēmu:)))))))
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> kā tad nav runa, tieši ir runa, jo jaunieši
> visdārgāk maksā.

Runcene ko Tu labāk gribētu, lai Tavs bērns pa vakariem noprovē- geraču vai zālīti uzpīpē? Jauniešiem tāpat visas vielas ir pieejamas. Es nekad neliktu šitik diametrāli pretējas vielas bīstamības ziņā vienā maisā. Kapēc ir tik stulbi jāmelo? Tad lai labāk uzpīpē to zālīti, neviens ar to vēl sev dzīvi nav sabeidzis. Jūs gudrās tantes un onkas paši izprovocējat smagāku vielu lietošanu.
Re: marihuāna psihiatrijā, tās ietekmes uz jau esošu depresiju un miega traucējumiem
31.03.2012 20:01
hoi, nu jau mēs aizrunājāmies līdz abstraktiem jauniešiem, kas neesi nedz Tu, nedz es:)

un vēl par kaut kādām tanšu provokācijām, kas arī mūs neskar, jo paši lieli :)

vēl par badu āfrikā davai parunājam...
Man liekas, ka mēs runājam par tēmu- kas ir kas.

Nu bet, ja Tu vēlies, varam parunāt arī par badu pasaulē, Romas pāvestu u.t.t. :) Man tāpatās nav ko darīt. :)
ES ar tā pat runāju ,bet kkā apkārtējā vide mani lēnām tanī iesūca. Par zālīti es to nenosodu un uzskatu ka nelegālai viņai nav jābūt , bet viņu ir jācenšas ierobežot. Redz es viņu pīpēju un pīpēšu, bet es atzīstu ka tas man dzīvē rada problēmas . Bet es nespēju to pilnībā atmest , jo es to atbalstu un uzskatu ka nav slikti, jo ir man arī draugi kurī lieto pat teiksim biežāk un vairāk, bet viņiem tas netraucē. Un ja pēkšņi kkādu iemesli pēc viņiem jāņem lielāka pauze, tad tas arī nesagādā problēmas, bet redz man sagādā gan. Esmu dzirdējis ka atkarīgi paliekot 10% un es viņos biju. Un patiešām vislabāk to izprot tad kad iet tam cauri pats. Pirms tam arī biju par tikai par apziņas paplašināšanu un neko citu, bet laika gaitā ( liela daļa ir no tās vides (zālīte nelegāls- un tur pat starp tiem cilvēkiem arī apgrozās citas lietas), un paplašināju savu apziņu tik tāl ka domāju, ka viss taču ir labs, tikai jāmāk lietot un sevi vadīt, un nu nav daudz tādu cilvēku. Manas domas tanī ir tādas izmētātas, bet es nesaku ka nevajag un kategoriski nē( pieļauju ka pat būtu situācijas kurās atsevišķiem cilvēkiem ietektu ) , bet tai pat laikā tas ir riskanit un lielākoties noved pie lidziga iznakuma.
Runcenīt. Tu jau atkal mēģinot izcelties ar savuNeZināšanu jauc gaisu. Tas no kā nonāk psih.iestādēs Nav marihuāna, bet gan piparbodītēs nopērkamie legālie augu maisījumi. Atceros vienā portālā lietotaja komentāru, par to, ka pēc šāda augu maisījuma lietošanas, sākās pamatīga panikas lēkme, kas pēc pēc pāris mēnešiem izvērtās pamatīgā distonijā un vecajā stāstā, antidepresanti un viss pārējais.

Lūk Nīderlandes piemērs. Legalizējot marihuānu ( pakļaujot to stingrai kvalitātes kontrolei ) tiek izskausta šī legālo augu maisījumu tirdzniecība. Nopērkot to coffee shopā, tu vienmēr vari būt drošs, ka tiešām maksā par marihuānu nevis mistiskas izcelsmes augu maisījumu.

Negribu sameloties, bet šeit bija diskusija par to cik AD coaxil ir bīstams. Nē, coaxil nav bīstams, tik tālu kamēr tas tiek lietots tam paredzētajam mērķim. Problēma bija tajā, ka narkomāni to šķīdina un laiž vēna. Protams, ka mājas apstākļos pilnībā to izšķīdināt nav iespējams, kā rezultātā rodas asinsvadu nosprostojumi, un cilvēks burtiski sapūst. Nariki heroīna vietā izvēlējāš coaxil, jo tas vienu laiku bija aptiekās nopērkams bez receptēm. Analoģija ar cofee shop, pērkot aptieka coaxil Tu vienmēr vari būt drošs, ka tas patiešām ir coaxil, nevis kaut kāds heroīna izstrādājums.

Esmu pabijis vairākkārt Nīderlandē dažādos reģionos. Pērn biju Māstrihtā, kur jau bija stājies spēkā aizliegums iegādāties marihuānu, ja Tev nav deklarēta dzīvesvieta Nīderlandē. Citos reģionos, kurš šis liegums nebija un nav stājies spēkā, ne reizi man uz ielas nebija nākuši klāt sīki narkodīleri un piedāvājuši iegādāties marihuānu. Bet māstrihtā ap cofee shop, un ne tikai, dīleru netrūkst, kuri padzirdot, ka runā svešā valodā, burtiski uzbāžas ar piedāvājumiem nopirkt marihuānu. visi kā viens slavēja, ka viņiem esot tikai pati labākā marihuāna. Iesaistoties garākās diskusijāš tiek piedāvāts kokaīns un citas šņaucamas sintētiskas vielas. Te tiešām par visiem 100% darbojas viens no argumentiem par labu marihuānas legalizācijai - legalizējot marihuānu ( iespējai marihuānu iegādāties cofee shopos ) tiek izskausta saskare ar narko dīleriem, kuri bieži pārvilina pircējus un stiprajām narkotikām!!!

Ja Tavā demagoģiskajā homo sovetus argumentu arsenālā ir arguments, ka 90% heroīna lietotāju savas narkomānu nedienas ir sākuši tieši ar marihuānu, tad Nīderlandes piemērs rāda, ka tik pat procentu regulāro coffe shop apmeklētaju, nekad nelietos heroīnu. Lielākoties pateicoties tieši tam, ka ir izskausta saskre ar narkodīleriem. Protams, atlikušie 10% var kļūt stipro narkotiku lietotājiem. Bet ja Tu papētīsi, tad uzzināsi, ka 99% no jau esošajiem vai potecionālajiem anrkomāniem, alkoholiķiem, toksikomāniem, noziedzniekiem, savas dzīves laikā ir ēduši tomātus. vai tas nav šokējoši?!!! Ar steigu jāaizliedz tomātu tirdzniecība, audzēšana, imports!!!


Minot šos nīderlandes piemērus, es nelobēju marihuānas legalizāciju Latvija, pats neesmu un arī netaisos parakstīties par to. Visu pirms Latvijai ir jāizaug līdz Nīderlandes labklājības līmenim, kultūras līmenim, attīeksmes līmenim.
vajag vairāk ripas ēst un viss būs labi
...mad kasīdams kuli...kas tas ira?
...kāds šmaks gan jau ira...:)
Tu esi urla? :)
Re: marihuāna psihiatrijā, tās ietekmes uz jau esošu depresiju un miega traucējumiem
20.03.2013 21:08
Cilvēk ar garo niku jeb virsrakstu "zāle un spice nav viens un tas pats"

Tu esi kaut ko sajaucis... Mums te nesen bija laba diskusija ar mad un, manuprāt, mēs tikām skaidrībā kas ir kas.

Iespējams, jaunieši, nonākot slimnīcā, īsti nemāk pateikt ārstiem, ko ir lietojuši, bet šī nepieaugušo hroniskā nonākšana slimnīcā bija arī pirms legālo spice maisījumu parādīšanās; iespējams, ka tā bijusi ts. pie čigāniem pirktā zāle vai kādas nezināmas izcelsmes tabletes.

Ko jauc iekšā visādās disenēs pārdotajās vielās, narkoloģiju apkalpojošās laboratorijas nemaz nepagūst izpētīt; gan tāpēc, ka dārgi, gan tāpēc, ka nav laika. Taču ik pa laikam tas notiek kāda zinātniska pētījuma ietvaros (kāds taisa disertāciju vai kāds ir izcīnījis kādu grantu), un ir zināms, ka tās visas ir bīstmas vielas. Tāpēc mans teksts iepriekš bija tieši par šo aspektu un šo griezumu; esmu par to, ka visus šo draņķu izplatītājus sēdina uz ilgiem gadiem; tie ir galīgie bērni, kurus viņi čakarē.

Par kanabi un marihuānu vari man nestāstīt, ja Tu nebūtu bijis tik briesmīgi pašpārliecināts, mēs varētu patērgāt, bet izklausās, ka Tev ir teju vai visas atbildes: tad ir grūti ko sarunāt.

Man zināms cilvēks ar multiplo sklerozi lieto, mazina muskuļu spazmas, arī depresivitāte viņam ir mazinājusies; Latvijā var dabūt visu ko, ģimene sagādā, vienam radiniekam ārzemju komandējuma laikā R. Eiropā viens neirologs bija ieteicis; arī onkoloģisko pacientu tuvinieki to meklē un gan jau dabū.

Kas attiecas uz atslodzes vai izklaides nolūkiem, tad katra pieaugušā darīšana.
zāle un spice nav viens un tas pats Rakstīja:
>

Davai, davai turpini tādā garā!



Edited 1 time(s). Last edit at 20.03.2013 21:30 by enfuego.
Enfuego,kā iet :)
Zaebis! Riju ripas un dzīvoju laimīgs līdz nosprāgšu, kādu tu dzīves ceļu beidzot izvēlējies??



Edited 1 time(s). Last edit at 20.03.2013 21:38 by enfuego.
Es domāju dibināt banku,lai visi naudu nes man...pēc tam visu naudu izņemt,un pārdot banku valstij,pa vienu latu :)
Ha, ha, apmēram, kā attaisi firmu un iemaksā 1Ls un pēc tam pārdod Lietuvai un saņem par to PVN :)
Nu ja,taisam firmu - ""Enfuego un partneri"" ,uzaicini vēl Runceni,Eksistenc. un citu:)
bija man garš niks iepriekšējam ierakstam
Re: marihuāna psihiatrijā, tās ietekmes uz jau esošu depresiju un miega traucējumiem
21.03.2013 01:30
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> zāle un spice nav viens un tas pats Rakstīja:
> >
>
> Davai, davai turpini tādā garā!


enfuego777
2006. g. 16. decembrī 05:18
NU es dodu prieksroku papiipeet kanepi un atpuuusties, un riit uz darbu bez pohmelaam. Ja piipee katru dienu tad taa ganja vairs taa necepljajit. 2 reiz 1 reiz meenesi ir vis reaalakais!!!!

Komentārs zem raksta http://www.tvnet.lv/tehnologijas/atklajumi/112228-marihuana_piepilda_smadzenes_ar_asinim/comments

Marihuāna Tevi padarīja par alkoholiķi ?

vai pie tā, ka trieci iekšā šņabi
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tu esi urla? :)

...a kas tas ira???...enfuego???
Apskatie vikipēdujā :)
Re: marihuāna psihiatrijā, tās ietekmes uz jau esošu depresiju un miega traucējumiem
21.03.2013 21:24
Kungi, Jums ar veselību viss labi?
Kas bija?
man viss čikiniekā!
Darbu dabuji,Enfuego? Runcene,kapēc ļauj Mad nekulturāli izrunāties? :)
...lāsēnam pavasara saasinājums...žēl, protams, indigo zēn...:)
kas tas ira?
...ieslēdz dumalku...:)
Ej gulēt :)
...vēl bērnu laiks...
...bet Tev varu nosūtit kādu šūpuļdziesmu...


http://www.youtube.com/watch?v=t-DPm7pXyLo
http://www.youtube.com/watch?v=R_qYstowRcM šmuka dziesma
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 5?
Ziņa: