Vientulība slimajiem un iepazīšanās.

Aizsāka Adam Gontier 

TIZERCĪNS pazemina pulsu un ja to neizvada ārā tad pamošanās nav iespējama....nogulēju 32 stundas,pat pie reanimācijas pasākumu veikšanas ... pamostoties uzzināju ka pazudusi viena diena kautkur...gribēja vest uz psiheni pēc reanimācijas,Draudzene atkal "izglāba" :)
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
30.03.2012 22:02
tetete,

domāt par dzīvi... paskatīties uz problēmām...
Saproti, man nav nekādas dzīves un nekādu problēmu, ir haotiska existēšana četrās sienās no vienas gulēšanas reizes līdz citai.. šodien pirmo dienu jūtos labi, a tā kopš pagājušās piektdienas dzīvoju kkādā panikā, mānijā, tā rezultātā es nespēju izpildīt nekādus pienākumus, darbus, kur nu vēl kko tik excluzīvu kā strādāt algotu darbu.. i kurš mani ņems kkur.
daži cilvēki, kas mani pazīst kopš bērnības un zina par mani visu, un saprot mani, vairs nedzīvo Letlandē, ar dažādiem paziņām utt. kontakti laika gaitā pagaisuši, telefonu neizmantoju vispār, jo man vnk nav vairs neviena, kam zvanīt vai kam gribētos zvanīt. esmu palicis pilnīgā izolācijā. un negribu arī kkādas feikās attiecības ar cilvēkiem, kas mani nepazīst, respektīvi, maximāli savākties un tēlot normālu cilvēku, lai tikai ar mani kāds komunicētu. es reizēm pa mēnesim neizeju no mājas, šodien arī izgāju izstaigāties pēc divu nedēļu sēdēšanas iekšā, sajutos priecīgāks kkāds. man ir sava pasaulīte, kas vnk nesader ar normālu ikdienas funkcionēšanu sabiedrībā. Tu iesaki nemeklēt drūmos cilvēkus, bet kkādus tur nenopietnos, priecīgos, veiksmīgos - tad jautājums ir tikai viens, kuram nenopietnajam, priecīgajam, veiksmīgajam vai kādam tur vēl es šitāds mēsls esmu vajadzīgs vai interesants, a??? protams, ka nevienam. es vienkārši neiederos tajā normālajā pasaulē. un nav vērts melot ne pašam sev, ne citiem, izmisīgi mēģinot kkā iederēties. reizēm vnk dedzinu roku, lai justos citādi, pie tam man patīk visas tās sarkanās kreveles, tāda kā māxla savā ziņā. es negribu melīgas attiecības. tai pat laikā man nemaz negribas runāt, man ir grūti runāt un kko paskaidrot, esmu atradinājies runāt, apmainīties kkādām tur pieklājības sarunām, tēmām, es varu pateikt tikai to, par ko es patiešām domāju. raxtīt ir daudz vieglāk, bet tikpat bezjēdzīgi un maznozīmīgi. es 24 H diennaktī jūtos nelaimīgi iemīlējies, bet pat nezinu, kamā. šī sajūta ir viss, pie kā es turos, lai saglabātu spēju vispār kko just. un es, protams, esmu muļķis te tik gari kko raxtot. bet vai nav vienalga. moš kādam patīk lasīt.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
30.03.2012 22:06
LĀŠĒNS Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ma bija atindēšana slimnīcā no 37 tabl.
> tizercina,draudzene no citas pilsētas pazvanīja
> 112 un tie pa logu ielīda un izglāba atkal...

man žēl, protams, ka Tev ir nepieciešamība to darīt. bet, iespējams, Tu savādāk vienkārši nevari. katrā ziņā pie dzīvības ir vērts turēties.
Kapē jāturas pie dzīvība?
Man pašam ir, precīzāk, bija sociālā fobija, tā kā es zinu par tām četrām sienām, ka neizeju nedēļu laukā (bet gribas), jo nav kur iet utt., man tikai nav šizofrēnijas. Es varu redzēt, ka Tev ir problēmas, jo Tu par tām raksti. Tās ir tās problēmas, par kurām Tu domā, bet nesaki vārdā. Mēs varam satikties, ja vēlies. Es tikai nezinu, cik Tev gadu vai kur Tu dzīvo un nesolu Tev draudzību, jo feiki man arī nepatīk, bet es jau neko par Tevi īstenībā nezinu.
???

Es labprāt satikšos, tiešām. Ļoti vēlētos pats jaunu draugu, tikai Tu tā baigi mani sabiedēji par sevi.
No sākuma gan vajadzētu sakontaktēties privāti un sarakstīties internetā. Nezinu gan, kā Tevi atrast. Varbūt vari iedot e-pastu?
ugh Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mauze Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> pamatskolu es pieminēju tikai cita starpā

Tā teikt, nekas dzīvē jau nenotiek nejauši:)
Bet attiecībā uz orientācijas iedzimšanu, gribētos redzēt kādas daudzmaz ticamas atsauces...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 00:48
adamwgontier@inbox.lv
gribēju kko atbildēt, bet, jā, labāk uzraksti privāti. nav, ko te izvērst komēdiju.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 03:27
vai arī
adamwgontier@yahoo.com
w - protams, ir dabljū, nevis divi v

Naktīs laikam visi normālie guļ, pat ja šis it kā skaitās psihais forums :(
Pa naktim jāduļa ira (jāguļa)
mad uzjautrinās
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 08:02
...pederasts ir un paliks pederasts...lai cik skaisti nemaskējās zern nez no kurienes pagrābtā apzīmējuma - gejs...ak ta nereklamēijiet savu dzīves modeli???...un kā vēl...

...da ko te runāt...

...iedzimtība???...paderastu atmazkas...iedzimtība ir mazam procentam no visas kustoņu masas...

...statistika, kuru neviens nereklamē, rāda interesantu ainu - pedofīli vairāk ir orientēti nevis uz meitenītēm, bet tieši uz maziem puisīšiem...

...geji...smieklīgi...
Cilvēkiem parastajiem mirstīgajiem ir raksturīgi visu izvērtēt pēc savas samaitātības pakāpes,šādi cilvēki teiks:Jēzus ar saviem mācekļiem bija geju kopiena,jo redz nav viņu vidū neviena sieviete!
Pirms pasaules radīšanas cilvēks vēl nebija sadalīts pretmetos(vīrišķajā unsievišķajā) un ietvēra šos abus sevī,tas ir nulltais arhetips,apvieno sevī gan sievišķo gan vīrišķo domāšanu,zemākās dziņas,tādas kā sekss ir sekundāras,primāras ir īsta draudzība,mīlestība,tāda kā bija Kristus mācekļu vidū.
vai cik mad ir LEPNS par savu pareizo orientāciju, pilnīgi dirst gribas. nu ko te teikt - īsts vīrietis.
mad iezviedz
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 12:13
...es konstatēju faktus...jaunie viens otru puļķē dirsā, jo būt advancētam tolerastam ir cool...

...ugh, kura mana rinda Tev tā ieknāba sfinkterī???...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 13:10
mad man tev personisks, jautājums, cik ilgi tu šitā turpināsi, līdz dzīves beigām, kamēr galus neatdosi?
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 13:17
nezinu Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ko nozīmē - "neviens mūsu sabiedrībā necieš
> gejus"? Ir kāds pētījums, kurā pierādīta
> 100% neiecietība? Kāpēc man testiņu neiedeva
> izpildīt? Vidē, kurā es uzturos, neiecietība
> pret homoseksuāļiem nav novērojama - varbūt
> homoseksuāļi un tie, kuriem no viņiem nav bail,
> nav daļa no sabiedrības, neskaitās? Tas gan
> būtu loģiski no homofoba viedokļa, ņemot
> vērā, ka homofobiem bieži ir raksturīgi
> izslēgt no redzesloka visu, kas viņus satrauc,
> un izlikties, ka tas neeksistē.


Atvainojos par neprecīzu izteikšanos. Esmu pamanījis, ka sievietēm patīk draudzenītes ar krāniņiem. :)))
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 13:22
LĀŠĒNS Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ma bija atindēšana slimnīcā no 37 tabl.
> tizercina,draudzene no citas pilsētas pazvanīja
> 112 un tie pa logu ielīda un izglāba atkal...


Un kaa tad draudzene to uzzinaaja? Tu vispirms sadzeries tabletes un peec tam kaadam izstaasti. Tu mums taads aktieris esi :))))
esiedzeru tabl. u sapratu ka sūdi ir u aizrakstija draudzenei...
Lāšēns Tu tā bieži eksperimentē? Par invalīdu var palikt...
Ma patī staigā pa naža asmeni :)
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 18:47
existential fool, ja tas bija mājiens, man nav neviena drauga geja. :)

"Bet etologi viennozīmīgi norāda, ka lielajiem primātiem tēviņu sadursmēs par vietu hierarhijā, uzvarētājs apliecina savu pārākumu pār zaudētāju, imitējot (vai pat realizējot) ar to dzimumaktu. Tb primātu tēviņam anālais dzimumakts nozīmē statusa zaudēšanu. Aizdomas, ka par spīti nupat iznākušajam jaunajam i-padam, cilvēces vairums neko tālu no saviem "džungļu radiem" nav tikusi. Arī cilvēku sabiedrības deklasētākajā daļā mūsdienās līdzīgi notiek ieslodzījuma vietās, kur "nolaiž" pa hierarhijas kāpnēm, anāli izvarojot, vai karadarbības zonās ar gūstekņiem (pēdējais piemērs ir kā Lībijas gāzto vadītāju Muamaru Kadafi pirms nogalināšanas viņa slepkavas anāli izvaroja ar priekšmetiem, lai demonstrētu, ka tas zaudējis savu statusu un ir "nolaists" pašā hierarhijas apakšā)." (c)indulgence no klab.lv

Sievietēm vienkārši fizioloģiski savā starpā tāda veida "nolaišana" pa hierarhijas kāpnēm nav iespējama, varbūt tāpēc vieglāk neķert kreņķi par citu guļamistabās notiekošo. ;)
Lāšēns Fatālists? Ja nu kādu vakaru dzirdēsi "abonents pašreiz nav sasniedzams". Tas nekas?
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 18:53
Lāsēnam vienkārši patīk būt uzmanības centrā un ka citi ap viņu ucinās. Un ta nu jāizdomā visādas slimības vai jataisa baigie suicīdi. :)
existential fool Sen neesmu šeit lasījusi, jau aizmirsu, kas Lāsēns par psihotipu. Ai, nu man jau arī kādreiz patika krievu ruleti paspēlēt. Vēl dzīva:D Labi, ka bez paliekošām sekām.
Ma patī ka ar mani "ucinās" :)
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 20:18
pederasts ir un paliks pederasts... draudzenītes ar krāniņiem.. mani pat salīdzina ar pedofiliem...
Jūs paši te visi esat pārņemti ar sexu, tāpēc bez tā vairāk neko citu neredzat.
Es te uzraxtīju tāpēc, ka jūtos paniski slikti, tādēļ ka vēl ceru, ka varētu atrast kādus draugus, tāpēc ka meklēju emocionālu drošību, tādēļ ka gribu tādu kā "rotaļu biedru", lai nejustos tik šausmīgi fuckin viens, lai noticētu, ka kaut kam vispār ir jēga.
Es uzsvēru, ka esmu psihiski slims, ka vēlos kkādu atbalstu, lai nejustos tik izolēts, jums visiem tikai prātā sekss. Daudzi gribētu mani izdzēst, padarīt par neesošu, neredzēt, izlikties, ka nav tādu kā es. Viņiem sasodīti veicas. es vispār vairs negribu dzīvot, kkā iesaistīties dzīvē.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 20:42
varbūt var iepazīties ar jebko? sākumam...

un par to slimību — vismaz man ir pagaidām grūti to no Tevis sajust, es jūtu vientulību, izmisumu, depresiju varbūt (pazīstamas lietas), bet slimību? .... nē.... man neizdodas.

nu es gan negribu apšaubīt nekādas diagnozes un ar to nodarboties, bet man šķiet, ka slimības jautājums te nemaz nav jāakcentē...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 20:55
Runcene,
Klātienē var sajust, spēja normāli rakstīt ir maldinoša. man jau, pirms vispār bija jebkāda diagnoze, cilvēki aiz muguras teica, ka es esot slims. drīzāk sexualitāte nebūtu jāakcentē. šitā manis pataisīšana par kkādu geju exemplāru gan vienmēr ir sāpīga, man varbūt pašam geji īpaši nepatīk, galīgi nepatīk un neinteresē visa tā geju subkultūra, es vienkārši esmu alternatīvais un pie tipiskajiem gejiem vispār pat neiederos. es vienkārši meklēju spēcīgu emocionālu kontaktu, kas man palīdzētu izdzīvot.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 21:26
bet kāpēc man izklausās, ka Tu vismaz neesi tik ļoti slims, un to Tu tomēr gribi paturēt; tai pašā laikā Tevi saista vīrieši, un tas kaut kā nav svarīgi... hm.

es vienkārši prātoju, palīdzi man saprast.

Tu pat gramatiski raksti pareizi, ar komatiem pirms palīgteikumiem; ja puslodes nesarunājas, tas parasti labi neizdodas, turklāt Tu diezgan stingri un atkārtoti uzsver, ko Tu gribi, tas arī tādos gadījumos ne vienmēr izdodas...

cilvēki runā šausmīgi daudz stulbību, un psihiatrs bieži uzraksta to, ko cilvēks par sevi domā...
bet nu dažkārt var būt tā, ka sev iestāsta līdz tādai pakāpei, ka nevar atšķirt. es, protams, atkal nezinu, bet tā mēdz būt... vienkārši mazliet atļaujos izaicināt Tavu viedokli par slimību.

nu un te vēl atliek piebilst, ka pieauguši ļaudis no attiecībām grib arī kaut ko saņemt, vidējā aritmētiskā variantā; tas tā vairāk teorētiski varbūt ir iespējams, ka var tikai dot un dot.

teiksim, kāds Tevi piesaista sev kā mamma, un tas kādu laiku strādā, bet kādu laiku tikai, un tad Tu vari iekrist vēl lielākā izmisumā; Tev varbūt nepatiks tas, ko es teikšu, bet manas domas ir tādas, ka tas cilvēks Tevi vairāk izmantos, nekā Tu viņu, viņam vajadzēs kādu laiku "paglābt", un tad viņš aizies, jo viņam to vajadzēja tikai tik un tik ilgi, viņam tas apniks, un viss... viņš būs pazīdis, un Tevi pametīs.

tas bija slikts scenārijs, bet vai Tu esi domājis, kā tā arī var notikt? Tas vienkārši ir t. s. "glābēju" psiholoģiskais portrets,



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2012 21:29 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 21?
Ziņa: