ko izvēlamies attiecībām

Aizsāka strawberry 

ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 18:33
Kas ir pamatā tam, ja cilvēks izvēlas nevis savu gadu partneri, bet jaunāku, vecāku? Kaut kas ir pietrūcis bērnībā? Kaut ko nevar pieņemt savā konkrētajā vecumā, sevi, savu izskatu, vai tās ir kādas bailes? Piemēram, ja vīrietis ir kā traks uz jaunām meitenēm...pat ne tik daudz seksa dēļ, bet ja ir vēlme, lai jauna meitene būtu viņam draudzene, lai varētu rūpēties par viņu, iespējams, pretim saņemot mīlestību un pateicību?



Edited 1 time(s). Last edit at 23.05.2012 18:33 by strawberry.
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 19:01
Varbūt nevajag sarežģīt dzīvi ar pārdomām un vienkārši baudīt? Es esmu no tiem cilvēkiem kam sieva un draudzenes ir stipri jaunākas par mani. Par bērnību grūti spriest. Diezgan sarežģīta bija bērnība. Galvenokārt iemesls ir tajā, ka vienmēr esmu juties jaunāks kā esmu patiesībā. Ko man darīt ar sava vecuma sievieti? Nu labi, ja viņai kāposts būtu kā jūra tad saprotams... Ar jauniem es labi saprotos. Jaunība, tas ir iespējas, potenciāls, reproduktīvais vecums u.t.t. Nezinu, ko vēl piebilst. Būt kopā ar jaunu ir forši. Un te nav nekāda ardarbība. Tas viss ir brīvprātīgi. Šīs sievietes labprātīgi grib būt ar mani. Negrībās viņām to vienaudzi. Protams, ka tur apakšā ir psiholoģija bet kāpēc mums dzīvē nespēlēt šīs tētiņu un meitiņu lomas? Ir kāds iemesls?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 19:40
Šitā psiholoģija mani interesē...kaut kāds taču ir iemels. Ne visi garā jauni vīrieši izvēlas jaunākas sievietes. Ko darīt ar savu gadu sievieti? Ja bez seksa nekas cits neinteresē, varbūt arī nav ko darīt. Kaut arī eksistē taču bioloģisko šķēru likums.
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 20:59
Nu redzi, ja es būtu kopā ar savu bijušo sievu tad mums būtu vienu gadu starpība. Bet tā kā mūsu ģimene izjuka tad es izmantoju iespēju un "iegādājos jaunāku modeli". Turklāt ģimene neizjuka tāpēc, ka es akurāt gribētu jaunāku. Šķēru likums arī darbojas. Gan vienā gan otrā veidā. Bet sekss te noteikti nav primārais. Primārāka ir vēlēšanās būt kopā ar jaunu sievieti. Tas viss varbūt teoretizēšanas pēc ir svarīgi bet praktiski ikdienā mūsu 17 gadu starpība nekādi neizpaužas. Kad vajag, esam nopietni, kad vajag, ākstamies. Es ākstos vairāk. Tāpēc, ka es esmu āksts "po žizņi". Kā saka, nenopietns cilvēks.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
jkl
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 21:21
kam ta patīk veca miesa??
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 22:07
Nu tak sanāk, ka jaunām meitenēm patīk:)
Vai arī miesā nav tā sāls.
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 22:34
Ne, tā noteikti nav, ka jaunām meitenēm patiktu veca miesa. Ir tā kā Tu saki, ne miesā ir tā sāls... Miesas vecums šajā gadijumā tiek pieciests. Un nevarētu teikt, ka baigi jau nu būtu jāciešās (manā gadijumā). Miesa ir puslīdz labi saglabājusies. Āda nav ne sakrunkojusies, nedz atkārusies, nedz saules apdedzināta :) Nu, riep ir... :( Bet tā nav spoguļa slimība smagā formā :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 22:54
daudz nezinu par teorijām, jo šis ir tas mirklis, kur grūti spriest, jo katrs psihes pētnieks runā kaut ko savu.

sākot ar "visa Latvija dzīvo pedofilijā" un beidzot ar "lai taču katrs dara, kā grib, ja abi jūtas labi".

cik vērots, tad vīrieši ir tēva lomā, ja agri bijis jāvāc mazākie, nav bijis īsta tēva vai slimīgs, citreiz galīgs kretīns... teiksim tā, mammai mazliet partneris. un arī ir vērots, ka daži vīrieši šo lomu veic labi, jo palīdz sievietei attīstīties: sūta augstskolā, palīdz iekārtoties darbā utt., bet šī loma bērnībā vīrieti var arī salauzt, ja ir par daudz.

tā kā domāju, ka sieviete tomēr vairāk izvēlas sev vīrieti, nevis otrādi, tad viņai vajag tēvu, un viņa to "zina". un tur atkal ir savi knifi.

man šķiet, ka šīs lietas nav maināmas vai ir maināmas minimāli (varbūt atkarā no cēloņiem), jo Vudijs Allens pēc cik tur psihoanalīzes gadiem (ļoti daudziem) joprojām mīl jaunas sievietes.

(ku! bija kaut kad ielicis savu bildi, nu galīgi nav veca miesa :)
Re: ko izvēlamies attiecībām
23.05.2012 23:33
Paldies Runcenei par augsto novērtējumu bet bilde ir jau paveca. Lai būtu godīgāk, nolēmu profilu mazliet atsvaidzināt un ielikt vienu pērnās vasaras bildi...

http://dating.inbox.lv/viewprofile.php?popup=1&id=V1Dj4ryP5OM,

p.s. Tā kā tetovējumi man nav tad kaut kā tak jāceļ to pašapziņu :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad smīkņādams
Re: ko izvēlamies attiecībām
24.05.2012 00:41
...nja...nopietns temats...
Re: ko izvēlamies attiecībām
24.05.2012 01:03
Nē nu labi, es jau ne par Ku! :)
Tik tā sanāca, ka Ku! uztvēra bik personiski:)
Galu galā visas miesas reiz noveco.
Re: ko izvēlamies attiecībām
24.05.2012 01:09
Es nekādu kreņķi par to miesu neķeru. Tāpat beigās tārpi apēdīs. Bet bildīti sen bija laiks nomainīt :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ko izvēlamies attiecībām
24.05.2012 01:11
Nemaz nezināju, ka inbox veic arī iepazīšanās funkcijas
Re: ko izvēlamies attiecībām
06.07.2012 01:18
Es kaut kā vienmēr nejauši esmu izvēlējusies vecākus vīriešus (ar izņēmumiem), ļoti reti ir tā, ka piesaista sava vecuma vīrieši.Nezinu, kāpēc tā, it kā nemeklēju tēva prototipu, lai gan, savā ziņā, mans pašreizējais draugs dzīves uzskatu un izrādīšanās ziņā kaut kur ir viņam līdzīgs.
Te tik tiešām nevajag daudz par to domāt-ļoti daudziem un daudzām partneri/partneres ir jaunāki vai vecāki. :) Pašai patīk vecāki vīrieši, kaut ar 2 gadiem, bet vecāki-ar jaunākiem sevi vienkārši nevaru iedomāties. :) (zinu, ka tam saistība ar tēva trūkumu). Bet īpaši tas nesatrauc, esmu laimīga, ka tā, jo nezinu, ko es ar mazu, zaļu gurķi darītu :D pati jauna, bet nu tas man tāds apzīmējums puišiem, kas tikko vēl aiz mātes brunčiem slēpušies :D Ne pieredzes dzīvē, ne darba izaugsmes, nekā.. :) Heh, nu man personīgi nekādas intereses. :) Manās acīs vīrietis ir tāds, kurš ir gana daudz pieredzējis, zin, kā jāapietās pret sievieti, kā jāuzvedās sabiedrībā (ne tā, kā tagad jaunieši-pat grūtnieci apsēsties nepalaiž autobusā), kurš spēj runāt par daudzām tēmām, nevis zin tikai k.ko par mašīnām un alus veidiem, kurš nepavada katru piektdienu klubā, kurš nemeklē sexu, bet partneri, ar kuru būtu iespējama nākotne, kurš meklē k.ko dvēseles mieram un ir gana izdauzījies, lai ar mani kopā pavadītu laiku mierīgāk, nevis skrietu uz klubiem un rallijiem. :) Gaumes ir dažādas. Cilvēki tāpat. Daži taču 18 gados vairāk no dzīves saprot, kā citi 30. :D
aberz
Re: ko izvēlamies attiecībām
17.07.2012 04:01
manliekas ka ir cilvēki kas neredz un ir cilvēki kas negrib redzēt
pasaule ir dažāda bērna pusaudža tur sievietes vai omītes acīm
tapat vecmetias vai mātes vai prostitūtas pasauli redz citādi
a citu neggrib redzēt vai neredz vienk

tāpec nevaig līst citu ādā

diemžel arī psihiatres iedalās pēc šitās skalas
tāpeč labāk vispār nelīst pie šitām .,..
vēl ar kautkādiem tādiem jautāumiem

jo reāli dzīvē notiek viss
jautājums ko no t redzat jūs
ko gribat reedzēt

tikai nesākiet stāstīt kas ir normāli
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 22?
Ziņa: