Trauksmes sajūta

Posted by gab 

gab
Trauksmes sajūta
July 23, 2012 11:47AM
Sveiki,
pēdējā laikā nomoka trauksmes/stresa/steigas sajūta atrodoties darbā- it kā ne par ko nav jāstreso un nekur nav jāsteidzas, bet visu laiku tāds stresiņš un gribas steigties, skriet, darot jebko!
varbūt varat ieteikt kādus elpas vingrinājumus vai da jebko!

Liels paldies :)
Re: Trauksmes sajūta
July 23, 2012 03:57PM
Antistress tabletes,balderiāns,magnijs,kalcijs.tāpat kāds labs vitamīnu komplekss derētu.
zive
July 23, 2012 11:41PM
Ir N-tie veidi kā viegli un vienkārši iemācīties relaksēties, bet katram ir jāatrod savs veids - kādam tā būs relax mūzika ko var kombinēt kopā ar ūdens procedūrām, īpaši tagad, vasarā, kad var peldēties (ja vien tas patīk)..., ja līdzekļi atļauj, iziet kādu masāžas kursu..., da kaut vai iegādāties elektrisko masāžas gultu :)))
Mazliet grūtāk ir tā uz ātro iemācīties meditācijas tehnikas, bet principā, arī nekas grūts...
Kas vēl - ir 1000 un 1 veids, kā nomierināties...

Varu ielikt arī mazu gabaliņu par tā sauktajām irracionālajām (Иррациональное (от лат. irrationalis — неразумный, бессознательный) "bailēm" (varbūt kādam noder):

Интуиция и ощущение являются функциями, которые находят свое осуществление в абсолютном восприятии постоянной смены событий. Следовательно, по самой своей природе они будут реагировать на любое возможное обстоятельство и будут настроены на любую абсолютную случайность, утрачивая тем самым все рациональные измерения. По этой причине я называю их функциями иррациональными в противоположность мышлению и чувству, которые находят свое осуществление только тогда, когда они оказываются в полной гармонии с законами разума" (ПТ, пар. 739)."
"Лишь только потому, что иррациональные типы подчиняются суждению и восприятию, было бы совершенно неправильным считать их "неразумными". Справедливее было бы сказать, что они оказываются в высшей степени эмпирическими. Они целиком основываются на опыте" (ПТ, пар. 616).

p.s. uz veselību! :)
zive
July 24, 2012 12:31PM
ā, jā..., un vēl..., es jau varu padalīties tikai ar to, kas ir palīdzējis man pašai: tas ir tas pats Ekharts Tolle, konkrēti grāmata "О ЧЁМ ГОВОРИТ ТИШИНА"... Interenetā to var atrast un bez maksas lejupielādēt audiogrāmatu - manuprāt, labākais un lētākais veids, kā iemācīties dzīvot mierā, harmonijā, būt saskaņā ar sevi un nepazaudēt iekšējo līdzsvaru...
Bet no psihoterapijas metodēm par ātrāko un efektīvāko metodi uzskatu EMDR metodi.
gab
July 25, 2012 02:58PM
paldies par ieteikumiem :)
un, Zive, es noteikti palūrēšu to grāmatu- kaut kā pēdējā laikā nav sanācis pat ko lādzīgu palasīt

aa, un vēl es netā salasījos, ka arbūzos ir daudz magnija- tā, ka tagad ir īstais laiks ;)
July 26, 2012 11:48PM
Jaa nestreso!
.
July 28, 2012 03:06AM
klibais aklajam nav ceļarādītājs
PROZĪT!
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.