nerealitātes sajūta,vēl kādam tā ir?

Posted by kaste 

nerealitātes sajūta,vēl kādam tā ir?
July 25, 2012 02:34PM
Pēkšņi daru kaut ko un jūtu tāda debīla sajūta,apzinos kur esmu bet viss tā kā svešs,nereāls,nepatīk ko redzu,nepatīk,ka cilvēki runā,sākas ņirboņa,bailes,sirdsklapes un tad sēžos uz grīdas,palīdzēja diazepams,jo ir epileptoformas lēkmes,tagad pat 3seduxeni nepalīdz,sākās pēc nervu stressa kurš turpinās,pieraksts pie neirologa pēc ned.
Re: nerealitātes sajūta,vēl kādam tā ir?
July 25, 2012 05:24PM
oo jaa kaste..man taa nerealitaates sajuuta ilgu laiku ir bijusi un veel shad tad uznaak....iipashi kkur aaraaa..tad viss liekas diivains,apzinos,ka viss ir kaa vajag,bet taa sajuuta..taa sajuuta ir vnk pretiiga...ari galva dulla taadaa briidii

Edited 1 time(s). Last edit at 07/25/2012 05:24PM by zancha.
July 25, 2012 06:04PM
bet Tev ir tā ka sirdsklapes,bailes,un pat nespēja atbildēt uz jautājumiem un pacelt rokas lai paņemtu zāles?jo man ir tā,ka nereaģēju uz neko,bet redzu dzirdu visu... :((
July 25, 2012 06:14PM
tas Tev tagad tikai saakaas?
man kad saakaas VD,tad man viss bija kopaa...t.i pirms kaadiem 5gadiem..tagad vairaak ir atseviski tie simptomi...un nerealitaates sajuta arii...
July 25, 2012 11:42PM
nu tik smagi tagad,ir bijis bet ne tik traki...
July 26, 2012 11:47PM
Es dziivoju 5 gadus jau nerealitaatee, galvenais ir par to nedomaat, bet tas uzmaaciigaas un nekontroleejamaas domas(bailes, tur sap, tur sirds, tur assinspiediens, ir tikai ka to domu tu nevari kontroleet, vinja pati naak ieksaa smadzenees un valda paar tevi)
July 26, 2012 11:51PM
tipa sajūta,ka tu nesi tu,tipa ta?tu visu saproti,esi pie pilna prāta,bet tajā pašā brīdī,jūties kā citplanētietis...
July 27, 2012 12:00AM
Nu teiksim ta, es juutos, ka visi domaa ka ar mani nav kautkas kaartiibaa, bet aciis saka ka ar mani vis ir kartiibaa. Par to citplaneetiesu buusanu ir taa, tu vinjus vari arriii deeveet par vienkaarsi veseliem cilveekiem.Vaaardam nav noziimes kaadu tu piemet klaat.

Edited 1 time(s). Last edit at 07/27/2012 12:01AM by enfuego.
October 21, 2012 09:11PM
enfuego- Tev tā nerealitātes sajūta ir visu laiku? vienalga kur atrastos un bez apstājas?
October 21, 2012 11:41PM
Nerealitātes sajūta parādījās pēc manas pirmās panikas lēkmes, tagad lietoju zāles, un nav nerealitātes sajūtas, bet ir arī citas problēmas, samierināšanās lietot zāles visu mūžu!
October 21, 2012 11:46PM
Un kādas zāles lieto?
October 22, 2012 01:10AM
Es varu pateikt, Antidepresantu un nomierinošo trankvilizātoru, bet es tev saku ka tas tev neko nedos, jo tev pilnībā nav nekādas saprašanas par zālēm un to iedarbību, nāksies izglītoties, bet tas ir pēdējais variants, kautgan es uzskatu ka tev nekas nepalīdzēs izņemot zāles, vismaz iesākumā.
October 22, 2012 04:33AM
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es varu pateikt, Antidepresantu un nomierinošo
> trankvilizātoru, bet es tev saku ka tas tev neko
> nedos, jo tev pilnībā nav nekādas saprašanas
> par zālēm un to iedarbību, nāksies
> izglītoties, bet tas ir pēdējais variants,
> kautgan es uzskatu ka tev nekas nepalīdzēs
> izņemot zāles, vismaz iesākumā.

kas Tev īssavienojums smadzenēs?
October 22, 2012 12:11PM
Saproti kā gribi. Tev jau nu loģiski īssavienojums.
October 24, 2012 10:10PM
existential fool Rakstīja:

> kas Tev īssavienojums smadzenēs?

:D
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.