Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...

Aizsāka Heterogejs 

Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
02.09.2017 09:30
Aizdomàjos..ja vìrieti interesè tikai.lai sieviete apmierina viñu oràli mèneśiem ilgi..bez klasiskā seksa..izvairàs no tà.tad maybe tas arì velk uz kko līdzìgu śim neizlèmìba starp siev.un vìr.?
Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
02.09.2017 10:39
Nsss Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Aizdomàjos..ja vìrieti interesè tikai.lai
> sieviete apmierina viñu oràli mèneśiem
> ilgi..bez klasiskā seksa..izvairàs no tà.tad
> maybe tas arì velk uz kko līdzìgu śim
> neizlèmìba starp siev.un vìr.?

Gan jau pārāk pasīvs. Klasiskais sekss prasa daudz lielāku piepūli no vīrieša. It īpaši, ja viņš nav sportisks.

Otrais variants, ka sieviete viņu vairs nesaista vai arī nepatīk viņas uzvedība parastā seksa laikā, vai arī sekss liekas par parastu. Orālā seksa gadījumā vajag mazāku intimitāti, fizisku saskarsmi. Varbūt viņš domā par citām vai arī citas fantāzijas, ko sieviete nepiedāvā.
Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
02.09.2017 11:10
Šausmas kàds murgs..jo vairàk iepazìstu vìr.jo vairàk gribu dzìvot viena.àmen.
Man nav ne jausmas, ko pārdzīvo tēmas autors, varu vienīgi padalīties, ka, būdama precēta hetero, pēc 30 gadu vecuma pēkšņi izjutu iekāri pret sievieti. Tas nepalika tikai pārdomu līmenī, man bija intīma draudzene, tāda pati precēta hetero kā es, bet vienā brīdī sapratu, ka šajās attiecībās abas izspēlējam kaut kādu neapzinātu dvēseles drāmu. Vēlāk nonācu līdz secinājumam, ka tolaik biju ļoti ievainota attiecībās ar vīrieti, iespējams, tas arī kaut kādā mērā zemapziņā uzjundīja bērnībā piedzīvotās seksuālās vardarbības traumas. Vienlaikus bērnībā biju uzaugusi ar emocionāli un fiziski vardarbīgu māti.

Šīs attiecības ar sievieti bija sava veida zāles tieši kontrasta dēļ - tajās bija ļoti daudz maiguma, pietātes, jutekliskuma, jūtīguma, glāstu, uzticēšanās, priecāšanās par tuvību.... Kaut kādā dīvainā veidā, priecājoties par otras sievietes nebūt ne perfekto, tomēr man tik pievilcīgo un tīkamo skaistumu, iemīlēju arī savu ķermeni - un mudināju viņu iemīlēt savējo. Varbūt tas, ka viena no otras neko negaidījām, pieņēmām tādas, kādas esam... Viņa bija (ir) tāds dabas bērns - tīrs un dabīgs, nepieradināts skaistums gan iekšēji, gan ārēji...

Gribu teikt, ka tas bija kaut kādā mērā terapeitiski, tomēr izvēlējos šīs attiecības pārtraukt tieši tādēļ, ka apzinājos to kompensējošo mehānismu un nevēlējos otru izmantot un negribēju arī pati būt projektors, lai gan izpausmes jau bija patiesas. Dažus gadus vēlāk uzzināju, ka tolaik viņas vīrs bija ļoti vardarbīgs pret viņu... Viņa bija pirmā sieviete manā mūžā, kurai spēju uzticēties. Mēs pieķērāmies viena otrai kā divi ievainoti bērni, bet nezin kāpēc tam bija seksuāla pieskaņa. Tomēr ne brutāls, piedodiet, drāziens un, viennozīmīgi, tas nebija tikai sekss. Man būtu gribējies tādas attiecības ar vīrieti, bet nepietika arī ar attiecībām ar šo sievieti, jo gribējās arī to, ko var dot tikai vīrietis...

Man joprojām ļoti patīk tā meitene un arvien šķiet, ka ne ar vienu citu nav bijuši tik maigi un jutekliski skūpsti, bet es vairs neatļaujos neko ārpus "normālā", lai gan nav jau tā, ka negribētos - vienkārši apzinos, ka to, kas man pietrūkst, var atrisināt arī citādākā veidā, kas nerada iekšējus konfliktus.

Tas gan - es nevarētu atturēties, ja nepieņemtu to, ka manī ir šī daļa. Es pieņemu, ka tā ir, tomēr izvēlos dzīvot un tuvas attiecības veidot ar vīrieti.
Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
03.09.2017 16:00
Jauniešiem jau gribas eksperimentēt, nevajag no tā iztaisīt traģēdiju. Un svarīgs faktors ir arī tas, ka geji tomēr ir samērā prestiža lieta. Būdams gejs, savu partneru lokā vari iepazīt arī gleznotājus, mūziķus, rakstniekus. Ja paliec hetero un esi vienkāršs puika, tad šī sociālā pieredze izpaliek un tā arī paliec kārpoties pa savu šķiru.
Homoseksualitāte - prestiža lieta? Latvijā? Nopietni????? Vispār diezgan traki, ja cilvēka spējas, apdāvinātību utml. vērtē un saīstā ar viņa seksuālo orientāciju. Bet tas nu gan nav gluži tiesa, ka sociālā pieredze ar mūziķiem, māksliniekiem utml. heteroseksuāļiem ir liegta.
Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
03.09.2017 23:27
laimonis3 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jauniešiem jau gribas eksperimentēt, nevajag no
> tā iztaisīt traģēdiju. Un svarīgs faktors ir
> arī tas, ka geji tomēr ir samērā prestiža
> lieta. Būdams gejs, savu partneru lokā vari
> iepazīt arī gleznotājus, mūziķus,
> rakstniekus. Ja paliec hetero un esi vienkāršs
> puika, tad šī sociālā pieredze izpaliek un tā
> arī paliec kārpoties pa savu šķiru.


Nu, šito var izdomāt tikai praidējošie homoseksuālisti. Un tad brīnās, ka viņus diskriminē. Domā, ka visi mākslinieki ir geji un lesbietes?
Re: Homoseksualitāte... Nezinu ko iesākt... Lūdzu palīdziet...
04.09.2017 11:03
:D laimonis aplaimojies pavisam..sorry..nu nav citu komentàru
Pamēģini padrocit pie gelu video un īsi pirms orgasma vajag pārslēgt kaut ko ļoti pretīgu. Tam ir jāiziet kurss. Ķīnā tā jau gadu desmitus ārste homoseksuāļus un Palīdz. Katrā ziņā ja kaut ko dari ar vīriešiem tad izvēlies sieviskikus ideāli būs ja mīlēts ar transseksuālis jeb shemale. Tas arī noliec uz sievišķību. Nekāda gadījumā nedrīksti mēģināt ar īstu vīrieti. Kā apetīte rodas ēdot
Ķīnā ari ar elektrību gejus ārstē,un ir labi panākumi.
Persona nav frīks! Noriebies skaidrot. Tad jau visi nesen dzimušie un ar veselības(nevis orientācijas!) problēmām ir frīki? PSC Kad veselība sakārtosies tad paskatīsimies kuri būs frīki..
Tu esi frīks kuru vajag ar elektrību paārstēt!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 9?
Ziņa: