atmetu smēķēšanu

Aizsāka iaiaiaia 

atmetu smēķēšanu
05.09.2012 10:57
Čaučau.
Pīpēju no gadiem 11 vai 12 kādus gadus 10 aptuveni. (stāsts par to, kā sapratu, kā pieaugu, kā mainījās domāšana tiek izlaists)
Pa īstam samīzos un tiešām atmetu ar roku cigaretēm bija tad, kad sāka nonstopā parādīties tādas nepatīkamas sāpes kreisajā rokā, un kreisajā pusē, krūtīs un tajā apkārtnē. Nepīpēju jau trešo nedēļu. No sākuma bija sāpes krūtīs, bet pārgāja, domāju, ka esmu izglābts, bet trešā nedēļa un sāpes atgriežas. Jau trešo dienu, visas dienas garumā ik pa laikam sajūtu sāpes. Saprotu, ka ir iekšējs nemiers kaut kāds sakarā ar to, ka esmu atņēmis organismam lietu, pie kā viņš ir pieradis daudzu gadu garumā, bet neesmu profiņš šajā lietā.
Kas tās par sāpēm? No kā viņas ir radušās? Tas ir stresiņš vai tas ir kas cits? Un kā atrast mieru... jau zakaļibala, garastāvoklis it kā pozitīvs, jo beidzot dzīvē esmu sācis darīt to, ko patiešām vēlos, bet tās sāpes jau no paša rīta to garīgo vienkārši sačakarē. Prieks ir kā grūti aizsniedzama prece augstā veikala plauktā...
Re: atmetu smēķēšanu
05.09.2012 11:19
Es uz jautajumien nevareshu atbildet jo esu atkarigs no tabakas . Jau ilgu laiku pipeju esu meginajis mest bet ar tadu domu ja vareshu nometishu ja ne nemocishu sevi agrak ljoti daudz pipeju diena 40 cigaretes varbut vairak neesu ta skaitijis bet no dzives zinu ka atkariba tas ir kaitkas nenormals un nesaprotams pipeshana ir vairak ka ( pieradums )
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 11?
Ziņa: