Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?

Aizsāka nemiers 

Esmu pārliecināts ka mani dažkārt ļoti nejauki ir aprunājuši aiz muguras MAN DZIRDOT un man tas dažkārt liekas tik neticami, ka es pat izdomāju ka tas nav noticis (drīzāk lai sevi saudzētu), bet ļoti interesanti būtu pārbaudīt vai tiešām tā teica, jo es pats bieži vien tam nevaru noticēt! Pats vienmēr cenšos būt pieklājīgs, bet man laikam ir ļoti laba dzirde... Ja man ko tādu acīs pateiktu, tad būtu savādāk, varētu sadot kaut vai pa muti..., bet ja tas notiek aizejot tā klusi "pie sevis noburkšķot" vai patālāk, es pats īsti nesaprotu, tas notika vai nē... šaubas... Mani besī tāda nenoteiktība! Vai ir nopērkama ierīce, kas ieraksa visu dzirdamo tādā kvalitātē kā laba cilvēka auss par saprātīgu cenu (<=300Ls) ? Mobīlie telefoni laikam nederēs. Būtu forši ja varētu patīt lenti atpakaļ uz pāris stundām un pārliecināties kas un kā patiesībā ir bijis (+ ierakstīt datorā protams)!

Paldies!
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 11:25
labāk gan aizej pie psihiatra, izrakstīs Tev piļuļkas un varbūt tad ar aprunāšanas aiz muguras beigsies i naudu par dārgām ierīcēm nevajadzēs tērēt :)
existential fool,
Tu domā ka tādas lietas nenotiek, cilvēki ir kaut kādi enģelīši Latvijā, šajā sašķeltajā multikulturālajā sabiedrībā?! Aprunā, un kā vēl, pļūtī pa labi un kreisi, vai arī Tu esi no citas planētas ja to neredzi/nedzirdi! Izņem pampersus no ausīm! Visādi "urlveidīgi radījumi", nešpetnas cacsas, utt., "krievu mātes" valodas lietošana, tas viss ir realitāte! Cita lieta, ka par to varbūt nevajadzētu tik ļoti cepties, lai jau tie cilvēciņi paši cepjās savā ļaunumā, ja tik ļoti vēlas, bet ja kas tāds notiek, tas diemžēl ļoti sabojā pašsajūtu. Tomēr, varbūt nenāktu par sliktu ka tādi dirsēji, ja pārāk daudz nodarbojas ar kaitniecību saņemtu sodu, piemēram, fingāļa veidolā zem acs, un tādējādi tiktu izglītota un uzlabota sabiedrība? :) Es gribu dzīvot pozitīvākā vidē!

"laba cilvēka auss" - tfu... bija domāts "jutīga cilvēka auss". Neesmu gan gatavs izmest par šādu iekārtu tik lielu naudu (300Ls), vienkārši interese. Un neesmu es baigi sacepies, negribu visus pabāzt "zem mikroskopa" (lai runā ko grib...), tikai dažreiz besī kad kas tāds atgadās.

Ar "piļuļām" un psihiatru man vienreiz pirms kādiem gadiem 10 ir bijusi saskarsme. Biju pārāk sastresojies dēļ problēmām dzīvē un izdomāju: "nu labi, aiziešu, varbūt palīdzēs". Diemžēl negatīva pieredze. Man izrakstīja tādas zāles ka gulēju kā beigts! Beigās es tai psihiatrei piezvanīju un pateicu ka uzskatu ka no psihiatriem vajag turēties tālāk un viņa man piekrita! Vispār es ārstēšanu ar "piļuļām" uzskatu lielā mērā par pseido-zinātni. Kāda tur ārstēšana, ja padara par nespējīgu "dārzeni"?
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 17:46
Nemieram

Kāpēc Tu ieliki šo postu psihiskās veselības sadaļā?
Ir taču visādi forumi, kur var konsultēties par tehniskiem jautājumiem, par visādām ierīcēm un to iegādi.

Bet kas tur tāds ir, ka aprunā? Visus aprunā. Gan jau ka mani arī aprunā, patiesībā es droši zinu, ka tas notiek. Nu un tad? Es nemaz nevaru būt visās vietās, kur to dara. Dzīvo nost un neņem galvā, kāpēc tādēļ bojāt nervus un šķiest naudu?

Un Tu nevienu neaprunā? Ja uznāk škrobe, ka Tevi aprunā, atceries, ka visi to dara. Tagad arī Tu aprunā, piemēram, visādas cacas, urlas un psihiatrus... un kam no tā kāds sliktums?

Bleķis, aizmirsti par to.
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 18:17
Pa muti var dot,ja acīs pasaka,a ko uztraukties ko kāds runā aiz muguras?Priecājies,liels vīrs esi,bomžus varbūt neaprunā,bet arī droši nevar garantēt.

jekabs19@inbox.lv
Runcene:

ieliku tāpēc ka jutu ka tas iespaido manu psihisko veselību, bet sapratu ka tas viss ir garām tāpēc šodien pat aizsūtīju emailu lai šo tēmu dzēstu. Esmu arī iepriekš piedalījies DR.LV forumā (citā sadaļā), man patīk ka te ir gudri cilvēki. Ja tēma netiks izdzēsta, lai jau paliek. Vakarnakt biju apdzēries (un arī šodien), gribējās parunāties. Klusēšana laikam zelts tomēr (ja negribi vircas šalti saņemt uz galvas)! Arī par tehniskām lietām, ja ir saprašana, labāk pašam izpētīt, nevis forumoties. Neba baigi svarīgi, nelāga oma pie vainas... Gan aizmirsīšu.

Ja aprunā tas ir ļoti slikti, tas noteikti nav normāli! Nevajag uzskatīt ka tas ir normāli, kad kakā Tev uz galvas! Tieši šādi arī psihiskas problēmas var rasties, kad sakakā kaut kādas cūkas par daudz uz galvas, šīberis var aiziet ciet! Nedrīgst to pieļaut!

"Dzīvo nost" - vecais teiciens! :) Tipa dzīvo, bet gaidi nāvi! Man nepatīk... Es pats ļoti reti kad kādu aprunāju, bet ja gadās un tas notiek nepamatoti, man ir liela škrobe - kā es tā tik ļauni izdarījos! Bieži vien esmu atvainojies personīgi.

ivars61:

Ha, bomžus neaprunājot, kādas muļķības! Kaut kādi svētie bomži Tev laikam rādās :) Bomzis rakājas pa mistasti un sieviete garām iet ar dēlu un saka "re kāds kārtīgs cilvēks, tev arī par tādu miskastnieku vajadzētu kļūt"! Tfū, kaka... Nav ko te pīt iekšā kaut kādus bomžus! Par šo vari veidot atsevišķu tēmu, ja vēlies.
ivars61: "Pa muti var dot,ja acīs pasaka,a ko uztraukties ko kāds runā aiz muguras?"

Kad to dara aizmuguriski tas drīzāk ir vēl nepatīkamāk. Protams, var jau mēģināt neņemt galvā.
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 22:59
Uztaisi biezāku ādu,iedzer kādu alu un nomierinies,es kādā sakarā jau nesen teicu-nevajag būt tik jūtigam:)))Nu aprunā arī mani,a man pie kājas:)

jekabs19@inbox.lv
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 23:15
Nemiers! Esmu gājis simtiem simptomiem cauri, un arī šis bija vienu brīdi iecienītākais simptoms, kas man nepatika, ka mani kāds aprunā, un tad es jūtos pazemojoši, jo nespēju nekādīgi atriebties. Jo esmu svarā 60kg un maza auguma, un ir mazvērtības kompleksi, ka esmu pa vāju vīrieti, un nespēju savu vārdu pateikt, jo bail ka izgāžos, un nevarēšu paciest sakāvi. Bet tas jau man no bērnības tika iedzīts, skolā visi pazemoja un sita, un tas palika kā trauma uz visu mūžu kas vecuma liek sevi manīt. Bet tas ir manā gadījumā, man ir arī bijis bez pamata domas, kad eju kādam garām, un viņi kautko pasmejās, man uzreiz pirmā doma ira, ka par mani pasmējās un tad es domāju, kas atkal manī neizskatās kā vajag, visu laiku es cenšos pielāgoties citiem, nu ir tā bijis arī!
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
30.10.2012 23:32
nemiers un enfuego
vajag biežāk teikt tādu vārdu-pofig.
jo biežāk teiksi tādā situācijā sev to,jo tas ārtāk aizies līdz zemapziņai,un tad kad kāds smiesies vai dzirdēsi aprunājam,būs pofigistiska attieksme,to gan nevajadzētu vispārināt un kļūt absolūtam pofigistam,bet pret nepatīkamām situācijām gan-ideāla aizsardzība.

jekabs19@inbox.lv
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
31.10.2012 00:27
Es pofig jūtos tikai tad kad esmu šmigā, tad gan esmu baigais ērglis Failu hostings Bet reāli alkohols to pofigu forši vienmēr uzlika virsu, kā masku. Jo zāles to nenoņem.



Edited 2 time(s). Last edit at 31.10.2012 00:28 by enfuego.
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
31.10.2012 10:02
enfuego
Tas ir saistīts ar pašvērtējumu,tb-psihologiska lieta.alko ietekmē pašvērtējums pieaug būtiski,zāļu-tikai tad ja tiek ārstēta depresija,bet-pašvērtējumu noteikti var pacelt bez alko,vnk nodzerties tomēr nebūtu forsī.

jekabs19@inbox.lv
Re: Aprunāšana aiz muguras! Ierakstīšanas iespējas?
31.10.2012 10:30
Dzīve ir pārāk īsa, lai uztrauktos par to, ko citi domā. Dari to, kas Tev jādara un dari to priekš sevis... (pilnībā piekrītu šim citātam.... varbūt pamēģini domāt līdzīgi... )
Īstenībā jau lai aprunā
normāli tiekas aprunā notikumus nebīda jo viņi tikai aprunā.

Piem viens man prasīja lai ierakstu sex ar viņa sievu jo viņam liekas ka viņa laiž pa kreisi
Piem jaunas sievietes savus sexus apruna ar draudzenem

nu vesela plejāde runātāju kas gaida kad kāds kautko darīs lai būtu ko runāt
tāpat kā psihiatri tā jau arī ir profesija kura visiem viss kas liekas jo nekā
konkrēta nav... tjipa uz baumām un kautkādiem novērojumiem savstarpējo klačū rezultātā
notiek nekas, izrakstītas zāles un turpinās aprunāšana aiz muguras

piekam psihiatri pērsvarā ir slimi cilvēki ar psihiskām traumām vai trankvilizātoru
narkomāni

a noklausīties var
itkā mob telefons spiegu kur tu atstaj kautkur kādā apavā vai vāzē
un iezvanies no mob un klausies ko runā

gan jau ka ir citi bet būs ka diktafoni vai stacionāri kautkādi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 16?
Ziņa: