Svara zaudēšana

Aizsāka DinaDina 

Svara zaudēšana
03.11.2012 18:23
Labdien! Man ir 43 gadi. Pēdējā laikā jūtu, ka divu mēnešu laikā ir pazudusi sēžamvieta, kājas kļuvusas ļoti tievas. Itkā visu ēdu kā parasti, bet izskaidrojuma svara zaudēšanai nav. Zinu skaidri, ka lentenis utm. man nav. Esmu dzirdējusi, ka svarā krītas uz nervu pamata un arī tad, ja ir vēzis. Analīzēs nekas slikts neparādās. Lūdzu dodiet kādu skaidrojumu tam, citādi naktīs pat mierīgi nevaru gulēt. Gaidīšu atbildes.
Re: Svara zaudēšana
03.11.2012 18:35
Svara zudums var būt dažādu vitamīnu trūkuma rezultāts,piemēram B grupas,bet parasti tad ir vēl kādi simptomi,var gan būt arī uz nervu pamata,pats esmu zaudējis stipra stresa laikā 1kg dienā,kopā ap 20 kg.Jautājums-vai negulēšana ir cēlonis svara zudumam vai sekas,saistībā ar nerviem to iespējams ka tā nevarētu noteikt,varbūt jāpanāk lai miegs būtu labs.Bet nu fakts,ka svara zudums varētu nebūt vienīgais simptoms,varbūt ir vēl kādi?

jekabs19@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 03.11.2012 18:36 by ivars61.
Re: Svara zaudēšana
04.11.2012 00:57
Ivar tu takš esi viens riktīgs amfetamin4iks.
Re: Svara zaudēšana
04.11.2012 01:02
pašai nav nekādas nojausmas, kas par stresu?

no izlasītā vai kaut kur dzirdētā vien būs par maz. parasti jau cilvēki nojauš, kaut aptuveni; varbūt ilgstoši ir bijis kāds mazs, riebīgs kreņķis.

es to visu liktu otrādi: nevis vitamīnu trūkums ir primārs, bet stress (ja tiešām tā ir), un loģiski, ka tad arī gremošanas, endokrīnā uc. sistēmas nefunkcionē normāli, bet to vajadzētu pašai mēģināt saprast.

varbūt ir jēga aiziet pie psihoterapeita uz sarunu, varbūt kaut kas izkristalizējas.
Re: Svara zaudēšana
04.11.2012 03:35
Varbūt klimakss? Tam, man šķiet, visādi brīnumi var būt raksturīgi.
mikija
Re: Svara zaudēšana
04.11.2012 22:01
nu, man no bezmiega, stresa un negulēšanas arī nokritās svars ne pa jokam. Padzēru pusgadu AD, tagad svars ir atpakaļ un vēl arī klāt. Bet labāk vairāk, un meirīga, nekā nostresojusies un slaida. Tagad AD vairs nedzeru, trauksmes. bezmiega vairs nav un arī svars varētu būt mazāks. Tā ka, ja naktīs kreņkējies un mocies ar bezmiegu, tad tas no tā. Jo īpaši, ja analīzēs nekas traks neparādās :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 19?
Ziņa: