enfuego tvaika ielā, dodās Otrdien.

Aizsāka enfuego 

Re: enfuego tvaika ielā, rīt dodās.
12.11.2012 23:44
A Tu magniju esi mēginājis lietot? Cik pulss ir miera stāvoklī? nesalsti?

jekabs19@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 12.11.2012 23:45 by ivars61.
Re: enfuego tvaika ielā, rīt dodās.
12.11.2012 23:58
Ir dienas kad, salstu ir dienas kad ir karsti. Ikdien;a bez iemesla pulsu nēsmu mērījis. Magniju esmu lietojis ar;i 3x dienā pa divām tabletēm.
Re: enfuego tvaika ielā, rīt dodās.
13.11.2012 00:13
Interesanti,cik tur miligrami kopā sanāk.Un žēl,ka nav analīžu rezultātu par vairogdziedzeri.Un vēl-ir tādsi virsnieru dziedzeri,tā vājums varētu dot šito visu,itkā raksturīgs gan tad pazemināts asinsspiediens,bet var arī nebūt.Miegs sāk nākt šovakar.....

jekabs19@inbox.lv
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 13:49
Atliku uz pirmdienu, jo tagad nebija pilnīgi neviena varianta kur atstāt, pusotra gada mazo meitiņu.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 19:25
Es vnk domāju,ka Tu sevi nenormāli ātri gribi ieskaitīt vājiiekos.Saproti-Tu domā,ka tai apziņai nekāda nozīme nebūs,bet es domāju,ka būs,laikam sieva arī tā domā.Un te nav skaidrs,kapēc Tu tā domā-dēļ tā ka narkotikas lietotas vai dēļ iespējamās iedzimtības.Nu,sievai protams,ka nevajag impotentu vīru,bet Tu pacīnies,tagad rudenī burkāni lētāki,burkānu sula ir baigi neslikta,ķirbju vēl labāka,vispār A,E vitamīni un cinks. AD tik vienkārši potenci nevar nokaut.No pieredz\es saku,ja kas:)))

jekabs19@inbox.lv
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 19:46
Es domāju, ka sākumā varētu sākt ar pareizo zāļu piemeklēšanu, jo man tā nestabilā garastāvokļa maina mani pamazām iznīcina, gan garīgi, gan fiziski! Pēc psihenes es apsvēršu kas ir kas, un kā tālāk turpināt. Nekas laptopu es tur varēšu ņemt, tad vismaz nenojūgšos no sēdēšanas, un neko nedarīšanas.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 21:33
Domāju,ka fiziski varbūt kkas cits iznīcina,nu,zāles lai piemeklētu,slimnīcu nevajag.

jekabs19@inbox.lv
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 21:53
Da nu beidz 2 gadi un neko nēsmu atradis kuras dzer, tā es visus medikamentus varu rīt pēc kārtas, man jau arī ģ.ārste negrib rakstīt ārā to kvetiapīnu, jo saka tas lai paliek speciālista rokās.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 21:59
bet, enfuego, tu jau šausmīgi haotiski lieto tās zāles...

cik reiz atmet, cik reiz sāc.

ar grupu tāpat būs jāmaksā, ir cilvēki, kam ar depresiju ir grupa.

ja nu vienīgi neizlūgsies šizu sev. Tu tik briesmīgi gribi būt jucis, ka gan jau Tev šrinku kantoris palīdzēs.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 22:34
Zato otro grupu neko nebūs jāmaksā un plus vēl 140Ls vai cik tur stabili ienākumi, es mēģināšu arī bišku pietēlot. Un ceļš vēl atmaksāts, un džakuzī sanatorijās par velti, visas pārbaudes par velti gandrīz, kāpēc nē, ja tāpat zinu ka ilgi nenodzīvot, kā jau narkomānam????

Es esmu tagad bezdarba kritiskā stāvoklī un grupa man vismaz ļaus nesabojāt kredītvēsturi tie 70ls kakras būs ko samaksāt sīkajiem par bērnu dārzu, bet tas nebija īstais iemesls, iet uz psiheni un grupu taisīt aukšā, bet visu kopumā apsverot finansiālo un psihisko stāvokli, izlēmu PAR!!!



Edited 1 time(s). Last edit at 13.11.2012 22:35 by enfuego.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 22:41
kur Tu ņēmi, ka ar otro grupu "neko nebūs jāmaksā" :)))

par zālēm būs, ja neiedos F 20 un ja būs F 20, rakstīts lētas un vecas. ja gribēsi normālas, ar grupas naudu nepietiks.

darbā neņems, jo gan jau uzzinās. Tu sabojāsi citu vēsturi. un kur Tu izlēmi, ka ilgi nedzīvosi.

točna jāiet slimnīcā...

bet es jau nojautu, ka Tu neaizbrauksi...

jāsaka pa taisno: Tu kaut ko izdari arī no tā, ko gribi? :)))

es jau teiktu, ka Tavā situācijā iet slimnīcā ir stulbi un ka tā nevajag darīt, bet nu ok, iedomājies tik, ka visi, kam kredīti, liekas Tvaicenē :) nabaga Tvaicene...
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 22:54
A man te čalis pazīstams teica, ka vairs nav tādas otrās nestrādājošās un strādājošas, 1 ir tikai nestrādājošā. Un es neko nēsmu pārdomājis, Pirmdien es dodos uz Tvaiceni, jo man pagaidām grozi kā gribi nav kur mazāko atstāt, jo sievai arī darbs, sarunājām auklīti tikai no Pirmdienas, ar to man arī ir jārēķinās, nēsmu jau tikai viens ģimenē.

Statistika un mans veselības stāvoklis to apliecina, it īpaši tie kuri ir lietojuši narkotikas, nu maks es teiktu 50 gadi izvilkšu.
Es izlemju darīt to ko gribu tad kad jūtos pārliecināts un droš, ka es zinu ko es daru, šoreiz vnk darīšu tā un ounkts, un nemēģināšu nemaz meklēt vairs iemeslus.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.11.2012 22:55 by enfuego.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 23:02
jā, visi var strādāt, arī ar II grupu bet DD var painteresēties, kas Tev par grupu, jo tur ir savas nianses ar nodokļiem, to nevar slēpt. un DD ir dažādi, bet es neredzu iemesla, kāpēc Tev nedzīvot? :)))

kas tad ar Tevi tāds ir noticis, lai būtu tik fatāli? Tu jau vairs neko kaitīgu nelieto.

Un Tu neesi slims.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 23:11
Pēc lasītām grāmatām un informācija no citu forumiešu pieredzējušiem narkomāniem. Narkotikas orgānus pašus kā tādus padara samazina to atjaunošanās spējas, atkarājās no ilguma un vielu lietošanas daudzuma, Nu apmēram, kā es sapratu, 1 gads patstāvīgi lietojot amfetamīnu, tu jau nogriez sev 1-5 gadus savas dzīves. Jo tā slodze ko organismam ir jāizstur nēdušam un negulējušam normālam cilvēkam nebūtu pa spēkam to izsturēt. Nu iedomājies katru trešo dienu, tu špricē to mēslu vēnās lai atkal trīs dienas negulētu un nēstu, un uz pohām lai varētu aizeit gulēt tu paņem pīpē zāli lai tevi atlaiž un parādās apetīte, es parasti, dzēru alkoholu piedzēros un tad tikai aizmigu, un tā visus 3 gadus no vietas es dragāju, un nonācu šeit ar sabojātu nervu sistēmu un organismu, hronisks gastrīts jau liecina, ka tas dod uz sirdi, un aknās vēl plus akmes iekšā, nezinu kādas sekas tas vēl dos, tātād invalīdz ar 4 slimībām un vēl zobi bojājās, un kājas sāp, da kāds es tur sitējs, pisējs un šāvējs. mani tur tikai pie dzīvības meitas un sapnis, ka es kādreiz pabeigšu savu personīgo māju, un tad ganjau arī nosprāgšu. Tā ir cilvēkam, kad viņš visu sasniedz dēļ kā dīzīo tad arī aiziet no dzīves.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
13.11.2012 23:34
a Tu zini,kas aknās ir iekšā ap 50 gadiem?un pēc tam kad 35 gadus zāles dzertas?gastrīts ar sirdi nav saistīts, un nesaki-kāds es.......

jekabs19@inbox.lv
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 00:45
Nē ja hronisks gastrīts un kuņģis kautko nepanis, tad tas savu slodzi vēl pluso klāt uz sirdi, to ŗste teica unarī cilvēki.
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
nonācu šeit ar sabojātu nervu
> sistēmu un organismu, hronisks gastrīts jau
> liecina, ka tas dod uz sirdi, un aknās vēl plus
> akmes iekšā, nezinu kādas sekas tas vēl dos,
> tātād invalīdz ar 4 slimībām un vēl zobi
> bojājās, un kājas sāp, da kāds es tur
> sitējs, pisējs un šāvējs.
enfuego, piedod, bet pēdējais teikums, ko te nocitēju no Tevis, mani sasmīdināja... Nu tādā labā nozīmē.
Man šķiet, ka Tu tīri emocionālā ziņā daudz uzņemies.

Mierinājumam varu pastāstīt, ka man Tevis nosauktās (ne)veselības lietas ir gandrīz visas no agras bērnības, izņemot gastrītu (un izņemot narkomāniju), ko dabūju laikā, kad bija paralēls darbs ar studijām un pieticīgs ēdiens. Un izņemot akmeniaknā. Toties man pāris reizes jau ir bijis žults sastrēgums un ķirurga brīdinājums trešajā reizē to likvidēt! Bet tas sīkums. Un vēl dažas hroniskas lietas, ar kurām ieācījos sadzīvot.

Un tagad man ir drusku pāri četrdesmit gadiem. Tātad Tavas izredzes ir vismaz līdz maniem gadiem nonākt. Neskatoties uz visu to, sliktākajos brīžos es arī par sevi domāju- ''kāda es vairs xx xx xxx ....''. :))

Un tai pat laikā secinu, ka burtiski skatoties, lai gan man nav lāga darba, vismaz tradicionālā izpratnē, ar konstantu ikmēneša algu, tomēr ir arī kaut kādi savi privātie sasniegumi. Nu tie varbūt nav lieli, nav arī viegli nākuši, bet tomēr ir.

Jo daži mani apkārējie, kas it kā ir veselāki, stiprāki, neslimojošāki, dažu labu lietu nav varējuši vai gribējuši, ko es tomēr izdarīju. Izaugsmes un sasniegumu ziņā. Lai arī lēni. Un vēl ir bezgal daudz ko darīt.

Un arī Tu varēsi. Man šķiet, ka esi ļoti sakoncentrējies tikai uz citu vajadzībām un laimi, un zemazpiņā jūti, ka sevi esi atstājis it kā novārtā. Jo nevari pieķerties saviem personīgajiem, individuālajiem mērķiem. Varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka Tevi nomāc lielā atbildības nasta par ģimeni, bērniem u.t.t. ka tāpēc jūties tā kā sprukās.

Bet, atšķirībā no vairums vīriešu, var redzēt, ka Tev savi bērni, ģimene ir svarīgi! Un tas nav ne kāds nieks! Jo parasti ir otrādāk.
Un māju Tu noteikti palēnām varēsi pabeigt. Varbūt pārāk intensīvi ap to ņemies un esi nonācis līdz spēku izsīkumam!

Man nez kāpēc arī gribās piekrist Runcenes viedoklim. Par to, ka slimnīcā iet būtu stulbi. Patreiz, vismaz no cilvēciskā aspekta, neizklausies tik nesakarīgs, lai dotos uz slimnīcu. Drīzāk apjucis, nobijies, izsīcis, neticīgs sev...
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 14:03
Srī iespējams, bet aizejot uz slimnīcu es apdomāsos kārtīgi pasē'dešu, nu pabaros ar zālēm nu la ibbaro tā jau visādi mēsli ir ēsti. Grupa būs un miers tad zināšu kādas zāles dzert un kāda man ir tad diagnoze.
Un vēl, man bija skolasbiedrene, kas pirms nonāca slimnīcā, uzvedās pavisam savādāk, runāja savādāk u.t.t. Un tas nebija nemaz līdzīgi kā Tu šeit raksti. Tur ietilpa atriebības plāni, šādas tādas prakstiskas dabas dīvainības. Padzīvojās mēnesi slimnīcā, āsrti pateica (pēc viņas pašas atstāsta), ka ne vienas zāles viņai nederot, viss esot pašas rokās! Nopietni!
Nu trauksme viņai pēc tam ilgi bija. Bet pēc laika, kāda gada vai diviem, turpināja iesākto!

Un vēl zinu vienu sievieti, attālu paziņu, kurai ir gan grupa, gan strādā brīžiem Ja nemaldos, naudiņa par grupu bija vai nu 40 vai 70 Ls, īsti neatceros. Viņa nevar viekārši visu laiku saspringtās situācijās pastrādāt. Tad nu kombinē abas lietas. Pastrādā, tad bišķi atpūšās, tad paārstējās un tamlīdzīgi.

Mani vienīgi uztrauktu doma, ja tādu grupu piešķir, ka nākotnē ievērojami samazinās dažu darbu iespējas. Man piem. braukšana, autovadīšana pašai, ir ļoti svarīgs faktors. Ģimenei sarežģītā situācijā, mans vīrs principā atstāja mani pie ''iesistas siles''... Lai gan kopā ar priekšnieku bija šur tur šiverējuši ap Rīgu, brīdī, kad gribēju no viņa atbalsta plecu, lai būtu drošāk, viņš kategoriski atteicās.... Bet man bija ļoti ļoti bailes pirmo reizi doties tādā satiksmē iekšā. Viņš to ceļu un vietas apmēram zināja, bet bija vienalga, ka braukšu viena.

Sviedriem līstot, es tomēr aizbraucu, iepriekš visādi sagatavojoties. Stress protams bija. Bet savādāk es to izdarīt nevarēju. Vīrs atteicās palīdzēt, no senajiem draugiem visas trīs ģimenes pašas Rīgā un pa dienu darbā.... Un sveš taču nevestu mani un taksi arī vismaz 100 km braucienam neņemsi.

Mana darba iespējas atkarīgas no tā, vai varu braukt piem. Jo ir plašākas. Un vīriešiem šajā ziņā vispār ir liels darba lauks. Varbūt Tev arī atrastos kāds darbs, jo šoferus, kas var arī ko pacilāt vienlaikus, tomēr vajag pa laikam. Es pati gribēju labprāt pieteikties kādā braukšanas darbā, bet lielākoties, jau vajag ar drusku fizisko spēku. Vienīgi taxi tad paliek. Bet tas man atkrita, jo tagad nevaru tik ilgas stundas spondilozes dēļ pabraukt.

Te jau iepriekš drusku rakstīju.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 14:27
Enfuego, slimnīca nav kūrorts, bet smaga ārstniecības iestāde. Un uz simulēšanu neceri, skaties, ka nenokļūsti restotajā nodaļā.

Ja gribi apdomāties, tad par savu naudiņu jaiet neirožu klīnikā Jūrmalā, kur būs pishologi, psihoterapeiti un vēl šis tas, lai palīdzētu savākties un pieņemt sev vislabāko lēmumu.

Indēt jau Tevi slimnīcā neindēs, bet esmu redzējusi, cik ļoti psiholoģiski sabrūk cilvēki, kas dabū psihiatrijas grupu; bija līdz tam darbiņš, kauču ne vienmēr, bet bija, līdz ar to arī pašapziņas un pašcieņas vairāk, bija kādi mērķi, DD arī ne labprāt redz savos kolektīvos psihiatrijas invalīdus, jo viņi (stereotipisks uzskats, bet vai tikai???) vienmēr esot neuzticami, haotiksi un bērnišķīgi, slinki, bet ar liela bērna ambīcijām; pārejoša bezdarba dēl nav jāiet slimnīcā; labāk domā, kā pienākumus labāk veikt, lai citreiz neatlaiž; bet nu es laikam esmu gana runājusi un par Tavu grupu un slimnīcu nezinu, ko vairs teikt...

Tev ir iespēja sākt darbu, bet Tu ej slimnīcā taisīt grupu... vot to es nesaprotu. Tad jau Tu ne tikai mazliet, bet galīgi netici sev. Nopērc krekliņu "Esmu debils nekam nederīgs narkomāns" un tas perfekti iedarbosies... ja ne uzreiz, tad pēc laika.

Paskatieties labāk par Vujičicu:

http://www.youtube.com/watch?v=KxjiEi2Eywk&feature=fvwrel



Edited 2 time(s). Last edit at 14.11.2012 14:36 by Runcene.
runcene tu esi dīvaina būtne
tu itkā esi viena no tiem psihu sadistēm
itkā tev vēl žēl ka efungu nokaus uz mūžiem jo tu zini ka to terapiju pat zilonis nevar
izturēt un paliek pāri tikai invalīds

tur nepieskir invalīdu bet uztaisa par tādu

un tu centies vēl tēlot labiņo starp sadisitēm

nu jā kā saka mana psihiatre es tikai daru savu darbu
nu ārsti ir visādi :)
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 15:43
es tāpēc neesmu gājusi uz tādu "terapiju", mani brīdināja... es vispār klausu, ja jūtu, ka cilvēks ir ar pieredzi, bet nevis maļ savu, jo citas gaļas nav...

aberz, davai bloķē ceļ un nelaid enfuego... uzraksti kaut ko briesmīgu. esmu sirma dāma ar spieķīti, jau pagurusi, jāiet brille meklēt, jo zeķe nav līdz galam noadīta.

es piedodu Tavu paranoju, laikam citāds nespēj būt.
enfuego

tu esi varonis tevi te visi mīl
nevis par to ka tu čūrā biksēs vai pieskati bērnu
bet tpaec ka tu turies un vismaz neko nedari bet esi kautvai kāds

bet ja tu iesi uz to miskasti tu sāksi baidities no modinātaja
taisīt biksēs un skatīsies vinā punktā, šūposies sežot uz grīdas un
staigāsi pa riņķi vien...

nafig tev tas vajdzīgs, tagad vismaz tu vari sedēt blakus bērnam un
viņam nav no tevios bail kāpec tu gribi sabojāt bērna dzīvi ka viņai blakus atradīsies
cilvēks no kura viņai bail un tāds vēl skatīsies par tēvu

katrā bŗidī tu nezini vai tu saksi bļaut vai raistīties vai sauksi policiju kad tev
nedod konservu attaisāmo vai ari skatīties stiklainajās acis un justies atkal kā zem
zālītes kas mieties par tv ziņam un raudāt par nasha russia

koroče sēdi mājās

es piem 2nedēļu ēdu tikai ābolus
un saku ta ir foršhi

kautgan sssūū liktaslietas notiek bet
es netaisos kautkur iet indeties

unteresanti ka j acilvēkam ir suuudi nu tad mūsu vastī paliek tikai iespēja
................

nav iespējas vispār
trakomāja nav izeja
tair ateja
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> aberz, davai bloķē ceļ un nelaid enfuego...
> uzraksti kaut ko briesmīgu. esmu sirma dāma ar
> spieķīti, jau pagurusi, jāiet brille meklēt,
> jo zeķe nav līdz galam noadīta.
>
> es piedodu Tavu paranoju, laikam citāds nespēj
> būt.

sirma jau arī nav advokāts, kas zina sirmās var tikapat titāniku no;laist pa burbuli ar
matusprādzi elekrības kēdē...
tā ka sievietes ir savā būtiba vājas un viņam ir bails tad arī aiz bailēm visko sliktu dara a domāk adara labu

es nemaz tads neesu sliktais
ko es te teiksu runcnei komplimentus vai

tu esi daudzu tizlu tēmu autore reklamē kautkādus jurmalas neirozu pritonus
jo esi ienteresēta manuprāt... vienk es tur biju un zinu vēk kas bijushi un saku
pat pusgads uz tām zālem un no cilvēka nekā nav.. pilnīgs piii

tapoat kā ar mani
tapec saku

neleiniet šeit mūkat prom
runces parski ka neesi saistīta ar ienākumiem no
psihiatirjas ...??????????????????????????????

tu sargā enfungo no tvaika ielas a dzen uz neirožuttt
a kāpec meitu nebaro ar leponexu miegam
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 17:35
Manam brālim vis bij kārtībā, iegāja slimnīca padzēra zāles un izgāja un viss vairs nedzer zāles! Un iet uz darbu.
A es gribu iet netikai grupas dēļ, bet lai pārbauda manu galvu par velti visas psiholoģiskās problēmas. Jo es brižiem pats sevi vairs nesaprotru.
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 17:39
tā nu tevi tur kāds diži pārbaudīs... aiziesi uz stundiņu pie psihologa un tas arī viss... sēdēsi un dzersi zāles...
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 17:46
nu vismaz piemeklēs man beidzot zāles!
Re: enfuego tvaika ielā, dodās pirmdien.
14.11.2012 17:47
nu vismaz piemeklēs man beidzot zāles! Jo man tāpat zālēm nauda vairs nav, tieši pirmdien beigsies, jo šodien atdevu naudu par zobārstu.
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> nu vismaz piemeklēs man beidzot zāles! Jo man
> tāpat zālēm nauda vairs nav, tieši pirmdien
> beigsies, jo šodien atdevu naudu par zobārstu.

nu ja nepiemeklēja tad kapec domā ka piemeklēs
grupa neko nedod

zāles pārtraukt strauji tu laikam nevari tagad :(
zobi krīt ārā no zālēm

neinu varbūtad uz neirožu klīniku labāk tur zāles ir haljavnajaas?
manlieks ka ira...

būs laiks padomāt, nekas nav jādara zāles pusdienas pastaiga akal zāles akal pusdienas
brīvs laiks, pīpē sēdi uz soliņa klausies ko citi stāsta kā citiam vēl sūdiģak utt
pacelsies pašabziņa ka citiam ir vēl draņķīgāk, varbūt ka ārsts būs sakarīgs saki ka gribi vianu
normālas zāles vai nokāpt nost utt.

es grupu nenjemtu
tomār labāknedaŗīt neko , grupa pievilks, tu tapat ej pavadā visiem kas kautko saka
būs grupa tu pieradši ka esi slims netāds ka citi a bez grupas tu būsi vienk uz zālem
tjipa nu tāds kā visi tikai dzer zāles citādi tev ir nelabi un viss

:P
tāpat tu esi vesels normāls cilvēks tikai daudz klausies višādas
muļķības jo tuesi zem zālēm un pats nedomā bet klausies tev kads borē ka gimenē zizi tādi utt
brālis ta nedzerzāles

galvā tev vis ir ok tikai iestāstīts ka bez zālēm nevar to stāstīja man arī
tjipa ja nedzersi tad būs vēl sliktāk utt

nekas nav slikti , sajūta kapavasarī kautgan ir rudans ziema
naudas nav nu un, nevienam nav..

nevaig klausīties
es piem salsīju priežu pumpurus padzeŗu tējā
iemetu kādu ozolu lapu tējā, lazdu miziņas
pakošļēju ka;lmi pāris nedēļas ēdu tikai ābolus tjipa
daļēji aiz nabadzības daļēji aiz tā ka efekts ir feins tīras viss tur selēns ira un kastik vēļ
pīpēt negribās no tā varbut ka paceļās āri pēri zāļu jumtam nezinu, man sāķumā patik a zeltskane
katu reizi pacelies augstāk pāri zāļu mākonim un negrimsti . utt

davaj
nelien pie slimiem turies pie veseliem
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 10?
Ziņa: