Rezumē Tvaika iela 2

Aizsāka enfuego 

Rezumē Tvaika iela 2
25.11.2012 16:21
Tātad beidzot esmu ticis pie interneta.

Pirmajā dienā mani izjautāja un paņēma mantas ko nedrīkstēja ņemt līdzi, datoru atļāva tikai pēc likuma, tas ir pēc 3 dienām ienest iekšā, es sarunāju, bet visiem nedrīkst, ir te arī rozetes divas, es atrodos 15. nodaļā, protams slēgtajā, bet labākajā no visām pārējām, šeit nemaz nav tik traki kā biju iedomājies, dzeru zāles no rīta pusdienās un vakarā, ar
i zobu man izrāva sāpošo par velti, te pie mums nodaļā ir viens vecis kas taisa masažu ar savām spēcīgajām rokām un par to nopelna vienu cigareti, te ir arī ievesti no cietuma iekšā, ir daži šizofrēniķi, daži nāk uz psiheni, jo uz ielas nav ko ēst. Esmu jau šeit sesto dienu un laidīs ārā pēc mēneša, neko ir arī savējie ar kuriem var pasmieties un saprotamies ļoti labi, jo visi esam slimi, ir pīpētava, kur protams es bezdarbībā arī sāku pīpēt. Fotografijas un video viennozīmīgi būs šinī topika turpināšu rakstīt savu dzīvi psihenē. Neko īpaši jau mani tur nezāļo no rīta Lorafēns un neiroleptiķis, pusdienās, arī tas pats un uz nakti AD, un sprice pakaļā, bet tākā man tā šprice neiemidzina, man pielika 2 tabletes diazepeksa, nu arī tīr tā neko, nevar īsti iemikt. Es nesūdzos, izlaiž ārā uz 15 minūtēm pastaigaties, es te uz dažiem skatos, ka viņiem pat tur nav jātrodās, vienu atsūtīja uz psiheni lai parbaudītu vai ar viņu tiešām viss ir kārtībā, te pakluso ciklodolu lieto viens otram nododot un kaifojot, es protams nelietoju ciklodolu, cigaretes te ir kā nauda, dalāmies, ja ne tad arī tev neviens nedos, te ir tākā puscietums, tv ieslēdz tikai 1 stundu Latvijas kanālus. Citi staigā galīgi apdulluši un visu dienu guļ, es protams neguļu pa dienu, bet staigāju pa gaiteni un pīpēju, nu tagad arī pie neta sēžu ik palaikam, jo te citi gaudo iedo man, iedo,, man ieiet epastā, viens te porno prasa skatīties, jo bābu nav tabūjis. Ienest tēju un kafiju nedrīkst, bet mēs to tāpatās ienesam. principā neviens neardās, arī wifi internetu nedrīkstēja ienest, bet es visu izdarīju, lai mēnesi psihenē nebūtu jāpavada derpesijā, man par to ka es dalos ar internetu man dod cigaretes. Nu tā es te dzīvoju, un tu zini ka te ir visi duraki, kā es un man nav beidzot jābaidās ko padomās viņš vai viņa. Lab es visu rakstu atjaunināšu, šinī topikā, neko sliktu nevaru pateikt, māsiņas skatās uz mani un saka a kastad tev par problēmu es saku smaidod ai narkotikas biju lietojis, nu tādā ziņa ka man itka nav simptomi pēc izskata ka es būtu slims :))


Te vēl ir arī slegtā istaba kurus izlaiž ārā pievakarē, jo visi kas tiek pirmo reizi, iekšā parasti liek slēgtajā istabiņā, bet man pveicās, jo tā telpa bija pilna un nebija vairs kur pacientus likt, un es tiku brīvajā istabā :))

Mūsu korpusā arī guļ šizofrēniķis kurš ir nogalinājis savu radu, un agrāk viņš gulēja kopā, ar vienu slimo, kas nogalināja savu māti ar zāģi un meitu nodūra ar nazi, ja atceraties, kad pa tv3 rādīja to veci un visi meklēja viņu!!!

Te ir daudzi tādi kuri, par noziedzību sēž psihenē, lai nebūtu jāsēž cietumā, pateicis, ka galvā mūzika skan, un par to ieliek psihenē!



Edited 4 time(s). Last edit at 26.11.2012 02:02 by enfuego.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
25.11.2012 18:16
Džeks kūrortā bez maksas ticis!
Re: Rezumē Tvaika iela 2
25.11.2012 22:35
Enfuego, Tu vari likt video un bildes tikai ar savu personu...

baigais jau nu kūrorts, tur jābūt kaut kādām lielām grūtībām, lai brīvprātīgi ietu tai puscietumā.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
25.11.2012 23:00
Runcen citas personas tu neatšiferēsi! Tici man es zinu ko drīkst pārkāpt ko nē!
Re: Rezumē Tvaika iela 2
26.11.2012 00:47
Izskatās,ka visiem piekāst :D
ikdiena
Re: Rezumē Tvaika iela 2
26.11.2012 01:01
Izklausies tīri apmierināts ar dzīvi!
Mēneša laikā var nojūgties arī no nekā nedarīšanas!
Turies! Izmanto lēto masāžu!
Re: Rezumē Tvaika iela 2
26.11.2012 02:01
Aizliedza datoru lietot pēc plkst 15:00 un jānodod māsiņai. Māsinņas dažas normālas, vienai pat kanti varētu piesist, baigi pretīmnākoša :) A pārējie apkopēja un personāls, visi tādi neapmierināti. Manatagad piemeklē zāles natkij, diazepeks 10mg nepalīdzēja, tagad 25mg truxalu, arī nekāda jēga, šodien vienojāmies par devas palielināšanu truxal 50mg uz nakti, jo panakti nevaru iemigt. Ieveda vienu psiho, saslēgtu ar striķiem, bet mums pārējiem pofig sēžam un rēcam tikai :) Man atņēma portatīvo, jo padomā, ka es itkā kautko filmējot, bet īstenībā es tikai sktījos youtube video klipu, stulbā daktere, pēc tam lai atgūtu laptopu, es gāju un pierādīju ka tas bija tikia video klips, stulbie dakteri, krīt panikā kad tik kautko neuzņem, kautgan es jau visu telefonā esmu uzņēmis un sieva telefonbu atdevis haha :)



Edited 3 time(s). Last edit at 27.11.2012 14:55 by enfuego.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
27.11.2012 02:57
http://www.youtube.com/watch?v=6p_RrIA_Alc&feature=autoplay&list=LLerxyxLHi2caZchv18V8GWA&playnext=6
Re: Rezumē Tvaika iela 2
27.11.2012 14:59
Tagad kokteilis ir tāds, no rīta betamax 50mg+lorafēns
Pusdienās betamax 50mg+lorafēns
Vakarā AD+Truxals 50mg

Nu gribēju lai man pārbauda galvu, bet nezskāpēc viņa uzskata ka tam nav nepieciešamības, un tāpēc es galvu nevarēšu uz haļavu pārbaudīt, dažus jau izlaiž ārā a man te vēl 3 edēļas būs jātupj. karoč režims ka cietumā, ir arī viens no cietuma liels kuilis, kas te mums itkā diktē noteikumus :) Bet es esmu savējais :)
Re: Rezumē Tvaika iela 2
27.11.2012 20:16
pats jau tur gribēji iet... tad nu tupi vien...
ikdiena
Re: Rezumē Tvaika iela 2
27.11.2012 23:18
Tev labi - esi siltumā, paēdis, nomazgājies, jēgu pārgulējis, zāles par velti.
Pastaigas svaigā gaisā gan jums tā pamaz, vai tik tas nav cilvēku tiesību pārkāpums.......
mad smīkņādams
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 00:34
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
ir arī viens no cietuma
> liels kuilis, kas te mums itkā diktē noteikumus
> :) Bet es esmu savējais :)

...mans paziņa arī smērējās klāt pie žuļikiem...pat stobru bija iegādājie...pēc kāda laikā nabagu piesita līdz pusnāvei tie paši autoritatīvie...stroķi arī atņēma...vēl pēc laika atrada bēdubrāli mežā...bija palīdzējuši salīmēt pleznas...vasaras laiks, karsts, aizgājējs bija ielikts savos ratos...

...tā gadās...;)
trakais
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 09:54
nē, nu normāli jau šitas nav. Lepojas ar savu būšanu Tvaicenē kā tāds pāvs. Būtu labāk klusējis un ārstējies, lai nav tāds sviests jāraksta.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 12:31
Karoč iedzēru truxālu un sapratu ka man neder. Vakar bija indzidents, viens zeks vienam, tādam ar nerviem švakiem, bisk pusdebīls, tas zeks viņam uzbrauca virsū lai pašol naxuj, atas apvainojās un pateica tam zekam pretī, pašol naxuj, tad ārsti to pusdebīlo ieslodzīja iekšā pie striķiem par to ka viņš pateica lamuvārdus, bet izprovocēja jau tas zeks, bet nomelnots un piesiets pie gultas tika nevainīgais. Te ir netaisnīgums, un slimnīcā, tikai degradē, te ir tikai zāles staigāt, ēst, zāles staigāt, vajadzēja man iet uz jelgavu, tur pastaigāt laiž ārā un ir katrā istabā ir rozetes un katrs drīkst lietot laptopu, te ir vēl sliktāk kā psrs laikos, tad vismaz laida ārā, uz veikalu un atpakaļ.

Šodien man nomainīja uz kvetiapīnu, jo truxal dod uz sirdi šodien piecēlos ar trauksmi un bailēm. Tvaika iela 2 ir ļoti degradējoša iestāde, sapratu to pēc 7 dienām, jo vairs nevaru izsturēt šo tukšo staigāšanu un ierobežošanu.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 12:41
nu vēl jau tur pat būs jāpadzīvo... kā pats miēji- ātrāk kā pēc mēneša ārā tevi nelaidīs... tad nu izbaudi visus labumus, ja jau tik ļoti uz turieni centies tikt...
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 15:09
Stulbā pavārīte! pavāre, kas pasniedz mums ēst visu laiku bļaustās un ir neapmierināta. Vecs cilvēks nevar atrast kur apsēsties, tā uzreiz bļauj uz viņu; kas tu neredzi kur apsēsties, kas tā vecā ragana, neredz ka viņam ir slikta redze, vispār kā var strādāt psihiatriskajā slimnīcē tādas psihiski nestabilas pavārītes, jeb māsiņas, veči vēl tā neko nediršās!
Šodien uzliks man vakarā Kvetiapīnu, jo no truxala bija kahikardija no rīta. un trauksme.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.11.2012 15:16 by enfuego.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 15:17
Vnk strādājot psihenē arī normāls cilvēks par psihu sāk palikt :) Katrā ziņa visi kas tajā sfērā ir nostrādājuši vairāk par 5 gadiem ir ar kaut kādām garīgām novirzēm...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 15:54
ja enfuego nav hospitalizēts pret paša gribu, viņš var aiziet jebkurā laikā. bet ja mērķis ir grupa, tad jau laikam jāizcieš.

jelgavā arī ne vienmēr laiž ārā, kāds gadās personāls un cik noslogots.

vienīgā cilvēcīgā vieta ir neirožu nodaļas, bet es jau kādreiz rakstīju, kādas savā būtībā ir slēgtās. nu nekā darīt, enfuego gribēja pārbaudīt.
mad uzjautrinās
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 17:36
..a kas i kahikardija???...
mad apcerīgs
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 17:39
...runcenīt, ja ir slakteriem vecais raugs, tad kreizenē indivīda vēlmes ir sūda vērtas...
aberz
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 18:23
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ja enfuego nav hospitalizēts pret paša gribu,
> viņš var aiziet jebkurā laikā. bet ja mērķis
> ir grupa, tad jau laikam jāizcieš.
>

hahha

cālītis no čūskas nevar aiziet

tā ir eeles maīšna no turienes neviens netiek ārā
un kā parasti aicināti visi...

nevienam kas iedevi mazo pirkstiņū
normālā dzīvē nav izdevies atgriesties
pat manai psihiatrei kura ari tajā visā ielīda aiz labu cilvēku palīdzība
tjipa mate tevs netiek āra no ta visa mazā dzivokli laiks iet vierietis
viens neizdevies sex un tādu sūdu rezultātā draudzenes paldiz viena otrai un
pirmā tablete un aiziet... dzive nodzīvota tajā sistēmā

neleiniet tur un viss

a kas ielīdis?
nu nevar izlīst no ta ka esi kautkur bijis iespundēts saindēts vai
samocīts, tas ir uz mūžu...

pēc 20gadiem atiežas tas viss, utt
aberz
Re: Rezumē Tvaika iela 2
28.11.2012 23:47
http://www.apollo.lv/zinas/tiesa-liek-maksat-kompensaciju-virietim-kas-kluvis-atkarigs-no-homoseksualiem-dzimumsakariem/542504?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

rekur tās zāles ira
:))

veiciens visiem kurus ir sa....
mūsdienu medicīna
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 02:47
Nja...

http://www.apollo.lv/zinas/tiesa-liek-maksat-kompensaciju-virietim-kas-kluvis-atkarigs-no-homoseksualiem-dzimumsakariem/542504?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Tas ir labais... tiesa gan neattiecās tieši uz tēmu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
aberz
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 03:24
nu atiecas apmeram ta dartbojas
visas tas zāles

tas ir vains faktors ka sabiedrība pārsvarā ir
nu cilvēks ir sexuala būtntne un no dabas instingtiem tāpat pirmais skatiens ir vai nav ierocis laba
roka otrais no preteja dzimuma novertejums, tāpar visa māksla tur gaume runa utt simpātija
slēptā valoda mīmika tur utt. nu par ko deputātu vai aktieru šarms utt



un ja sapicko ar zalem cilveks neizskatās kāds ir, ķermenis reaģe citādi nav kontroles
cilveks nenoverte kads ir reali kadu vinju uztver, nu gljunjiki . nu piem negaumīgas drēbas vai
cauras zeķes, nodzēries tak arī domā ka viss ok...

šitā bija kad kādu gadu dzēru tiku lekcijas par psihologiju tur bija tests
kautkāda darbība to filmē un tad skatās

šitā var saprast kāpēc ir socfobija, jūties neomulīgi utt. tjipa kāpec uz mani visi skatas
a tapec ka tu pa ieku ej čības

sexualais faktors ir sex parakums dabisks vairosanas instinkts, piem kuiļiem ir viens no pašabziņas celšanas
un līdz arto depresijas mazinasanas veidiem pacelties virs cita, arī sexa bieži kad tās lietas darās kāds ir jāatrod ko nolikt

un te ir objekts
a vientuļiem padomju virsniekiem kam vīrišķiba (bēgšana no naivuma kas izriet no padomju bērnišķīgā ziluma)
ir izdrast visu kas kustas lai tikai. nepadoma

un te ir rezultats
depresants ir pirmais apdirsanas objekts

a depresants zem zālem domā ka ir ok jūtas labi kautgan nekas jau āreji neminas

un visa stelle
tapec vinju (mēs) ir jāizolē no sabiedrības
jo sab vinjus sabradaš ja ne fiziski tad morāli

kam tas viss es nezinu
dzejnieki salst un mirst uz ielas a šitādi tiek sabradāti
tapat feins objekts iebraucot rīgair uubagojosa gaisas dveseles sieviete kuri raustās visa
seja,

un viss sakās ar vienu tableti
un tikai dēļ tā ka tur sexa liakā iebļevās berns un sieva sajuka
prātā ka viņam nenodara morālu kaitjumu vai ka cilvēks bērnībā
ticis hinotizēts un viņam bail no tramvajiem vai kautkas nerozes fobijas

nav rezultata
nekada
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 14:57
Vakar situācija, cilvēks kuram ir reāli slikti, un viņš nevar paēlpot, personāls tikai teica nomierinies vai piesiešu pie gultas slēgtajā istabā, forši ne?

Šodien no rīta
Kvetiapīns
Lorafens
Betamaxx

Pusdienas
Lorafens
Betamax

Vakara
Kvetiapins
AD

Nomainīju Truxalu uz Kvetiapīnu, pat ārste to ieteica, jo vienu rītu man uznāca trauksme un kā ātri reaģējošo man iedeva to pašu nomieirnošo, bet kai noņemtu trankvilizātoru, viņi liek man dzert neiroleptiķus!

Man nepatīk tā tukšā gultā sēdēšana un staigāšana pa gaiteni, nu pīpēt vienīgais nosit laiku. Man patīk kā mēs visi rindiņā gaidam zālītes :)

Citi lieto galoperidolu un ciklodolu, citi lieto ciklodolu kaifa dēļ :) Es ar gribētu pamēģināt :)

Visu es varētu paciest izņemot attieksmi pret pacientu, daži no personāla normāli, pat smaida, a citi nelaimīgi vienm;er ir dusmīgi.



Edited 2 time(s). Last edit at 29.11.2012 15:01 by enfuego.
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 17:27
Viens šodien sāka ārdīties slēgtajā telpā, kikerikgū, kikerigū, tad sāka bļaut palīgā, un vecenes steidzās viņu sasiet, bet viņas bija bezspēcīgas, tad sauca mani palīgā :) :)

Šodien man dators bija jātdod plkst 15:00, bet es izspruku cauri, atdevu somu piebāzstu ar grāmatām, un dators palika pie manis. Galvenie dakteri iet 16:00 projām un tad es varu tomēr izmantot netu :) :)
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 18:09
kāds tu asprātīgs... labi, ka tur, kur esmu es nevienam nekas nav jāatdot...
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 18:23
Tas tāpēc ka, te ir viņiem savi likumi, jo ir bijušas problēmas, kad kāds ir filmējis un ielicis youtubē. Tāpēc viņi atļauj tikai līdz plkst 15:00, ēdamzālē, lai varētu izkontrolēt, atagd esmu savā istabiņā :)

Zandaleenc a kur tad tu esi? Es arī gribu pie tevs :)
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 19:37
es Strenčos... un šeit viss ir ļoti cilvēcīgi un laipni... personāls ļoti labs...
Re: Rezumē Tvaika iela 2
29.11.2012 23:15
slēgtās vīriešu nodaļas, turklāt Tvaicenē, ir pilnīgi cits stāsts, Zandaleen. Tur nav ko salīdzināt.

liela daļa bijušo lietotāju, nekāds vieglais kontingents, turklāt krāpjas un melo...

i kam tur darbiniekiem izsmērētiem pret viņiem būt.

pret īsti slimiem un tiem, kas ievēro režīmu, nekādu represiju nav.

zinu par psihiatriskajām klīnikām gana daudz, ne tikai pati esmu redzējusi, bet vairāki bijušie kolēģi, draugi un radi ir strādājuši.

tāpēc jau teicu enfuego, lai neiet. visas zāles varēja piemeklēt ambulatori, bet viņš grib grupu. nu ja grib, tad lai samierinās.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 12?
Ziņa: