Par Stilnox....

Aizsāka Agnese26 

Par Stilnox....
09.12.2012 17:58
Labvakar!
Man te ir sanakusi baiga zapte... Man Doks parakstija uz nakti dzert miega zali Stilnox, Viss jau ir lieliski, tikai tagad, kad menesis ir nodzerts, man sak paradities pamatigas poblemas. Uz nakti dzeru pa pusitei, bet nakama visa diena ir ka migla tita...... Galva smaga un reibst, galva tada ka zapte... Es nevau atluaties tada zapte dzivot, man atbildigs darbs, vadu masinu un bernu audzinu... Kad Doku informeju par visu, si tik saka lai dzeu veselu! Ja jau man tagad sita nesa no pusites, , tad kas bus no veselas???Miegs ir pilnigi irsa.......... Gulu pa 6-7 h diennakti, pamostos un jutu, ka atkal gulet gribu, ta ka miegs nak, bet aizmigt nevaru, grozos mokos, bet nesanak. Miegs pilnigi nocakarets. Padienu dzeru Coacsil 2x diena..
Karoce, pirmam kartam gribetu dzirdet, ko man talak darit? , un otram kartam, ludzu iesakiet man kadu labu psihoterapeit+psihiatru. Mans Dok ir ieinteresets dargas ripas rakstit. Pie mana doka vizite 20 ls
Pilnigi neapmierina vinas dars :(
Rakstam, raktam...



Edited 1 time(s). Last edit at 11.12.2012 16:01 by Runcene.
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 18:05
Nu bet kādu tad rezultātu Tu gaidi no psihi ietekmējošas ķīmijas?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 18:30
Aizej varbūt pie Sandras Pūces, 29409000.

Stilnox darbojas ļoti īsu laiku (burtiski pāris stundu), parasti jau nav tā, kā ku! raksta, par šo medikamentu ir ļoti maz sūdzību, savulaik esmu lietojusi, viss bija ok. Bet Tev tas tātad neder. Jautājums tikai, kā doks to var uzminēt. Nekā. Ja tagad iesi pie cita, nosauc visu, ko esi lietojusi, turklāt zinot ķīmiskos nosaukumus, ne vien preču zīmes.

Stilnox ir tikai iemidzinātājs, un to neiesaka lietot vairāk par 2 ned., jo, kā izrādās, tam, tāpat kā trankvilizatoriem, ir slieksme radīt atkarību. Bet, ja viņu dzer, tad auto vadīt nu nekādi nedrīīīkst... Ja Tevi pieķers (izskatīsies policistam miegaina), sods būs kā par autovadīšanu psihotropo vielu ietekmē ar visām konsekvencēm.

Ja nevar piemeklēt zāles, rentablāk ir iet pie valsts daktera. Protams, ja negibas uzskaiti, tad jārēķinās ar izdevumiem. psihiatrija var būt eksperimentēšana, tas var gadīties arī ar nākamo dakteri.

Man pēdējā krīzē tika nomainīti 6 medikamenti; kad tikām pie jēgas, viss bija nevainojami.

Sandra ir gudra un sajēdzīga daktere, un arī psihoterapeite.
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 18:38
Runcene, kā ir ar diazepāmu? esmju lietojis tikai 4 reizes pa 10gr , bet nu jau no tiem 10gr jēgas nav, palielināt uz 15mg vai meklēt ko citu. vajadzība pret bezmiegu
iepriekš dzēru lexotanil...arī pēc pāris lietošanas reizēm jau ar divām ripām bij par maz !
ko efektīvu izdomāt lai varētu gulēt kā cilvēks? :(



Edited 1 time(s). Last edit at 09.12.2012 18:39 by normālis.
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 18:52
Runcene

Runa nav par Stlnox (jo ne jau viņu vienīgo lieto Agnese26) bet runa ir par šo problēmu vispār. Ja Agnese saka "Es nevau atluaties tada zapte dzivot, man atbildigs darbs, vadu masinu un bernu audzinu..." tad šis ceļš problēmu risināšanai ar tabletēm definitīvi ir wrong way. To Tu labi zini jo reti kurš no tiem kas nostājies uz šī tablešu ceļa no tā ir nokāpis. Tas jādara pašā sākumā jo pēc tam būs par vēlu bet pašu medikamentu lietošana vienkārši ir sava veida ķīmiskā samierināšana ar likteni. Ne par kādu augsto dzīves kvalitāti tur runa būt nevar...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 18:53
normālim

Vispirms jau vajadzētu tikt skaidrībā, no kā Tev tas bezmiegs ir.

Ar bezmiegu var cīnīties ļoti dažādi.

Es Tev atbildēšu tikai medikamentu griezumā.

Ja cēlonis ir depresija vai trauksme, ārstu tradicionālā pieeja ir antidepresanta regulāra nozīmēšana, jo AD reizēm palīdz nelietot nekādas miega zāles, turklāt AD nerada pieradumu, nav jāceļ deva.

Ar trankvilizatoriem ir tā, ka agri vai vēlu tie jāmaina vai jāceļ deva, tie veicina atkarību, kas ir viena no sliktākajām.

Cilvēkiem, kas nekādi nevar gulēt, protams, jau tos trankvilizatorus nozīmē. Otra pieeja ir kādi neiroleptiķi, tagad ir viens diezgan jauns – kvetiapīns –, ar kuru var gulēt samērā labi; ir, protams, citi smagāki varianti arī.


ku!

Dažiem ir ļoti laba dzīves kvalitāte, es pazīstu ļoti daudz medikamentu lietotāju. Un tā ir katra paša izvēle.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.12.2012 18:55 by Runcene.
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 19:11
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> normālim
>
> Vispirms jau vajadzētu tikt skaidrībā, no kā
> Tev tas bezmiegs ir.
>
> Ar bezmiegu var cīnīties ļoti dažādi.
>
> Es Tev atbildēšu tikai medikamentu griezumā.
>
> Ja cēlonis ir depresija vai trauksme, ārstu
> tradicionālā pieeja ir antidepresanta regulāra
> nozīmēšana, jo AD reizēm palīdz nelietot
> nekādas miega zāles, turklāt AD nerada
> pieradumu, nav jāceļ deva.
>
> Ar trankvilizatoriem ir tā, ka agri vai vēlu tie
> jāmaina vai jāceļ deva, tie veicina atkarību,
> kas ir viena no sliktākajām.
>
> Cilvēkiem, kas nekādi nevar gulēt, protams, jau
> tos trankvilizatorus nozīmē. Otra pieeja ir
> kādi neiroleptiķi, tagad ir viens diezgan jauns
> – kvetiapīns –, ar kuru var gulēt samērā
> labi; ir, protams, citi smagāki varianti arī.
>
>

iemesls ir depresija.
iepriekš tiku mēginājis AD, bet ar viņiem atgriezās VD pazīmes - nobijos un nometu viņus.
kas īsti ir neiroleptiķi, viņi atkarību neievieš ?
mans doks ir tāds,ka viņam gluži vienalga, kādu drapi pats nosaucu tādu arī izraksta :(
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 19:12
Runcene, ok, es biju pārāk kategorisks sakot "Ne par kādu augsto dzīves kvalitāti tur runa būt nevar..." taču kā rāda mana pieredze, vairumā gadijumu ir tieši tā...


p.s. Varbūt man vnk tādas aprindas pazīstamas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 19:14
normālim

nu nez, labāk tomēr atrast tādu doku, kas domā par pacientu, es domāju, psihiatru...



Edited 1 time(s). Last edit at 09.12.2012 19:16 by Runcene.
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 20:02
normāli!
Ir viens tāds vitamīns no B grupas- inozitols,tam iedarbība ir kā vājam vai vidējam trankvilizatoram,nu,bet ja tik maz vajag lai gulētu ,tad varētu pietikt ar to. Nesen pamēgināju-ja es jūtu iedarbību pie tā cik pats lietoju zāles gulēšanai-ar to domāju-daudz,tad tā iedarbība nav vāja.tā lieta vispār ļoti maz zināma. inozitola dienas deva-ap 1000mg,pie bezmiega mierīgi var 1500mg,pārdozēšana nedraud,vienīgi var būt alergija .Es Tavā vietā pamēginātu,plus vēl magniju un kādu antistress tableti. pašam ar to vien nepietiek gan,vismaz pagaidām.Tikt nost no zālēm tomēr nav slikti,ja var,pat ļoti neslikti.

jekabs19@inbox.lv
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 20:37
Ivar... esmu jau dabīgo piekritējs, sleep aid ir dzerts ilgi, tad benosen... bet nu no viņiem nebij nekāda efekta nekādā devā, tad nonācu uz lexotanil.. kādu laiku padzēru, tik daudz kā iemidzināties ar viņu bij ok, tad deva likās par lielu, nometu. kādu laiku mocījos,negulēju. tad viss normalizējās. tagad atkal neguļu, mēģinu ar diazepāmu tikt galā, bet arī tā deva galīgi sākt nepatikt, negribas pa 15gr šaut iekšā.
par to inozitolu, man aptiekā tā arī viņu prasīt ? Agrāk lietoju magne b6+novo passit.. šie bij vienīgie ar ko tiku pāri vd, protams ar mokām un sāpēm, bet tomēŗ...
Re: Par Stinlox....
09.12.2012 21:43
Zini,es tā uzreiz nevaru pateikt,man ir pudelīte ne Latvijā pirkts,bet nupat skatījos un īsti nevaru atrast,kur var nopirkt,Bet kādu laiku atpakaļ delfu forumā viena sieviete piedāvāja-itkā Rīgā pirkusi,bet neesot vajadzīgs vairs.Nodomāju,ka nav problēmu nopirkt,bet tā īsti tagad nepateikšu-var vai nevar.
Bet nu fakts,ka ap 1500mg inozitola samērā jūtami atslābina,un pavelk uz miegu.

jekabs19@inbox.lv
Re: Par Stinlox....
11.12.2012 14:08
Ja, ar zaem ir ka ir. Tas dzert nav labi. Jau daudz gadijumu te lasu neta, kas ta par kimiju un ka gruti no tas tikt vala. Tik sobrid laikam man nav tas istais laiks kapt nost no zalem. Ka jau ieprieks rakstiju, man sika nevesela piedzima un nu jau vinai ir 8 men., un nu jau gatavojas 6 operacijai !!!!! Sikai iet sausmigi traki, nevienam neko tadu briesmigu nenovalu.man ka matei loti sap viss notikusais. Plus vel visadas citadas problemas.... Saprotu, ka zales nav risinajums. Ir doma pec jauna gada braukt uz neirozu kliniku, lai pavisam kaptu nost no jebkadam zalem un trpinat savu ierasto dzivi. Laikam bus vajadzigs kads homeopats, kas paidzetu zales aizvietot ar dabigiem nekaitigiem lidzeklim.
vel menesi atpakal es dzeru pa 1 tab. coacsil diena, uz nakti neko nedzeru, gaju vnk gulet. Miegs bija pasvaks, tapec ari jautajudokam kko miegam. Tagad saku nozelot, kapec to stilnox saku dzert. Sodien pie doka iesu.
Ku! Saki ludzu, ja zales ir wron way, tad ko Tu man ieteiktu darit mana gadijuma???
Iesakiet stilnox zalu vieta kadu labu lidzekli miegam, varbut kadu stipru teju??
Re: Par Stinlox....
11.12.2012 15:53
Tev pirms meitiņas nekas tāds nebija?

Man pret zālēm ir dalītas jūtas; es savulaik pati sev meklēju ļoti daudz palīdzības internetā un ar daudziem cilvēkiem iepazinos, ārzemniekiem, ar daudziem sarakstījos. Tur bija cilvēki pat 50–60 gadu vecumā, kas bija lietojuši kādu antidepresantu teju 30–40 un vairāk gadu. Bija viens vīrietis labā amatā, piemēram. Tiesa, tur gandrīz visi iet uz psihoterapiju, zāles ir tikai atbalstam, bet cilvēki sevi absulūti nemoka, ja zāles vajag. Tā kā es zināmā mērā varu teikt, ka zinu ļoti daudz ļaužu, kas ilgstoši lieto zāles, bet nekas traks viņiem nav noticis. Te, protams, nav runa par šizofrēniju vai citām psihiskām slimībām, bet reaktīvajām depresijām, kas ir vairumam šī foruma dalībnieku. Bet arī smagākiem pacientiem tieši šajās dienās vairs tā nav jāmokās, jo ir jaunas zāles. Sliktāk ir, ja jālieto kādi vecās paaudzes neiroleptiķi, bet nu jau ir kvetiapīns, un tas ieņem veco zāļu vietu. Trankvilizatorus (xanax, lexotanil, lorazepam (diezgan efektīvs miegam), piemēram) gan neviens nelieto ilgstoši; ja ir slikti ar miegu un zāles vajag ļoti ilgstoši, tad tagad vairāk nozīmē neiroleptiķus.

Ar zālēm drīzāk es saskatu risku tur, ka cilvēkam var būt slieksme palaisties un savu dzīvi nekārtot.

Bet kopumā mēģinājumi dzīvot savu, no zālēm neatkarīgu dzīvi ir vislabākie.
Re: Par Stilnox....
11.12.2012 18:48
Agnese
Ja zāles vajag,tad neiespringsti,nav no tām tāds ļaunums.Un to ļaunumu,kāds ir,pilnībā kompensē vitamīni.Vajag apgūt pādas psihotehnikas-relaksācijai,pozitīvai noskaņai,varbūt atrast vēl kautko,un tad mest nost.Varētu palīdzēt adatu terapija,pret depresiju-ideāli,pret trauksmi-vājāk,bet iespējams-kā kuram.
Stilnox vietā var mēgināt kvetiapīnu,tomēr neveidojas atkarība,un tad vēlāk vieglāk atmest.

jekabs19@inbox.lv
Re: Par Stilnox....
12.12.2012 14:11
Pirms berna piedzimsanas nekas tads nebija, jutos labi. Nekadas zales nelietoju, tik retu reizi bolderjani :D
Vakar biju pie savas psihiatres un nonacam pie sledziena, ka ar nakamo nedejlu dodos pie homeopates. Saksu lietot homeopatiskas zale un apmeklet adatu terapiju. Zales nevelos dzet, jo ar viru planojam tikt pie mazula tikt :D
Zales reali dzeru no junija menesa.
Kadas ir atsauksmes par homeopatiem?? Baidos vai tik tas nebus gruti kapt nost no kimijas un pariet uz homeopatiju!!!!
Varbut kads jau kaut ko lidzigu ir meginajis???
Rakstam, rakstam :)
Re: Par Stilnox....
12.12.2012 19:37
Agnese,ar homeopātiju ir tā.....viņi mūsdienās bieži lieto arī fitoterapiju,tas ir-augu zāles reālās koncentrācijās,tā pēc būtības ir cita lieta vispār.Man ir pieredze ar ķīniešu fitoterapiju,kopā ar adatām,fito arī strādā,bet es diemžēl nevaru pareikt nevienu nosaukumu,jo visi uzraksti bij hiroglifos.Nu,un esmu mēginājis Latvijā,bet mums tā izvēle mazāka,bez tam-adatu terapija prasījās atkārtot....
Nu,jebkurā gadījumā-fito ir ok,homeopātija klasiskā-tas var palīdzēt,ja stipri tic iedarbībai....

jekabs19@inbox.lv
Re: Par Stilnox....
13.12.2012 20:39
Diezin ko jau homeopāti to fitoterapiju nelieto, drīzāk to dara parastie, tradicionālie ārsti.

Patiesībā domāju, ka homeopātijas fiška ir ilgā saruna ar pacientu; tā zināmā mērā ir kā psihoterapija, bet citādi pasakiet, kā homeopātija (graudiņi) var mainīt domāšanu? Nevar... (tas ir tad, ja problēma psiholoģiska).

Un, ja tā tiešām ir bioloģiska, nevis psiholoģiska lieta, tad kā (apmēram salīdzinot) kādam var palīdzēt viens piliens kaut kādas tinktūras, kas atšķaidīta cisternā ūdens? Bleķis, manuprāt, tā homeopātija, bet dažiem tiešām palīdz, mazliet nervozākām būtnēm un viņu bērniem. Ja mamma tic, bērnam točna palīdz.

Jau te agrāk stāstīju, ka paziņām mazs puika kopā ar suni izēda kādas 6 vai 7 pudelītes ar tiem graudiņiem... Nu i neko. Radiņi bija atveduši omei “zāles” no galvaspilsētas. Vainīgo noskaidroja tikai tāpēc, ka puika atzinās; tiesa, citu aizdomās turamo jau arī vairāk nebija; nekādu saindēšanās pazīmju nebija, kur nu vēl kāda medikamentu pārdozēšana, bet omei no tā brīža homeopātija pārstāja palīdzēt, līdz tam jau arī vairāk dzēra valokordīnu, pat 4–5 riezes dienā... bet nu nopietnajai "ārstēšanai" bija tie graudiņi, valokordīnas tik tā, skatam, viņasprāt, nevainīgi pilnieni, kas galīgi nav tiesa, jo tur sastāvā ir fenobarbitāls. es vēl arī parunāju, un tā nu manas un puikas grēcīgās darbības rezultātā viņai makā palika vairāk naudas valokordīnam.

un molekulārās atmiņas teoriiju neviens nav pierādījis.

ja ir slieksme uz misticismu vai reliģijām, tad varbūt labāk svētīts ūdens, krietni lētāk sanāks, baznīca jau 9 ādas par to neplēš; un tās homeopātu cenas, par pilnīgu bulšitu; uh!!! tur var piecreiz pie psihoterapeita noiet un ko jēdzīgu atrisināt, domāšanu pastellēt uz gudro pusi, arī uz vairākām adatu terapijām aiziet.

tā kā man diezgan noraidošās domas par homeopātiju. Izkratīt sirdi var lētāk, kaut vai pie psiholoģijas studentiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.12.2012 16:20 by Runcene.
Re: Par Stilnox....
03.09.2013 23:42
Homeopathy is water! How often it needs to be said. (Homeopātija ir ūdens! Cik bieži tas vēl jāpasaka)
Re: Par Stilnox....
04.09.2013 21:53
man no stillnox nākamajā dienā arī bija reāli galva kā spainis un šausmīgi slikts garastāvoklis - tā kā paģiras x5. vēee. pie kam nogulēju tikai dažas stundas. homeopātija, ir pierādīts, ir 95% placebo efekts. esmu mēģinājusi tikt galā ar bezmiegu ar visādiem dabiskajiem līdzekļiem, tikai izmests laiks un nauda. bet lai veicas!
Re: Par Stinlox....
13.10.2018 23:54
lietoju Stilnox 12 gadus... ne jau regulāri bet , kad ar stresa dēļ nevaru iemigt- iedzeru pa 1/2 tabletei...teiktu- ideāls preparāts...no rīta galva nesāp, nekādas blakus parādības neesmu novērojis...sākumā dzēru visādus AD - Xanax, lexotanil, cipralex, Fluanxol utt, bet nometu tos visus nost un ar 2 paciņām Stilnox varu gadu nodzīvot pilnvērtīgi..
Es Stilnox lietoju divus gadus, sākumā viss bija labi, bet citriz uznāca problēmas un ar vienu tableti bija par maz dzeru divas. Es viņas lietoju katru vakaru jo nekādi nevaru iemigt, un tagad ir sākušās nopietnas nervu problēmas, lasīju ka viņas ļoti uz psihi darbojas.
Re: Par Stilnox....
21.04.2020 01:43
Mīļā Tauta!

Takš par to šeit ir runāts daudz. Zāles katram iedarbojās savādāk, ja esat nonākuši līdz zālēm, esat visu izmēģinājuši un nevarat bez viņām, tad strādājiet ar psihiatru un meklējiet devas un zāles kuras jums derēs, un tad kad atradīsiet, kas jums der, tad arī tās dzerat un samierinaties un viss būs kārtībā, jo ja jūs nevarat bez zālēm, bet nevarat ar to samierināties, ka jādzer zāles, tādā veidā jūs bendēsiet tikai nervus. Galvenais, lai ir dzīvot griba. Šeit nevar neviens pateikt kura zelta tablete jums derēs, var tikai ieteikt, pēc simptomiem un paša pieredzes, bet to pašu var arī izdarīt psihiatrs!


Es arī bez zālēm nevaru aizmigt. Bet manā gadījumā, ja es strādāju fizisku darbu 12 stundas un maz guļu, tad es bez zālēm, pat atslēdzos!
Re: Par Stinlox....
25.02.2021 17:23
Sveiki, vai jums neizveidojās pieradums uz šīm zālēm? Vai tā skaitās psihotropa viela?
Vai nav bijis tā ka seja no rīta pietūkusi?Paldies
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 18:47
Vai psihiatrija ir labs bizness, viena vīzīte pat 70 un 180 eur. Uzsēdina uz zālēm, tad visu laiku jālieto, labāk gan paliek, bet tad atkal atradināties vajag ar citām zālēm un tā daudz zāļu jālieto :( Un maksā dārgi arī.
Fomins
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 20:32
Stilnox jeb zolpidems ir iekļauts psihotropo vielu un prekursoru III sarakstā, ilgstoši to nemaz nav paredzēts izmantot.
Fomins
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 20:33
Par psihiatriem - ir lētāki varianti.
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 21:28
Psihiatriskā ārstēšana depresija utt. ir ļoti dargs pasākums, ārsta vizites ir ļoti dārgas, zāles arī dārgas, cilveks ar vidējo algu nevar to atļauties :(
Daudzi Latvijā pelna vidēji.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2021 21:34 by Ivo12345.
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 21:31
Bet ar to ārstē trauksmi un bezmiegu? Pieradums neizveidojās>
Re: Par Stilnox....
25.02.2021 21:32
Kādi lūdzu? Kādi varianti ir lētāki par psihiatriem?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 11?
Ziņa: