Pēc panikas lēkmes

Posted by Valters10000000 

Valters10000000
Pēc panikas lēkmes
January 22, 2013 11:50PM
Man ir 16 gadi. Aizvakar (svētdien) kad skatījos televizoru un ne par ko nedomāju, pēkšņi rīdams siekalas, sapratu, ka tās nevaru norīt. Pārņēma baiļu sajūta un mēģināju vēl 2-3 reizes norīt siekalas, bet neizdevās. No bailēm uzlēcu kājās. šausmīgi sitās sirds un nerealitātes sajūta. Sajūta tāda, itkā tūlīt nomirtu. Pēc tam kādas 40 minūtes nenormāli trīcēju un iedzēru kādas nomierinošas zāles, itkā atgāja. Pēc tam internetā izlasīju, kas ir panikas lēkme un visi simptomi sakrita, tēvam un vēl pāris radiem arī bijusi šādā vecumā, tātad kaut kas iedzimts iespējams. Pēdējās 2 dienas nav komforta sajūtas, katru reizi kad riju siekalas, piedomāju pie tā, jo bail ka atkal tas var sākties. Ja sadomājos par to un riju siekalas, neliela trauksmes sajūta uznāk atkal. Saprotu, ka tas ir nervos, bet nespēju par to nedomāt, jo kas tāds man notika pirmo reizi.
P.S. Nedēļas beigās laikam došos pie bērnu psihologa, bet vai ir vērts un kā lai nomierinu sevi?
Re: Pēc panikas lēkmes
January 22, 2013 11:59PM
Nu, drošības pēc labāk nerij tās siekalas...
Valters10000000
January 23, 2013 12:03AM
Nesanāk :D
January 23, 2013 12:05AM
Nopērc CALCIA 800 plus un dzer dienā 2 kapsulas,sastāvā esošais kalcijs un magnijs ir dabīgie nomierinošie.Maksā ap 6ls,pietiks 70 dienām,ja sāksi lietot,uzraksti kā jutīsies.Vēl var antistress tabletes,ja vēl kko vajag-augu līdzeklis,bezrecepšu.Paprasi vecākiem,lai nopērk.
Valters10000000
January 23, 2013 12:07AM
MAGNE B6 PREMIUM der? Jauna paka mājās stāv
dv
January 23, 2013 12:12AM
mmmmnja
January 23, 2013 12:14AM
Der,bet vēlams arī varbūt kalcija glukonātu klāt,tas 2ls maksā,bet sāc ar to kas ir,magnijs nomierina labi,vari dzert lidz četrām tabletēm dienā.
January 23, 2013 12:15AM
Un nestreso,no magnija un kalcija varētu pāriet.Tā gadās,kad aug liels.......:)
January 23, 2013 08:31PM
Man tavā vecumā tā bija ar elpo§anu,kad piedomāju kā elpoju tā nespēju to izdarìt,krč jāliemācas novērst domas,pievērst kam citam kad tuvojas panikas lēkke.esmu izgājusi visām lēkmēm cauri
pele456
February 05, 2013 03:42PM
es_nezinu
23.01.2013 20:31 Piedalās jau: 16 dienas
Ieraksti: 22
Man tavā vecumā tā bija ar elpo§anu,kad piedomāju kā elpoju tā nespēju to izdarìt,krč jāliemācas novērst domas,pievērst kam citam kad tuvojas panikas lēkke.esmu izgājusi visām lēkmēm cauri

Man ir 23 gadi un jau 4 menesi man ir elpas trukums, kad piedomaju ka elpoju, tad nav gaisa, kad ar kadu runajos, tad aizmirstas un nav trukuma, biezi vien ir ta ka visas dienas garuma kamols kakla un nav gaisa...viss del nerviem, vai vegetativas nervu sistemas traucejumi - VD, un ka lai tiek gala, panikas esmu iemacijusies savaldit!
February 05, 2013 05:10PM
Tāda sajūta raksturīga,kad trūkst magnijs,savaldīšana nav risinājums,jo veselība nāk caur relaksēšanos,kko savaldot tas bieži tiek iespiests zemapziņas dziļākajā stūrī,pēc tam psihoterapeits to ilgi vilks ārā.
February 05, 2013 05:23PM
es pilnīgi piekrītu; panikas lēkmes nevajag savaldīt, pilnīgi nekādā gadījumā, ļoti iesaku iet pie psihoterapeita un rakt ārā, lai nav jāiet pēc tam gadiem vai kaut kā fiziski nesabendējas veselība.

Ilgstoša trauksme un panika ļoti bojā veselību; Jūs te visi esat jauni, jo jaunāks kaut ko sāk darīt, jo labāk.
February 05, 2013 06:13PM
Hmm? Ļoti interesants viedoklis - panikas lēkmes nevajag savaldīt. Tad ko, jāskatās kā cilvēks panikā apskādē sevi un citus? Vai tomēr piepalīdzēt un kupēt lēkmi ar veco labo pretpanikas līdzekli - sitienu sejā?
February 05, 2013 06:42PM
ku!, Tu nesaproti par kādu panikas lēkmi ir runa vai arī esi par daudz iereibis...

parasti panikas lēkmes gadījumā neviens nevienu nav spējīgs apskādēt, sevi arī ne, tur parasti ir nāves bailes klāt.
February 05, 2013 06:45PM
protams, panikas lēkmes laikā var palīdzēt sev, elpojot papīra maisiņā, lai nav plaušu hiperventilācija, var iedzert kaut ko nomierinošu, ja ir tāda vēlme, bet ne jau tās apspiest.
February 05, 2013 07:51PM
ku!
Pat tādas lēkmes gadījumā par kādu Tu runā,nav vēlams to savaldīt,tici man,sevis vai citu apskādēšana nav tik skādīga,ja kkas laužas uz āru-vajag ļaut lai laužas....Tici man,vispār abiem gadījumiem ir daudz kas kopīgs,jā ar pļauku var nomierināt,bet zemapziņā tas viss paliks un pļauka vēl virsū,Tad arī nebūs jābrīnas,ka kaut kā tas tomēr izpaudīsies-kaut vai ar depresiju.Ir tāds tautā zināms vērojums par kaimīņu tautu-viņi izlamājas,izkaujas,ja vajag,un pēc 3 minūtēm ir miers un draudzība,a latvieši ar savaldīšanos ir visai īgni,un tas nāk tieši no savaldīšanās vai savaldīšanas.
February 05, 2013 08:15PM
Protams, es saprotu, ka panikas ir dažādas un kas vienkārši stīvi paliek, ir kas čurā biksēs un ir kas sāk ārdīties...
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.