Kā tikt galā ar dzīves grūtajām situācijām

Posted by Runcene 

Kā tikt galā ar dzīves grūtajām situācijām
February 03, 2013 03:24PM
Pārvietota senāka tēma.

Edited 1 time(s). Last edit at 02/03/2013 03:27PM by Runcene.
kaktuss35
Re: Kā tikt galā ar dzīves grūtajām situācijām
October 29, 2011 02:16PM
Cieniijamie pasakiet man luudzu , vai no depresijas var tikt valjaa. Biju diezgan jautra meitene, drosha.Bet kad appreceejos (tagad skatoties atpakalj to sapratu), man tas viss saakaas.Depresija.Biju pie psihoterapeites 3 gadus, bija loti labi, es dziivoju.Bet tagad atkal.Dzeru Elicea 10 un Fluanxolu1 g, kaa arii atsaaku iet pie psihoterapeita.Padalaties luudzu , kaa Juus tiekat galaa ar dziivee gruutajaam situaacijaam, iesakiet KAA CILVEEKAM ATSLAABT, ATPUUSTIES?Lai jums viesiem laba , stipra veseliiba!

Edited 1 time(s). Last edit at 02/03/2013 03:28PM by Runcene.
October 29, 2011 11:29PM
Ar dziives gruutajaam situaacijaam tiek galaa taa, ka iet pie psihoterapeita, dzer zaales (abus vai vienu no mineetajiem) :) un meegijna ieviest dziivee to, ko ir jau sapratis. citreiz raud un izskataas, ka galiigi netiek galaa, bet varbuut taa tikai shkjiet. To vajag izskatiit kaa variantu :)

Nekaa superunikaala diemzeel veel nav izdomaajushi, un neizdomaas arii laikam.

Un veel meegjina runaat ar kaadu uzticamu cilveeku, ja taads ir un ja shis cilveeks speej klausiities to, kas Tev uz sirds. dazhi cilveeki speej, jo vinjiem ir taada pati pieredze vai citu iemeslu deelj; citi nespeej... bet vispaar ir labaak ljoti nesabraukt citiem virsuu; vismaz ne gjimenee un tuvaa draugu lokaa, ja taads ir. Cilveeks ar depresiju citiem ir/var kljuut smaga nasta. To kaut kaa vajag meegjinaat saprast. Jauki tas nav, bet taada ir dziive.

Kaadreiz der arii taadi ljauzhi kaa maacitaaji, varbuut kaadi citi paliidziibas sniedzeeji utt.

Teoreetiski vajadzeetu vareet tikt valjaa, jo depresija vienkaarshoti ir aizsardziiba pret izstumtajaam juutaam. Ja Tu iemaaciisies sevi saprast, tad var uz kaut ko cereet; vismaz ir ceriiba, ka kaut kas uzlabosies.

Nederees pieeja, ka vajag sanjemties. Jaacenshas saprast, kas notiek.

Man ir bijis periods, kad likaas, ka nu viss ir pusliidz ok, bet pienaaca zinaami apstaakjli, kas sho to sashuupoja, un bija jaameklee stabilitaate dziljaak.

Nekas patiikams shis process nav, bet iisas atbildes arii diemzheel nav.

Dziivojam, turamies un atkal meegjiaam tikt pakaapienu augstaak.

ja paliek slikti, tad nepadodamies, celjamies atkal augshaa.

(aka čorvena)

Edited 1 time(s). Last edit at 02/03/2013 03:28PM by Runcene.
February 04, 2013 04:06AM
Jaaa piekriitu, ja netici Dievam, tad ej tici vai m'e'gini atrast cilv'eku kurs tevi ieviesiis paarlieciibu, tas arii viss maksaa un tu tapsi glaabta :) auda muusu laikos ljoti daudzko izskak.

Es lapraat aizietu uz adatu terapiju, izmeeginaatu visu ko vien piedaavaa pret psihologiskaam kaiteem.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.